icon

Kam sa stratili vaši upravení a vyšportovaní manželia?

20. sep 2026

Dnes, ako si tak idem parkom, po dvoch hodinách prechádzania si uvedomujem, že tak trochu tu píšete hlúposti. Je vonku pekne a, samozrejme, bolo tam kopa párikov a rodiniek s deťmi. Možno 150– 200 takých rodiniek by sa tam dalo narátať.A čo je zaujímavé? Chlapi… Chlapi tintítka, takí, čo sa nevedia obliekať, vyzerajú zanedbane, sú malého vzrastu, s plešinami, alebo kútmi. Žiadne svaly, proste hrôza. Nebolo tam vidieť jediného krásneho, vysokého, vyšportovaného a elegantne oblečeného chlapa.Otecka....A teraz mi povedzte, čo to máte za nároky na mužov? A čo to tu píšete za hlúposti, akých krásavcov máte doma? Hmmm… Ach… jaj…
Nie je nič lepšie než byť nezadaná a mať aspoň trochu zdravého rozumu.

Strana
z5
misicka31
21. sep 2026

Smutné,že ani takí ťa nechcú 😀

anonym_82e320
21. sep 2026

@anonym_autor O čom je tento tvoj výkrik do tmy? Ešte že máš ten zdravý rozum a si sama. Lebo normálna vyrovnaná žena si nič nepotrebuje dokazovať a potvrdzovať. Akurát je každému jasné že teba ani tí zanedbaní nechcú. Poznám také herečky😜

anonym_d9c1cf
21. sep 2026

Môj manžel má miernu plešinu, aj kúty má , ale keby si ho videla aj ty by si ho chcela 😂😂
Je vyšportovany, občas z práce unavený a zanebnany ale čo teba do toho ? Robí to pre nás .
Smrdí mi to u teba riadnou závisťou.
Opíš seba ako vyzeráš... Žee 158 cm, 75 kg, vlasy jak slama ? 😂😂😂Zrejme budeš takáto krásavica keď si nezadaná a potom keď vidíš muža cudzej ženy tak sa na neho lepíš čo 🫪🤦

lenka13332
Včera o 05:15

@anonym_autor ja si dovolím tvrdiť že v posilke kde chodím je tak 80% fešákov... Takže asi si bola na zlom mieste

mimikas
Včera o 08:54
@anonym_3a3a85

@anonym_d56f50 Ja som bezdetna a detom sa vyhybam ako sa da 😀

@anonym_3a3a85 uplne fer. Aj ja ked som bez deti sa cudzim vyhybam 😂😂😂.

zuzana76
Včera o 10:03

A kriteria pre vyber partnera su len o krase a vyzore? Ine veci su dolezitejsie.

anonym_41779c
Včera o 12:29

@anonym_autor ja mam vysokeho “krasavca” a sedi na riti na homeoffice z ktoreho mu rastie pupok ale poctivo cvici. Na ihriska a do parkov nechodime, ak nas chces vidiet a potesi ta to, musis ist na cyklotrasy po slovensku, tam nas mozno stretnes 😘🤗🤣

Strana
z5