icon

Krátke nohy v pomere k telu: Ktorá verzia sa vám páči viac?

Včera o 09:53

Ahojte, tiez vas trapi ze mate pri dobrej vyske dlhy trup, resp, kratke nohy? Mne sa to nepaci velmi a cely zivot s tym bojujem. Viem ze sa s tym neda nic urobit, ale ktora verzia sa vam paci viac?

Strana
z2
autor
Včera o 09:53
rozculena
Včera o 09:54

To ma nikdy nenapadlo 😀

autor
Včera o 09:56
@rozculena

To ma nikdy nenapadlo 😀

@rozculena a ktora verzia je podla teba prijemnejsia na pohlad?

rozculena
Včera o 09:57
@anonym_autor

@anonym_autor 1 a 2 v pohode,3 je otrasne vychudnutá,teda nohy tak pôsobia

dada_99
Včera o 09:59

podla mna riesis somariny. 🙂 najdes si chlapa, ktoremu sa budes pacit taka, aka si. cela. neboj 😉

rozculena
Včera o 10:00

môžeš si dať nohy predlžiť,v dnešnej dobe je všetko možné

tilly
Včera o 10:00

Tebe presne vyhovuje ta móda, čo je teraz. Dlhé, široké nohavice a úzky top, bootcut rifle, dlhé šaty. Tým vieš proporcie krásne skorigovať

tilly
Včera o 10:02
@anonym_autor

@anonym_autor najpríjemnejšia je samozrejme 2jka, má vyrovnané proporcie. To má ale minimum ľudí..
Ja som zas 3jka 🤷‍♀️.
Ale ak si jednotka, tak máš krásnu postavu. Nechápem, čo riešiš. Buď rada, iné by za takú postavu vraždili

anonym_52e0e1
Včera o 10:04

99% casu ta nikto nevidi v bikinach, takze to vies korigovat oblecenim.. ja mam tiez kratsie nohy a dlhsie torzo a vobec sa nad tym nepozastavujem

autor
Včera o 10:10
@anonym_52e0e1

99% casu ta nikto nevidi v bikinach, takze to vies korigovat oblecenim.. ja mam tiez kratsie nohy a dlhsie torzo a vobec sa nad tym nepozastavujem

@anonym_52e0e1 ale vzdy ked nejaky vidi tak ako prve si hned vsimam ze sa mu to nezda.

januska12323
Včera o 10:13

Ja som asi slepá ale veľký rozdiel v nich nevidím.

anonym_18a212
Včera o 10:15
@anonym_autor

@anonym_52e0e1 ale vzdy ked nejaky vidi tak ako prve si hned vsimam ze sa mu to nezda.

@anonym_autor si si ista, ze ludia okolo nemaju nic ine na robote len skumat to ci mas dlhy trup a kratsie nohy? To vsetko je len v tvojej hlave, nie v ich hlavach. 3
Aj bikiny sa daju vybrat take, ktore opticky predlzia nohy, rovnako aj oblecenie. A za druhe, nie kazda modelka je dlhonoha ako Sklenarikova, pri fotkach vela robi aj uhol z akeho sa snima. vacsina fotiek je fotenych zdola aby sa nohy opticky predlzili.

anonym_ed2bdf
Včera o 10:17

🙈 opýtaj sa niekoho na vozicku, co by dal za tie tvoje skarede kratke, ale fungujuce zdrave nohy, ktore ta odnesu kam len chces....❤

minenkaa
Včera o 10:17

@anonym_autor ale veď na to je operacia,predĺžia ti nohy

biba_18
Včera o 10:19

samozrejme že si to ľudia všimnú, hlavne zozadu je to viditeľné ...
no ale čo s tým chceš akože robiť? nič sa nedá. iba to korigovať oblečením ...

autor
Včera o 10:20
@minenkaa

@anonym_autor ale veď na to je operacia,predĺžia ti nohy

@minenkaa ale tu ide prave skor o to dlhe telo ☹

janinah
Včera o 10:21

Nerieš somariny a užívaj si život. Daj si poradiť odbornikom ako sa obliekať.A vytešuj sa,že si mladá a nič ťa nebolí. Ja mam nohy ako modelka,ale zas iné nedostatky.už davno toto neriešim.

silvia2013
Včera o 10:25

asi mas malo starosti, riesit hluposti, opytaj sa to na onkologii...nic na tom nezmenis, aka si telesne.

minenkaa
Včera o 10:29
@anonym_autor

@minenkaa ale tu ide prave skor o to dlhe telo ☹

@anonym_autor prosim ta ,a nemôžeš sa hybat alebo čo ,veď tak si daj odstrániť to dlhé telo keď ti vadí

anonym_c24f3c
Včera o 10:30

podľa mňa sú proporcie aj na obr. 1 v pohode, naša suseda má oveľa dlhší trup a tie nohy vyzerajú oveľa kratšie ako na foto. Základ je zostať štíhla, lebo mamu má takú zavalitú a postavu po mame a mama má tie nohy aj hrubé a vyzerajú ešte kratšie.

autor
Včera o 10:35
@anonym_c24f3c

podľa mňa sú proporcie aj na obr. 1 v pohode, naša suseda má oveľa dlhší trup a tie nohy vyzerajú oveľa kratšie ako na foto. Základ je zostať štíhla, lebo mamu má takú zavalitú a postavu po mame a mama má tie nohy aj hrubé a vyzerajú ešte kratšie.

@anonym_c24f3c fotka 1 je z original fotky tesne po merani. tam aj tie udaje sedia .

anonym_9634da
Včera o 10:37

@anonym_autor neblázni. Ak sa ti darí byť štíhla, tak pomery nerieš. Ak nie, tak skôr o to sa pokúšaj. Na tých foto sú "všetky tri" fajn kočky. Všímaj si ľudí okolo seba a rátaj dokonalých. A to ich ešte nevidíš bez "maskovania", ako doma seba.

anonym_c24f3c
Včera o 10:39
@anonym_autor

@anonym_c24f3c fotka 1 je z original fotky tesne po merani. tam aj tie udaje sedia .

@anonym_autor v tom prípade ak sú to reálne proporcie, tak tie miery sú úplne v pohode, nič rušivé, ako píšem, videla som výrazne rušivé proporcie, u teba je to ok.

ivanakal
Včera o 10:44

Ja nevidim na tychto fotkach rozdiel... a mimochodom, co ako chces s tym robit, chces si dat predlzit nohy? zmier sa s tym, maximalne sa obliekaj tak, aby sa ti nohy opticky predlzili.

autor
Včera o 10:44
@anonym_c24f3c

@anonym_autor v tom prípade ak sú to reálne proporcie, tak tie miery sú úplne v pohode, nič rušivé, ako píšem, videla som výrazne rušivé proporcie, u teba je to ok.

@anonym_c24f3c ale uz aj sama potvrdzujes ze si to ludia vsimaju..

anonym_52e0e1
Včera o 10:45
@anonym_autor

@anonym_autor to sa ti len zda

anonym_c24f3c
Včera o 10:45
@anonym_autor

@anonym_c24f3c ale uz aj sama potvrdzujes ze si to ludia vsimaju..

@anonym_autor ak je to príliš rušivé, tak áno, padne to do oka. Ale u teba to rušivé nie je. Tvoje proporcie by moje oko nezaregistrovalo ako niečo mimo normu.

anonym_05745e
Včera o 10:47

Prvá verzia

anonym_05745e
Včera o 10:53

A 3 verzia taká neprirodzená,pripomina mi to mimozemšťana dlhe paličky nohy

anonym_52e0e1
Včera o 10:57

Uplne, ale uplne hluposti riesis.. ja viem pochopit, ked ludi trapi ako vyzeraju, ale toto? Toto je nič 🙂 nestoji to ani za myslienku

Strana
z2