icon

Na koľko rokov vyzeráte v skutočnosti?

Dnes o 14:40

Ahojte. ak niekoho stretnete neznameho, alebo vam hadaju vek, na kolko rokov vraj vyzerate a kolko realne mate? Mne tiahne na 48 ale hadaju mi tesne pod 30. a vam?

anonym_3debf4
Dnes o 17:24
@gab1sol

Necítim sa mladšie ako je môj vek. Dokonca by som povedala, že za posledné obdobie som zostarla. Veľa robí aj to, ako je žena upravená (make up, vlasy, oblečenie). Ale keď poviem, aké veľké mám deti, tak sa poniektorí čudujú, kde by som ich zobrala. Keď poviem vek, ostanú prekvapení. Najmä v práci. Ale pripisujem to aj tomu, že som sa po rodičovskej vrátila do mladého kolektívu (kde som bola najstaršia), takže možno aj to hralo svoju rolu. Teda určite.
Na druhej strane, ja vek neviem odhadnúť. Najmä, keď si pozriem ako vyzerajú dnešné mladé baby. Na mňa osobne dnešné mladé ženy pôsobia staršie, ako keď sme v ich veku boli my.
A pokojne poďte do mňa, fotky tu mám. A niekedy pri pohľade do zrkadla si myslím, že mám aj viac ako reálne mám. 😁

@gab1sol dávam ti Max 32. 😄

anonym_7665e4
Dnes o 17:26
@gab1sol

Necítim sa mladšie ako je môj vek. Dokonca by som povedala, že za posledné obdobie som zostarla. Veľa robí aj to, ako je žena upravená (make up, vlasy, oblečenie). Ale keď poviem, aké veľké mám deti, tak sa poniektorí čudujú, kde by som ich zobrala. Keď poviem vek, ostanú prekvapení. Najmä v práci. Ale pripisujem to aj tomu, že som sa po rodičovskej vrátila do mladého kolektívu (kde som bola najstaršia), takže možno aj to hralo svoju rolu. Teda určite.
Na druhej strane, ja vek neviem odhadnúť. Najmä, keď si pozriem ako vyzerajú dnešné mladé baby. Na mňa osobne dnešné mladé ženy pôsobia staršie, ako keď sme v ich veku boli my.
A pokojne poďte do mňa, fotky tu mám. A niekedy pri pohľade do zrkadla si myslím, že mám aj viac ako reálne mám. 😁

@gab1sol 41. Vrasky ukazu vek.

anonym_eb4e2e
Dnes o 17:28
@aurora33

@thereisabear viem ktorú myslíš. Ja by som jej tipla tak 52-53. Ale ona sa fotí schválne zhora aby vyzerala mladšie.

@aurora33 aj ja viem, nikdy som nechápala prečo tu z nej všetky boli také napichané, keď vyzerala presne na svoj vek, ako každá priemerná žena.

bomba36
Dnes o 17:30

Dámy, v obchode od vás pýtajú občiansky z povinnosti, aby nemali problémy. Nie preto, že vyzeráte pod 18 😅

anonym_7665e4
Dnes o 17:32
@minenkaa

@anonym_7665e4 tak never ,nik ťa nenúti

@minenkaa Ok, nikto ti neuveri, ze mas 35. Vsak tu mas foto.

minenkaa
Dnes o 17:33
@anonym_7665e4

@minenkaa Ok, nikto ti neuveri, ze mas 35. Vsak tu mas foto.

@anonym_7665e4 ďakujem ,aj Tebe

aurora33
Dnes o 17:36
@anonym_eb4e2e

@aurora33 aj ja viem, nikdy som nechápala prečo tu z nej všetky boli také napichané, keď vyzerala presne na svoj vek, ako každá priemerná žena.

@anonym_eb4e2e presne. Úplne obyčajná žena. Mne to bolo vždy vtipne ako sa odfotila zhora, kedysi sa tak fotili také tie emo dievčata 😀😀😀 k tomu pohľad šteniatka 🥲😅🥹 ale už nejdem pisat, lebo mi tu začnú vypisovať ako závidím 🤣🤣🤣😀😀

nyusika
Dnes o 17:39
@aurora33

@thereisabear viem ktorú myslíš. Ja by som jej tipla tak 52-53. Ale ona sa fotí schválne zhora aby vyzerala mladšie.

@aurora33 ktorá to je ?

anonym_76c961
Dnes o 17:42
@bomba36

Dámy, v obchode od vás pýtajú občiansky z povinnosti, aby nemali problémy. Nie preto, že vyzeráte pod 18 😅

@bomba36 ale asi si ho nebudú pýtať od človeka, ktorý vyzerá jasne na 30 a nie je žiadna šanca, že by mal pod 18.. akože jasné, že pri dnešných 18, ktoré vyzerajú na 25 za pokladňami váhajú a pýtajú sa radšej, ale nikdy som nevidela, že od každého...

anonym_7665e4
Dnes o 17:42
@aurora33

@anonym_eb4e2e presne. Úplne obyčajná žena. Mne to bolo vždy vtipne ako sa odfotila zhora, kedysi sa tak fotili také tie emo dievčata 😀😀😀 k tomu pohľad šteniatka 🥲😅🥹 ale už nejdem pisat, lebo mi tu začnú vypisovať ako závidím 🤣🤣🤣😀😀

@aurora33 Nemas naozaj co zavidiet. Primerane veku vyzera. A urcite to vie aj sama.

anickaaa6aaa
Dnes o 17:44

Mne ako kedy. Ale všimla som si, že žena čo ma ešte relatívne malé deti aj keď ma vek tak jej tipujú menej. Ja co mám syna 13r a vyzerá skoro na 17r tak mi tipujú viac. Proste si to spajaju, že ženy majú dieťa okolo 30tky a podľa toho sa odrážajú…

thereisabear
Dnes o 17:45
@anonym_2d344e

@thereisabear pani titulienka rozhodne nevyzera na 30. Len vie ako sa odfotit aby vyzerala fotogenicky. Ma vo svojom profile dvesto fotiek a najdes tam aj take, kde vyzera uplne na svoj vek, pozri lepsie, ziadna mladica, normalna zena vyzerajuca na svoj vek.

@anonym_2d344e áno, máš pravdu, ja ju až tak napozeranú nemám, ani nick som si nepamätala. No fotky, na ktorých by som jej o 10 menej uverila má. Ale aj také, kde na svoj vek vyzerá.

sisska96
Dnes o 17:48

Netuším. V 30 ešte pýtali občiansky

anonym_34c157
Dnes o 17:51

Budem mat 42 tipuju tak 35.
Som nizka a stihla

jimbean
Dnes o 17:52

Ak kazda vyzera o 20r mladsie, tak ides po ulici, pozeras na peknu 40tku. Ta ma teda v skutocnosti 60r a voperovany bypass.

nyusika
Dnes o 17:53

Podľa mňa ma veľký vplyv na tom, ako žena pôsobí, aj štýl obliekania - lodičky a decentne šaty pridávajú vek, rovnako aj mejkap
Slimm rifle s kozenkovou úzkou bundou tak isto

bomba36
Dnes o 17:53
@anonym_76c961

@bomba36 ale asi si ho nebudú pýtať od človeka, ktorý vyzerá jasne na 30 a nie je žiadna šanca, že by mal pod 18.. akože jasné, že pri dnešných 18, ktoré vyzerajú na 25 za pokladňami váhajú a pýtajú sa radšej, ale nikdy som nevidela, že od každého...

@anonym_76c961 odo mňa presne v tom veku pýtala, v jednom prípade som mala aj veľké brucho v cca 7 mesiaci. Nešla som sa z toho zavzdušňovať, ukázala som, ona pozrela, vrátila a ďalej sme pokračovali vo svojich životoch.

anonym_7665e4
Dnes o 17:54
@nyusika

Podľa mňa ma veľký vplyv na tom, ako žena pôsobí, aj štýl obliekania - lodičky a decentne šaty pridávajú vek, rovnako aj mejkap
Slimm rifle s kozenkovou úzkou bundou tak isto

@nyusika Vek urcujem podla vrasok, pozriem na tvar, krk a vidim vek. Aj keby mala od krku dole vrece to je uplne jedno ohladom veku.

anonym_7dc650
Dnes o 18:01
@anonym_7665e4

@nyusika Vek urcujem podla vrasok, pozriem na tvar, krk a vidim vek. Aj keby mala od krku dole vrece to je uplne jedno ohladom veku.

@anonym_7665e4 ale zasa tak lahko to nejde. Ludia s tucnou tvarou maju zvycajne menej vrasok

anonym_7665e4
Dnes o 18:02
@anonym_7dc650

@anonym_7665e4 ale zasa tak lahko to nejde. Ludia s tucnou tvarou maju zvycajne menej vrasok

@anonym_7dc650 Ale vidno to na tej pokozke. Urcite obezna zena nevyzera o 10 rokov menej.

anonym_faf6cc
Dnes o 18:05
@anonym_7dc650

@jimbean 😂😂😂
@anonym_7dc650 možno majú menej vrások, ale fyziognómia, celkovy vyraz tváre nepusti. Okrem toho kila pridávajú vek.

anonym_2fe35d
Dnes o 18:05
@bomba36

@bomba36 moja sestra sa mi chvali ako jej ludia tipuju, ze este nema ani 18, lebo si stale od nej pytaju obciansky na kontrolu 😅 bude mat 36 a aj tak vyzera, len to chovanie ma ozaj ako 18 rocna, tak mozno preto 🤭

kofa77
Dnes o 18:08

Obcas idem okolo vykladu, kuknem na seba tak z poloprofilu a sa zlaknem, co za teta to ide. Alebo ked som riesila viza do UK, cez tu aplikaciu, som sa ani nestihla psychicky na to pripravit, len muz odrazu ze tu sa kukni a som sa zlakla, co za strasidlo na mna pozera. Starnutie nie je pre slabe povahy.

kofa77
Dnes o 18:12

Ale ja nechcem vyzerat mladsie, naco, tych, co ma poznaju neodzubem. A cudzi vzdy povedia menej, aby neurazili, to vobec nie je smeroplatne😄.

anonym_76c961
Dnes o 18:15
@bomba36

@anonym_76c961 odo mňa presne v tom veku pýtala, v jednom prípade som mala aj veľké brucho v cca 7 mesiaci. Nešla som sa z toho zavzdušňovať, ukázala som, ona pozrela, vrátila a ďalej sme pokračovali vo svojich životoch.

@bomba36 však ja to tiež neriešim, keď sa stane, ukážem a ideme ďalej... len som chcela povedať, že človek proste musí nejakým spôsobom pôsobiť na prvý pohľad mladistvo, aby si ho vypýtali... od môjho 2 metrového od puberty zarasteného muža ho nikdy nepýtali ani v 16tich... ono ja som si teraz všimla, že som v tom komentári, kde som to spomenula nenapísala vek, mám 27 a ku tomu som nízka, chudá, proste drobná a nenamaľovaná v teplákoch asi kľudne na niekoho môžem pôsobiť ako neplnoletá... nemám zas 40, aby som si namýšľala, že vyzerám o 20 rokov mladšie

anonym_533a4d
Dnes o 18:17

Ja budem mať čoskoro 40 a tipujú mi o 10-15 rokov menej.
A keď niekomu poviem že mám pubertálne deti tak pozerajú sa na mňa že kde som ich nabrala 😄
Ale keď sa aj pozriem do zrkadla vyzerám stále rovnako, od strednej som sa vôbec nezmenila vyzorovo ani postavou.
Možno je to tým že sa nemalujem, ktovie. Niekde som čítala že ľudia ktorý sa maľujú majú viac vrások a vypadaju staršie.

demodun
Dnes o 18:37
@tundra

@demodun fakt?😜

@tundra nie ty si výnimka, ty vyzeráš na šesťdesiat 😝

aurora33
Dnes o 19:05
@nyusika

@aurora33 ktorá to je ?

@nyusika titulienka

brendaa
Dnes o 19:14

Zaujímavé toto fórum zas nesklamalo...
Skoro každá má o 10 dokonca o 15 rokov menej...
A podotýkam Dara, Zuza Belelohorcova, Andrea Verešová a spol..... majú plastík požehnane a žiadna z nich nevyzerá na 35 rokov 🤣🤣🤣...
Ale tu áno....dajte recept...😁😅😂😂 okrem dobrej genetiky samozrejme...
Mimické vrásky, vrásky smiechu, radosti, života by nemali úplne zmiznúť z našich tvárí...

dadis
Dnes o 19:22

Moje deti mi tipuju 60, hoci mam 45 😁. Nevadi. Dolezite je, ze sa citim mlado. Nenosim minisukne, ci ako tu niekto opisal (obcas len). Pravda vsak je, ze sa asi neobliekam priemerane veku, pretoze ani neviem, co by mali 45r nosit. Tie kvietkovane zastery? 😁 Tak nosim, co sa mi paci a najma v com sa citim pekna. Nenapadlo mi, ze tym mozem niekoho poburovat.