icon

Kam sa stratili vaši upravení a vyšportovaní manželia?

Včera o 13:20

Dnes, ako si tak idem parkom, po dvoch hodinách prechádzania si uvedomujem, že tak trochu tu píšete hlúposti. Je vonku pekne a, samozrejme, bolo tam kopa párikov a rodiniek s deťmi. Možno 150– 200 takých rodiniek by sa tam dalo narátať.A čo je zaujímavé? Chlapi… Chlapi tintítka, takí, čo sa nevedia obliekať, vyzerajú zanedbane, sú malého vzrastu, s plešinami, alebo kútmi. Žiadne svaly, proste hrôza. Nebolo tam vidieť jediného krásneho, vysokého, vyšportovaného a elegantne oblečeného chlapa.Otecka....A teraz mi povedzte, čo to máte za nároky na mužov? A čo to tu píšete za hlúposti, akých krásavcov máte doma? Hmmm… Ach… jaj…
Nie je nič lepšie než byť nezadaná a mať aspoň trochu zdravého rozumu.

Strana
z5
misicka31
Dnes o 15:35

Smutné,že ani takí ťa nechcú 😀

anonym_82e320
Dnes o 17:41

@anonym_autor O čom je tento tvoj výkrik do tmy? Ešte že máš ten zdravý rozum a si sama. Lebo normálna vyrovnaná žena si nič nepotrebuje dokazovať a potvrdzovať. Akurát je každému jasné že teba ani tí zanedbaní nechcú. Poznám také herečky😜

anonym_d9c1cf
Dnes o 18:12

Môj manžel má miernu plešinu, aj kúty má , ale keby si ho videla aj ty by si ho chcela 😂😂
Je vyšportovany, občas z práce unavený a zanebnany ale čo teba do toho ? Robí to pre nás .
Smrdí mi to u teba riadnou závisťou.
Opíš seba ako vyzeráš... Žee 158 cm, 75 kg, vlasy jak slama ? 😂😂😂Zrejme budeš takáto krásavica keď si nezadaná a potom keď vidíš muža cudzej ženy tak sa na neho lepíš čo 🫪🤦

Strana
z5