Na koľko rokov vyzeráte v skutočnosti?
Ahojte. ak niekoho stretnete neznameho, alebo vam hadaju vek, na kolko rokov vraj vyzerate a kolko realne mate? Mne tiahne na 48 ale hadaju mi tesne pod 30. a vam?
Mam 38 a castokrat sa ma autobusar spyta,ci polovicny listok. Alebo ked kupujem vino, pytaju OP 😂
Minule som boli na jednej grilovacke. Boli tam aj ludia, ktorych sme videli prvykrat. Ked sme povedali, ze mame doma 12 rocneho syna, tak kocka vedla mna chvilku ticho. A potom taktne, aby neurazila, mi povedala, ze to si musela byt velmi mlada mamicka, ze? Hovorim no ako sa to vezme. Narodil sa mesiac pred mojimi 26 narodeninami 😂😂😂😂😂 keby chudera nesedela, tak asi spadne…
Ja ked niekomu poviem kolko mam naozaj rokov, tak na mna pozeraju ako na blazna 🤷♀️ teraz je to uz vyhoda, v mladosti som to strasne zle prezivala
Co ti poviem odomna si este aj v 35tke pytali obciansky pri pokladni,ked som kupovala alkohol. 🤭 Po 40tke uz konecne nikto odomna nechce obciansky. Kolko mi tipuju netusim. Nebavim sa o vzhlade s ludmi.
@anonym_autor Mám 24. Všetci mi hádajú menej - väčšinou okolo 18, staršie kolegyne aj 15. Vždy ma to poteší, dúfam, že mi mladší vzhľad vydrží čo najdlhšie.
Podla mňa môže žena pôsobiť mladšie, keď sa tak cíti, vystupuje, keď sa oblieka mladistvo ale vhodne a primerane postave...
Mne ľudia vravia, že na svoje roky nevyzeram, ale ja si myslím, že určite áno.
Vlastne mám v tomto jednu teóriu - pri ženách, ktoré sa blížia k 50-tke spoločnosť tak nejak očakáva, že to budú obtlstlé matrony s trvalou. A ak je žena v tomto veku štihla a upravená, nasleduje formulka - vyzeráš mladšie.
Ale prekvapila ma naposledy dr. na sone, keď mi povedala, že teda mladsie vyzeram...🤪
Budem mat 43 za chvilku, tipuju mi tak okolo 36-38 cca, zase budme realisti.
@anonym_autor Mám 24. Všetci mi hádajú menej - väčšinou okolo 18, staršie kolegyne aj 15. Vždy ma to poteší, dúfam, že mi mladší vzhľad vydrží čo najdlhšie.
@d_ivana ale v 24 rokoch je to bežné a normálne. Ale keď má niekto pred 50-kou a tvári sa, že mu hádajú 20, tak to už je za hranicou trápnosti.
Ja si o sebe myslím, že viem dosť dobre odhadovať vek, čo vie málokto. Keď tu vidím na stene tipovačky, tak sa čudujem, kde tí ľudia chodia na tie čísla. Aj stálice, ktoré sem pravidelne pridávajú svoje fotky, vyzerajú na svoj vek, aj keď sú upravené a štíhle.
Autorka máš deti?
Podla mňa môže žena pôsobiť mladšie, keď sa tak cíti, vystupuje, keď sa oblieka mladistvo ale vhodne a primerane postave...
Mne ľudia vravia, že na svoje roky nevyzeram, ale ja si myslím, že určite áno.
Vlastne mám v tomto jednu teóriu - pri ženách, ktoré sa blížia k 50-tke spoločnosť tak nejak očakáva, že to budú obtlstlé matrony s trvalou. A ak je žena v tomto veku štihla a upravená, nasleduje formulka - vyzeráš mladšie.
Ale prekvapila ma naposledy dr. na sone, keď mi povedala, že teda mladsie vyzeram...🤪
@beronsche presne, patdesiatnicka je pre mladsie rocniky matrona v kvetovanych puzdrovych satach natasenych na prsiskach, ktore maskuju brucho a s melirom na natupirovanom kratkom ucese bordovej farby. A kto tento model nesplna tak vyzera straaasne mlado na svoj vek🫣😵💫
Stačí sa o seba starať a nezaujímať sa o to, koľko nám ľudia tipujú. Nech nie sme na smiech, keď sa urazíme, po tom, čo nám hádajú viac. Oveľa viac. Aj tak je dôležité to, ako sa cítime. A najdôležitejšie je zdravie. Keď sa cítim dobre a som relatívne zdravá, tak mi je šum a fuk, koľko mi kto ráta rokov.
Všetci raz zostarneme, s tým sa treba naučiť žiť.
Ako vám mozu iní hadat menej, ak vy sa uz od 40tky citite stare? Ako sa citite, to aj vyzarujete. Na jednej strane chcete kozmetikou starnutiu zabratit, ci ho aspon spomalit, na druhej sa velmi skoro zacinate citit stare. Teraz mi za pravdu nedate, ale ked budete mat o 30-35 rokov viac, potom pochopite, co to bola 40tka, ci 50tka.
@anonym_autor Mne hadaju zvycajne o 10-15 rokov menej. Mam 51 a zvycajne si myslia, ze mam tak 35-40. Potesi, co by nie 🙂.
Na fotke, kde som mala 30, mi tipovali, ze mam 18. Tiez potesilo 🙂.

@anonym_autor Ja budem mat tiez 48 a uz mi davno nikto netipoval vek, takze netusim. Ale alkohol mi predaju, oslovuju ma uz vacsinou pani a nie slecna, takze na 20ku uz asi nevyzeram 🙂 Ja ale ucim, takze v mojom povolani je vek vyhodou. Ked som bola mladsia, studenti ma niekedy brali ako kamaratku, ohovarali predo mnou kolegov, snazili sa ma vselijako ukecavat 🙂 Takze si nechavam pekne aj sediny na hlave, zatial su to ale len ojedinele kusky.