Kam sa stratili vaši upravení a vyšportovaní manželia?
Dnes, ako si tak idem parkom, po dvoch hodinách prechádzania si uvedomujem, že tak trochu tu píšete hlúposti. Je vonku pekne a, samozrejme, bolo tam kopa párikov a rodiniek s deťmi. Možno 150– 200 takých rodiniek by sa tam dalo narátať.A čo je zaujímavé? Chlapi… Chlapi tintítka, takí, čo sa nevedia obliekať, vyzerajú zanedbane, sú malého vzrastu, s plešinami, alebo kútmi. Žiadne svaly, proste hrôza. Nebolo tam vidieť jediného krásneho, vysokého, vyšportovaného a elegantne oblečeného chlapa.Otecka....A teraz mi povedzte, čo to máte za nároky na mužov? A čo to tu píšete za hlúposti, akých krásavcov máte doma? Hmmm… Ach… jaj…
Nie je nič lepšie než byť nezadaná a mať aspoň trochu zdravého rozumu.
@bosorkabb Začínam mať dojem, že vám tu všetkým dobre KONÍKUJE... Keď sa zapojíte do debaty, v ktorej ani nechápete pointu či logiku, potom sa nečudujem, že každá jedna máte doma dokonalého muža.
@anonym_autor tak neviem komu tu koníkuje. Tebe prechádzajúcej sa sama po parku, sledujúcej tie rodinky, a hodnotiacej chlapov, manželov ?
Môj muž rozhodne nie je vyšportovaný, občas dokáže vyzerať ako vandrák, ale vieš čo ? Lepšie som sa vydať nemohla.
Ty buď kľudne štastná sama. Inak to asi ani nepôjde keď toto riešiš na kobylke.
@anonym_autor a ty mas ake naroky na muzov?
@anonym_a0ade6 Touto otázkou iba potvrdzuješ, že si úplne mimo. Ešte že si anonym. Ja nemám žiadne extra nároky, poukazujem na hlúposť a trápnosť tých, ktoré sa tu prezentujú tým, aké majú nároky, respektíve čo majú doma a všetci im to môžu závidieť. Pretože je zjavné, že doma majú to, čo sme dnes videli v tom parku. To je realita.
@anonym_a0ade6 Touto otázkou iba potvrdzuješ, že si úplne mimo. Ešte že si anonym. Ja nemám žiadne extra nároky, poukazujem na hlúposť a trápnosť tých, ktoré sa tu prezentujú tým, aké majú nároky, respektíve čo majú doma a všetci im to môžu závidieť. Pretože je zjavné, že doma majú to, čo sme dnes videli v tom parku. To je realita.
@anonym_autor ešte že si anonym . A ty nie si anonym ?
@anonym_autor to akoze ta vzorka co si videla hovori o vsetkych paroch na slovensku? preco by tu niektora nemohla mat a teda zrovna vo vasom parku dnes nebola.
ked si bola s niekym preco si sa nevenovala osobe vedla seba?
Ak vám napíšem, že ich bolo do dvesto, a dve ďalšie ženy vám tu píšu, že 200 ľudí je normálny počet na veľký park v lete, v nedeľu na obed, tak aká veľká musí byť vaša výška intelektu, aby ste tomu neverili, alebo nás presviedčali, že také niečo neexistuje? To vám vážne KONÍKUJE?
Ak vám napíšem, že ich bolo do dvesto, a dve ďalšie ženy vám tu píšu, že 200 ľudí je normálny počet na veľký park v lete, v nedeľu na obed, tak aká veľká musí byť vaša výška intelektu, aby ste tomu neverili, alebo nás presviedčali, že také niečo neexistuje? To vám vážne KONÍKUJE?
@anonym_autor vieš čo ?
Daj ty nám sem tú vzorku že všetky čo tu píšeme tak píšeme o svojich vyšportovaných , upravených mužoch. A potom sem daj to miesto kde si bola.
Potom sa môžme baviť o niekoho intelekte, drahá koníčkarka.
A vedla tych muzov, ktorych si dnes videla v parku sa snad prechadzali modelky, vysportovane sexi zeny? 🙂 Zanedbany muz= zvacsa zanedbana zena. Ci si videla nebodaj parik, ze muz neupraveny, zanedbany, pribraty a vedla neho nejaka sexica? ;)
Tých vyšportovaných v parku asi neuvidis, buď sú nahodený v monterkach a celý deň niečo špekulujú ako môj včera, alebo ako dnes poobede išiel si zakopať 6 futbalovú ligu, kde ešte v 46 aktívne hrá. Síce svoj výkon preložil klobáskou a pivkom, ale to na jeho atraktivite nič nemení a jeho atraktivitu zvyšuje fakt, že sa vie postarať o rodinu, je praktický, sem tam ma vie dobre nasrať😀
@bosorkabb Začínam mať dojem, že vám tu všetkým dobre KONÍKUJE... Keď sa zapojíte do debaty, v ktorej ani nechápete pointu či logiku, potom sa nečudujem, že každá jedna máte doma dokonalého muža.
@anonym_autor prosím ťa kde píšem o dokonalosti?
Dokonalosť neexistuje 😉
@anonym_autor no, vieš, aj moj manzel , ked som ho spoznala, mal vlasy, nemal brucho, bol dost pritazlivy, charizma. Po 20tich spoločných rokoch, nema vlasy, ma brucho, charizma mu ostala. Neviem ako to opísať, ale ja vôbec pri nom nevnimam tie vlasy a brucho, nijak mi to neprekáža, ved som si ho nebrala kvoli vlasom a bruchu 😁 kvoli jeho charizme, je dost mozne, ze by som sa do neho zamilovala ,aj keby som ho stretla iba nedávno.
@anonym_autor a kto sa tu prezentuje akymi narokami na muzov? Aspon daj link na diskusiu na aku narazas, lebo nikto tu nesedi cele dni, aby vedel o com teraz pises.
A ty máš akého krásavca, keď sa musíš sama prechádzať v parku ?
Oh joj..ešte aj ti zanedbani maju zeny a deti a ty si stale sama....
Chápem, nedeľná nuda robí svoje. Si troll. Zajtra sa choď poprechádzať aspoň do parku.
@anonym_autor pises presne:
Možno 150– 200 takých rodiniek by sa tam dalo narátať.
to znamena ze to boli pary - to uz je takmer 400 ludi. k tomu teda asi mali deti ked pises o rodinkach to uz moze byt 500 a urcite tam boli aj jednotlivci. cize sa mozeme dostat na cislo okolo 600 ludi. no mozno v bratislave alebo kosiciach.
vsak teda povedz kde si tu katastrofu zazila.
@anonym_autor ahoj....neviem sice kto bol na prechadzke v parku, ale viem kde bol moj....dnes na zahrade zbijackou rozbijal betonovy chodnik....mal na sebe monterky a smrdel od potu a neskor od grilu 😂, ma plesinu od kedy ho poznam ( a uz je to 21 rokov), ale mne sa vzdy pacila hola hlava, brada a chlpatá hrud, takze pre mna dokonaly chlap....
Mimochodom to elegantné oblecko nosi pondelok - piatok do prace a brucho nema a je super tato...len teda ma len 175cm😂.....
@anonym_autor no, vieš, aj moj manzel , ked som ho spoznala, mal vlasy, nemal brucho, bol dost pritazlivy, charizma. Po 20tich spoločných rokoch, nema vlasy, ma brucho, charizma mu ostala. Neviem ako to opísať, ale ja vôbec pri nom nevnimam tie vlasy a brucho, nijak mi to neprekáža, ved som si ho nebrala kvoli vlasom a bruchu 😁 kvoli jeho charizme, je dost mozne, ze by som sa do neho zamilovala ,aj keby som ho stretla iba nedávno.
@anonym_2a94b9 to ako môj manžel. Vlasy mal, brucho nie. Teraz nemá vlasy, ale brucho mu vidno.
A vzala by som si ho aj dnes.
@anonym_2a94b9 to ako môj manžel. Vlasy mal, brucho nie. Teraz nemá vlasy, ale brucho mu vidno.
A vzala by som si ho aj dnes.
@maca1984 ❤️
Moj si hlavu holy,holil si aj vcase spoznania,a ano bezkrky,holou hlavou s nausnicou v uchu,je pre mna sexi aj po 20r v 51r.Ten pocit bezpecia da viac ako tintitko 50kilove.
Mala som aj taku skusenost a bala som sa,ze ho vietor odfukne.
Odpovedáte na vonkajší svet s obrovskou dávkou hnevu a opovrhnutia, no v skutočnosti tým staviate hrubý múr, aby ste nemuseli ucítiť to podstatné, vlastnú osamelosť, strach z odmietnutia a sklamanie. Keď človek potrebuje spočítať dvesto rodín v parku len preto, aby si dokázal, že „tí muži za nič nestoja“, nejde o objektívne pozorovanie reality. Ide o obranný mechanizmus. Váš mozog vyslal záchrannú misiu, vytvoril príbeh o tom, že problém je vonku, v nedostatočnosti ostatných. Ak sú totiž všetci zadaní muži „zanedbaní a bez svalov“, môžete si pogratulovať k svojmu „zdravému rozumu“, zostať nezadaná a zachovať si pocit prevahy. Cena za túto prevahu je však vysoká, absolútna izolácia a neustála potreba devalvovať šťastie iných, aby ste nemuseli čeliť faktu, že vám niečo zásadné chýba. Ľudskosť, blízkosť a funkčné vzťahy sa nerobia z vizuálnej dokonalosti. Tie vznikajú v priestore, kde sú ľudia ochotní byť zraniteľní, nedokonalí a prijateľní aj s kútmi či bez svalov. Zatiaľ čo vy z lavičky hodnotíte ich fasádu, oni spolu žijú reálny život so všetkými jeho chybami aj krásou. Skúste na chvíľu odložiť ten kritický ďalekohľad. Zastavte sa pri tom presvedčení, že izolácia a cynizmus sú víťazstvom. Keď nabudúce pocítite potrebu niekoho v duchu skritizovať alebo znižovať jeho hodnotu, nesmerujte tú pozornosť von. Všimnite si, čo sa v tej sekunde deje vo vašom tele, aký tlak, stiahnutie alebo smútok sa pod tým hnevom v skutočnosti schováva. Keď človek dlho nezažíva vzťah, po ktorom túži, môže si začať vytvárať ochranný príbeh. Je to celkom účinný spôsob, ako si uľaviť od bolesti z nenaplnenia. Keď začneme svoju samotu obhajovať znehodnocovaním toho, po čom túžime, krátkodobo sa cítime bezpečnejšie, ale zároveň sa vzďaľujeme od toho, čo naozaj chceme. Skúsila by som preto oddeliť dve veci, čo reálne vidíte a čo si z toho vysvetľujete. To, že ste v parku videli 150 mužov, ktorí nezodpovedali vašej predstave príťažlivosti, ešte nehovorí nič o tom, akí muži sú pre vás dostupní, ani o tom, či medzi nimi existuje človek, s ktorým by vám bolo dobre. A už vôbec to nemusí dokazovať, že byť sama je jediný rozumný záver. Možno by bolo užitočnejšie prestať na chvíľu hodnotiť mužov podľa toho, či sú „krásavci“, a skúmať niečo oveľa nepríjemnejšie. Čo presne od muža potrebujete, aby ste sa pri ňom cítili dobre a čo z toho ste ochotná sama priniesť do vzťahu? Niekedy nie je problém v tom, že máme vysoké nároky, problém nastane vtedy, keď svoje nároky používame ako plot, za ktorý sa nemusíme pustiť nikoho.
Nechcem nadrziavat autorke, ale toto vidim aj ja. Nechodim do detskych parkov, ale v meste, ci v nak.centrach si muzov vsimam a skutocne, vasich nestretavam. Stretavam takych, ako pise autorka a potom sa utvrdim v tom, ako sa tu v diskusiach keca. Kazdu taku diskusiu beriem s rezervou. Rovnako, ako temy o zarobkoch napr. Soc.siete znesu vela.
Nechcem nadrziavat autorke, ale toto vidim aj ja. Nechodim do detskych parkov, ale v meste, ci v nak.centrach si muzov vsimam a skutocne, vasich nestretavam. Stretavam takych, ako pise autorka a potom sa utvrdim v tom, ako sa tu v diskusiach keca. Kazdu taku diskusiu beriem s rezervou. Rovnako, ako temy o zarobkoch napr. Soc.siete znesu vela.
@anonym_744fe7 Ja som mala tento pocit, keď som bývala rok v Istanbule. Keď som tam išla, čakala som, že čo chlap to Bali bej. Ale 98% z nich vyzeralo skor ako sused Haso z Bosny, než ako Turek z telenovely.
Btw môj manžel nie je ani nabúchaný gym bro vyhadzovač, ani vysoký. A predsa je ten najkrajší na svete. Či sa páči aj druhým, to mi je jedno. Pre mňa je rozkošný. ❤ Plus Má taký chlapčenský nevinný šarm.
@anonym_2a94b9 presne ako u nas. Moj bol chudy, fesak, krasne vlasy, vtipny a s veeelkym dobrym srdcom. Uz ma brucho, vlasy siveju, ked sa oholi a oblecie koselu miesto monteriek, tak je stale pekny. Ale to vnutro sa za 16r nezmenilo, stale ma dobre srdce. Ja uz tiez nemam 50kg, malovat som sa nikdy nemalovala. Prava laska vekom rastie a sa prehlbuje spolu prezitym casom a to je dolezite.
@anonym_autor chod do Talianska, Spanielska. Tu ma Slovensku si na zlej adrese.
Odpovedáte na vonkajší svet s obrovskou dávkou hnevu a opovrhnutia, no v skutočnosti tým staviate hrubý múr, aby ste nemuseli ucítiť to podstatné, vlastnú osamelosť, strach z odmietnutia a sklamanie. Keď človek potrebuje spočítať dvesto rodín v parku len preto, aby si dokázal, že „tí muži za nič nestoja“, nejde o objektívne pozorovanie reality. Ide o obranný mechanizmus. Váš mozog vyslal záchrannú misiu, vytvoril príbeh o tom, že problém je vonku, v nedostatočnosti ostatných. Ak sú totiž všetci zadaní muži „zanedbaní a bez svalov“, môžete si pogratulovať k svojmu „zdravému rozumu“, zostať nezadaná a zachovať si pocit prevahy. Cena za túto prevahu je však vysoká, absolútna izolácia a neustála potreba devalvovať šťastie iných, aby ste nemuseli čeliť faktu, že vám niečo zásadné chýba. Ľudskosť, blízkosť a funkčné vzťahy sa nerobia z vizuálnej dokonalosti. Tie vznikajú v priestore, kde sú ľudia ochotní byť zraniteľní, nedokonalí a prijateľní aj s kútmi či bez svalov. Zatiaľ čo vy z lavičky hodnotíte ich fasádu, oni spolu žijú reálny život so všetkými jeho chybami aj krásou. Skúste na chvíľu odložiť ten kritický ďalekohľad. Zastavte sa pri tom presvedčení, že izolácia a cynizmus sú víťazstvom. Keď nabudúce pocítite potrebu niekoho v duchu skritizovať alebo znižovať jeho hodnotu, nesmerujte tú pozornosť von. Všimnite si, čo sa v tej sekunde deje vo vašom tele, aký tlak, stiahnutie alebo smútok sa pod tým hnevom v skutočnosti schováva. Keď človek dlho nezažíva vzťah, po ktorom túži, môže si začať vytvárať ochranný príbeh. Je to celkom účinný spôsob, ako si uľaviť od bolesti z nenaplnenia. Keď začneme svoju samotu obhajovať znehodnocovaním toho, po čom túžime, krátkodobo sa cítime bezpečnejšie, ale zároveň sa vzďaľujeme od toho, čo naozaj chceme. Skúsila by som preto oddeliť dve veci, čo reálne vidíte a čo si z toho vysvetľujete. To, že ste v parku videli 150 mužov, ktorí nezodpovedali vašej predstave príťažlivosti, ešte nehovorí nič o tom, akí muži sú pre vás dostupní, ani o tom, či medzi nimi existuje človek, s ktorým by vám bolo dobre. A už vôbec to nemusí dokazovať, že byť sama je jediný rozumný záver. Možno by bolo užitočnejšie prestať na chvíľu hodnotiť mužov podľa toho, či sú „krásavci“, a skúmať niečo oveľa nepríjemnejšie. Čo presne od muža potrebujete, aby ste sa pri ňom cítili dobre a čo z toho ste ochotná sama priniesť do vzťahu? Niekedy nie je problém v tom, že máme vysoké nároky, problém nastane vtedy, keď svoje nároky používame ako plot, za ktorý sa nemusíme pustiť nikoho.
@bjnr niekedy sa aj ai vie trefne trafit.
@anonym_744fe7 ale ved je uplne prirodzene, ze pre kazdu zenu, normalnu, milujuci svojho manzela, cinpartnera, je ten najkrajsi. My uz mame po 50-tke, takze logicky je to trochu vidno, ale stale, ked porovnavam mojho chlapa s inymi, tak by som ineho nechcela. A tym nechcem povedat, ze ti oni chlapi su hrozni, niektori su aj zanedbani, ale aj ti, ktori nie su, tak mi nic nehovoria. Autorke nech sa ani ziaden zadany muz nepaci, pretoze, je zadany.
@anonym_autor :D mi svojimi výrokmi pripomínaš jednu slecnu, čo tu robila výskum o podvádzaných ženách z MK :D
Si si vedomá toho, že ak chceš vysmiat ženy, ktoré sa tu nafukujú, akých majú brutálnych manželov, tak sa musíš zamerať na manželov žien, ktoré to tvrdia a nie na tých v Central parku? ;p

@anonym_autor a ty mas ake naroky na muzov?