Krátke nohy v pomere k telu: Ktorá verzia sa vám páči viac?
Ahojte, tiez vas trapi ze mate pri dobrej vyske dlhy trup, resp, kratke nohy? Mne sa to nepaci velmi a cely zivot s tym bojujem. Viem ze sa s tym neda nic urobit, ale ktora verzia sa vam paci viac?

To ma nikdy nenapadlo 😀
@rozculena a ktora verzia je podla teba prijemnejsia na pohlad?
podla mna riesis somariny. 🙂 najdes si chlapa, ktoremu sa budes pacit taka, aka si. cela. neboj 😉
Tebe presne vyhovuje ta móda, čo je teraz. Dlhé, široké nohavice a úzky top, bootcut rifle, dlhé šaty. Tým vieš proporcie krásne skorigovať
@rozculena a ktora verzia je podla teba prijemnejsia na pohlad?
@anonym_autor najpríjemnejšia je samozrejme 2jka, má vyrovnané proporcie. To má ale minimum ľudí..
Ja som zas 3jka 🤷♀️.
Ale ak si jednotka, tak máš krásnu postavu. Nechápem, čo riešiš. Buď rada, iné by za takú postavu vraždili
99% casu ta nikto nevidi v bikinach, takze to vies korigovat oblecenim.. ja mam tiez kratsie nohy a dlhsie torzo a vobec sa nad tym nepozastavujem
99% casu ta nikto nevidi v bikinach, takze to vies korigovat oblecenim.. ja mam tiez kratsie nohy a dlhsie torzo a vobec sa nad tym nepozastavujem
@anonym_52e0e1 ale vzdy ked nejaky vidi tak ako prve si hned vsimam ze sa mu to nezda.
@anonym_52e0e1 ale vzdy ked nejaky vidi tak ako prve si hned vsimam ze sa mu to nezda.
@anonym_autor si si ista, ze ludia okolo nemaju nic ine na robote len skumat to ci mas dlhy trup a kratsie nohy? To vsetko je len v tvojej hlave, nie v ich hlavach. 3
Aj bikiny sa daju vybrat take, ktore opticky predlzia nohy, rovnako aj oblecenie. A za druhe, nie kazda modelka je dlhonoha ako Sklenarikova, pri fotkach vela robi aj uhol z akeho sa snima. vacsina fotiek je fotenych zdola aby sa nohy opticky predlzili.
🙈 opýtaj sa niekoho na vozicku, co by dal za tie tvoje skarede kratke, ale fungujuce zdrave nohy, ktore ta odnesu kam len chces....❤
samozrejme že si to ľudia všimnú, hlavne zozadu je to viditeľné ...
no ale čo s tým chceš akože robiť? nič sa nedá. iba to korigovať oblečením ...
@anonym_autor ale veď na to je operacia,predĺžia ti nohy
@minenkaa ale tu ide prave skor o to dlhe telo ☹
Nerieš somariny a užívaj si život. Daj si poradiť odbornikom ako sa obliekať.A vytešuj sa,že si mladá a nič ťa nebolí. Ja mam nohy ako modelka,ale zas iné nedostatky.už davno toto neriešim.
asi mas malo starosti, riesit hluposti, opytaj sa to na onkologii...nic na tom nezmenis, aka si telesne.
podľa mňa sú proporcie aj na obr. 1 v pohode, naša suseda má oveľa dlhší trup a tie nohy vyzerajú oveľa kratšie ako na foto. Základ je zostať štíhla, lebo mamu má takú zavalitú a postavu po mame a mama má tie nohy aj hrubé a vyzerajú ešte kratšie.
podľa mňa sú proporcie aj na obr. 1 v pohode, naša suseda má oveľa dlhší trup a tie nohy vyzerajú oveľa kratšie ako na foto. Základ je zostať štíhla, lebo mamu má takú zavalitú a postavu po mame a mama má tie nohy aj hrubé a vyzerajú ešte kratšie.
@anonym_c24f3c fotka 1 je z original fotky tesne po merani. tam aj tie udaje sedia .
@anonym_autor neblázni. Ak sa ti darí byť štíhla, tak pomery nerieš. Ak nie, tak skôr o to sa pokúšaj. Na tých foto sú "všetky tri" fajn kočky. Všímaj si ľudí okolo seba a rátaj dokonalých. A to ich ešte nevidíš bez "maskovania", ako doma seba.
@anonym_c24f3c fotka 1 je z original fotky tesne po merani. tam aj tie udaje sedia .
@anonym_autor v tom prípade ak sú to reálne proporcie, tak tie miery sú úplne v pohode, nič rušivé, ako píšem, videla som výrazne rušivé proporcie, u teba je to ok.
Ja nevidim na tychto fotkach rozdiel... a mimochodom, co ako chces s tym robit, chces si dat predlzit nohy? zmier sa s tym, maximalne sa obliekaj tak, aby sa ti nohy opticky predlzili.
@anonym_autor v tom prípade ak sú to reálne proporcie, tak tie miery sú úplne v pohode, nič rušivé, ako píšem, videla som výrazne rušivé proporcie, u teba je to ok.
@anonym_c24f3c ale uz aj sama potvrdzujes ze si to ludia vsimaju..
@anonym_autor to sa ti len zda
@anonym_c24f3c ale uz aj sama potvrdzujes ze si to ludia vsimaju..
@anonym_autor ak je to príliš rušivé, tak áno, padne to do oka. Ale u teba to rušivé nie je. Tvoje proporcie by moje oko nezaregistrovalo ako niečo mimo normu.
Prvá verzia
A 3 verzia taká neprirodzená,pripomina mi to mimozemšťana dlhe paličky nohy
Uplne, ale uplne hluposti riesis.. ja viem pochopit, ked ludi trapi ako vyzeraju, ale toto? Toto je nič 🙂 nestoji to ani za myslienku