icon

Na koľko rokov vyzeráte v skutočnosti?

Dnes o 14:40

Ahojte. ak niekoho stretnete neznameho, alebo vam hadaju vek, na kolko rokov vraj vyzerate a kolko realne mate? Mne tiahne na 48 ale hadaju mi tesne pod 30. a vam?

thereisabear
Dnes o 15:40
@anonym_7665e4

@thereisabear A 30 rocna zena je este sexica. Pani urcite nie je sexica. Vyzera normalne na svoj vek cez 40 rokov.

@anonym_7665e4 nie každá 30 ročná je sexica.

anonym_77821a
Dnes o 15:40
@aurora33

@anonym_77821a jasne a potom ako sa urazia, keď im človek napisu, že ale naozaj nevyzerajú na 18 😀😀😀 zvlášť jedna je taká externistka. Navlečie si na seba kratasky a la Pali habera a mysli si, že vďaka tomu bude vyzerať mlado. A v tvári vyzerá dokonca starsie oproti tomu aky ma vek. Vtipne no 🙂

@aurora33 presne

anonym_7665e4
Dnes o 15:41
@thereisabear

@anonym_7665e4 nie každá 30 ročná je sexica.

@thereisabear Dobre, ale na 30 nevyzera. Mala skoro vnucata. Tak na babku vyzera mlada. Ale vyzera normalne na svoj vek.

demodun
Dnes o 15:43

Ľudia bežne tipujú naschvál menej aby neurazili. Nerobila by som z toho vedu 😉

biba_18
Dnes o 15:47

@anonym_7665e4 keď som mala menej ako mám teraz - hádali mi menej, tých 10 - 15 rokov cca, podľa toho ako mi kto chcel lichotiť… teraz už určite nie, predsa len, aj keď vrásky nemám až také výrazné, pleť ochabuje, hlavne na čelustiach, a tam to človek neobabre, iba plastikou 😏 aj ten pohľad je unavenejší…

anonym_b5083c
Dnes o 15:49

Tak do 44-45r sa da vyzerat dobre. Ale bude vyzerat ako sexy 40tka a nie na 25.🙂 Potom sa to da riesit este nejakym kremami, plastikou (viecka, pery, botox,...), ale po 45 to uz proste pojde dole kopcom, lebo zacina staroba. U niekoho rychlo, u niekoho o par rokov pomalsie (genetika, staroslivost). To skor ludia povedia, vyzeras lepsie ako zanedbani vrstovnici, ale nie, ze vyzeras o 10-20rokov mladsie. A v 50tke dovi dopo.

nikoletta1712
Autor odpoveď zmazal
anonym_6c8aa1
Dnes o 15:51

Ja mám 32 a aj tak sa ma niekto opýta, na akú školu chodím 😁

nikoletta1712
Dnes o 15:51
@anonym_7665e4

@anonym_999dff mozno si ako Stiflerova mama 😀😀

@anonym_7665e4 MCBP😁

anonym_945dea
Dnes o 15:54

Mne je vždy trápne keď mi niekto povie tipni mi vek, logicky vždy tipujem radšej menej aby som danú osobu neurazia ale myslím že 48r žena určite nevyzerá ako 30r.. nič v zlom ale už aj pokožka tváre, na hrdle , rukách stráca svoju pružnosť a veru na 48r žene to už vidno, žiaľ čas neoklameme. Na 30 ročnej žene určite tá pružnosť pokožky vyzerá inak.

tundra
Dnes o 16:01
@demodun

Ľudia bežne tipujú naschvál menej aby neurazili. Nerobila by som z toho vedu 😉

@demodun fakt?😜

anonym_faf6cc
Dnes o 16:01
@thereisabear

Náhodou, je tu jedna baba, čo má vnúčatá, pred 50kou a podľa fotky by som jej tipovala niečo cez 30.

Ked ma niekto 48 a mysli si, ze vyzera max na 30, tak to nema v hlave v poriadku.
@thereisabear to su tie filtre. Reálne tie ženy tu vyzerajú všetky na svoje vek, aj keď si myslia že nie. Videla som tu už naozaj veľa fotiek, ktorými sa ženy chválili a každá jedna vyzerala na svoje roky. Topka su vyretušované a záfiltrované fotky. A ešte si ženy neuvedomujú, že aj váha pridáva vek. Videla som tu ženy upravené, aj po plastických operáciách... Vidieť že sa o seba tie ženy starajú, ale tiež vyzerajú na svoj vek, len su pestovanejšie.

anonym_2d344e
Dnes o 16:12
@thereisabear

Náhodou, je tu jedna baba, čo má vnúčatá, pred 50kou a podľa fotky by som jej tipovala niečo cez 30.

@thereisabear pani titulienka rozhodne nevyzera na 30. Len vie ako sa odfotit aby vyzerala fotogenicky. Ma vo svojom profile dvesto fotiek a najdes tam aj take, kde vyzera uplne na svoj vek, pozri lepsie, ziadna mladica, normalna zena vyzerajuca na svoj vek.

autor
Dnes o 16:12
@oli18

Moj postreh je, ze ludia vedia uhadnut vek len svojim rovesnikom. Mne mladi nevedia uhadnut vek vobec. Hadaju mi ovela menej nie preto, ze vyzeram na menej, ale preto, ze ozaj odhad nemaju.

@oli18 mozno do tolko nevedia pocitat.

demodun
Dnes o 16:20
@tundra

@demodun fakt?😜

@tundra jasné, pár storočí hore dolu. Predsa sa na takú blbosť neurazim 😉😂
Ale v sobotu som si kúpila novú metlu 🤗

anonym_77821a
Dnes o 16:20
@anonym_054c86

Zajtra budem mať 38 a viac ako 17 mi ešte zatiaľ nikto netipol. Ale teda mne to prekáža

@anonym_054c86 si vtipná 🤣

brendaa
Dnes o 16:40

@anonym_autor toto ti neverím 🤣🤦🥳.
Inak kolegov syn 21 ročný sa ma pýta teta a koľko rokov vy máte, ja odpovedám, že som spolužiačka jeho otca a on, že neverím , že vy ste taká stará 🤣🤣🤣.
Čo z toho plynie ? - opýtaj sa svojích deti... povedia ti úprimne 🤣🤣🤣👌🤣🤣🤣

minenkaa
Dnes o 16:44

No dúfam,že nevyzaram na toľko ,na koľko sa v poslednej dobe cítim

anonym_7665e4
Dnes o 16:56
@minenkaa

mandzula
Dnes o 16:57

Starnutie je na psychiku tazky naklad, to je fakt, preto vacsina z nas chce vyzerat mladsie, ale kedze vsetci vedia, ze nechceme pocut pravdu, pouziju milosrdnu loz. Ja osobne lichotky tohto typu nemam rada, citim sa ako debil, ktoreho ma niekto potrebu utesovat, preto ani ja nici vek nijako nekomentujem.
Potesi ma to jedine od manzela, ten mi hovori, ze starnem velmi pekne.

aaadkaaa
Dnes o 16:58

Ja si myslim, ze vyzeram na viac ako mam, okolie mi tvrdi, ze vyzeram mladsie. Neviem ci som taka sebakriticka alebo su taki "slusni" 😂

anonym_3debf4
Dnes o 16:58
@minenkaa

@minenkaa 56? 👀

minenkaa
Dnes o 17:00
@anonym_7665e4

@anonym_3debf4
@anonym_7665e4 35

anonym_77821a
Dnes o 17:02
@minenkaa

@anonym_3debf4
@anonym_7665e4 35

@minenkaa vyzeráš o dosť staršie

anonym_7665e4
Dnes o 17:12
@minenkaa

@anonym_3debf4
@anonym_7665e4 35

@minenkaa To ti nikto neuveri. Urcite mas cez 50.

minenkaa
Dnes o 17:13
@anonym_7665e4

@minenkaa To ti nikto neuveri. Urcite mas cez 50.

@anonym_7665e4 tak never ,nik ťa nenúti

anonym_7665e4
Dnes o 17:15
@minenkaa

@anonym_7665e4 tak never ,nik ťa nenúti

@minenkaa Co mas z toho, ze cudzich ludi klames o veku? Mas cez 50 a pises, ze mas 35.

minenkaa
Dnes o 17:18
@anonym_7665e4

@minenkaa Co mas z toho, ze cudzich ludi klames o veku? Mas cez 50 a pises, ze mas 35.

@anonym_7665e4 veď nik ta nenúti mi veriť

anonym_0a9347
Dnes o 17:20

@anonym_autor na 1oo

gab1sol
Dnes o 17:23

Necítim sa mladšie ako je môj vek. Dokonca by som povedala, že za posledné obdobie som zostarla. Veľa robí aj to, ako je žena upravená (make up, vlasy, oblečenie). Ale keď poviem, aké veľké mám deti, tak sa poniektorí čudujú, kde by som ich zobrala. Keď poviem vek, ostanú prekvapení. Najmä v práci. Ale pripisujem to aj tomu, že som sa po rodičovskej vrátila do mladého kolektívu (kde som bola najstaršia), takže možno aj to hralo svoju rolu. Teda určite.
Na druhej strane, ja vek neviem odhadnúť. Najmä, keď si pozriem ako vyzerajú dnešné mladé baby. Na mňa osobne dnešné mladé ženy pôsobia staršie, ako keď sme v ich veku boli my.
A pokojne poďte do mňa, fotky tu mám. A niekedy pri pohľade do zrkadla si myslím, že mám aj viac ako reálne mám. 😁