Krátke nohy v pomere k telu: Ktorá verzia sa vám páči viac?
Ahojte, tiez vas trapi ze mate pri dobrej vyske dlhy trup, resp, kratke nohy? Mne sa to nepaci velmi a cely zivot s tym bojujem. Viem ze sa s tym neda nic urobit, ale ktora verzia sa vam paci viac?
Na fotke cislo 1-skutocna postava mas uplne normalne proporcie. Ziadne kratke nohy. Pekna stihla postrava.
@katkazatka to mozno aj tie papuce skresluju, v skutocnosti vyzeraju kratsie. ☹
@anonym_autor co by druhe dali za take nohy a postavu. Neries.
Tiež som kedysi toto riešila. Teraz sa už len smejem, že ako som takej hlúposti mohla venovať čas...
@anonym_autor pozerám sa na tú fotku znova,a ja vôbec nevidím na 1 dlhý trup a krátke nohy,to kto ti povedal,že máš dlhý trup? V živote som sa na ulici nad nikým nepozastavila,že má dlhý trup,ja som nikdy nič také nevidela,to máš len ty v hlave.
@anonym_autor myslím si, že prehanas...
Áno, su ženy, ktoré majú k telu krátke nohy, ale ty to nie si. Tak sa prestaň upinat na nezmysly a maj sa rada, aká si.
moj ex mal kratke nohy ... k narodeninam dostal tricko - wait for me - i have little legs .. nastastie je to chlap a neriesi hovadiny -naopak sa vie zasmiat sam na sebe ... zmier sa s tym ako vyzeras a zdoraznit to co sa ti na sebe paci... na svete neexistuje sumerny clovek alebo taky,co by bol so sebou 100% spokojny
Mne sa paci rozhodne 3. verzia.
@anonym_autor daj si topánky na vysokom podpätku, keď ťa len toto trápi...opticky sa tým predĺžia nohy...tie postavy neviem posúdiť, nie som chlap😉
3 je najkrajšia postava.
Ale ty riešiš strašne blbosti.
Chodíš do práce? Máš deti? Predpokladám že nie. Keď prídu deti, tvoj problém sa zázrakom vyrieši uvidíš 🙂
Ja ti normálne závidím, ty asi nemáš žiadne starosti keď takéto blbosti riešiš? A podľa mňa si ešte pubertacka.

Na fotke cislo 1-skutocna postava mas uplne normalne proporcie. Ziadne kratke nohy. Pekna stihla postrava.