Najhoršie rady od príbuzných. Podeľte sa o svoje skúsenosti
Dobrý deň, som redaktorka a rada by som čitateľom priniesla článok na tému najhorších rád, aké ľudia dostali od svojich rodičov resp. iných príbuzných. Napríklad, že nájom sú vyhodené peniaze a každý by si mal byť schopný svoju nehnuteľnosť kúpiť a pod.. Bola by som veľmi vďačná, ak by ste sa podelili o svoje skúsenosti, v článku budú anonymné. Ďakujem vopred za každú skúsenosť! 🙂
Ja skôr ľutujem to,či mi neporadili. Aby som šla na vs a nevzdala sa školy tak ľahko.
Ja som v r. 2018 kúpila krásny byt za cca 40k. Švagriná mi vtedy radila, že som mala počkať, lebo ceny nehnuteľností pôjdu dole. Dnes by som nas byt predala v pohode, minimálne za dvojnásobok. Vďaka Bohu, že sme nečakali a vrhli sa po ňom.
Pri hnačke som dostala radu: Nepi toľko!
@petush21 spajza pri kuchyni v dome MUSI byt. Byvame 6 rokov bez spajze pri kuchyni a zatial sme to prezili.
Ak je to chajda a nebyvate v nej predajte ju a rozdelte sa. Ak v nej byvate to zijete v chajde? Neopravili ste tam nic? To by sa dalo odratat, ze ste ju zveladovali.
@petush21 spajza pri kuchyni v dome MUSI byt. Byvame 6 rokov bez spajze pri kuchyni a zatial sme to prezili.
@zltalienka mate moj uprimny obdiv 😅 ja si bez špajze zivot uz predstavit neviem - na bytove pomery mame špajzu naozaj velku a aj tak je plna 😅
@zltalienka mate moj uprimny obdiv 😅 ja si bez špajze zivot uz predstavit neviem - na bytove pomery mame špajzu naozaj velku a aj tak je plna 😅
@anonym_1c82b4 mna uz ako dieta nebavilo chodit hore dole nonstop do spajze. Vzdy po nieco a potom to zas odniest. Milionkrat do dna. Nie, dakujem, neprosim, doma to tak mat nebudem. Vsetko, co potrebujem k vareniu, mam v kuchyni. A co nepotrebujem, nemam vobec.
Poradili mi nekupit byt, ktory som chcela. O dva roky neskor sa porovnatelne byty tej lokalite predavali min. o 30k drahsie, bezne skor o 40k
@petush21 čo sa toľko smeješ, plakať by si mala. Bolo mi povedané na margo mojich diagnoz
@petush21 počkaj kým byty pôjdu dole. To som počúvala od roku 2000 dodnes 🙈 našťastie som si išla svoje.
Len si neber pôžičku preboha.
Prvá práca čo prišla, hurá zamestnaj sa, budeš mať zmluvu. Už bolo vedľajšie za aký peniaz.
V robote čuš, budeš mať s každým pokoj.
Nedávaj výpoveď, už si robotu nenájdeš.
Nechoď do zahraničia, po mesiaci si späť. Haha
Našťastie som mala svoju hlavu a nikdy som tie haluze nepočúvla.
"A čo si myslíš, že nájdeš lepšieho?" 🫤
@petush21 tak nie rada, ale otazka /poznamka, ktora ozaj zabolela od mojej babky. Este ked som len chodila teraz uz s mojim manzelom sa ma babka spytala: "isce ce nezochabil?" Teda ci ma on este neopustil.... ako keby som nebola "dost dobra" ... nuz sme spolu 20 rokov. Nie, neopustil ma. Babka sa dozila aj svadby, aj pravnucata.
Nájdi si už ženu ! Chceme sa ešte dožiť vnúčat. 🤣🤣🤣
@jblheart Ak si dobre pamatam, ty si na chlapov uz si to tu viac krat pisal. A to tvoja rodina nevie o tebe? Ze ti vravia, aby si si nasiel zenu?
rodicia: nikam do zahranicia nechod, nemas na to, po tyzdni sa vratis spat... som tu 20 rokov, pekne som sa vypracovala, mam muza a dve deti a rodicia len zobronia, aby som prisla domov, lebo si dlho nevideli vnucatka...
Raz som našla v ruksaku môjho partnera text písaný jeho rukou, v ktorom sa prihováral anjelovi a prosil ho, aby mu pomohol. Až mi z toho srdce zovrelo. Zavolala som vtedy mojej mame a pýtala som sa jej, čo s tým mám robiť, či sa ho mám opýtať, prečo to napísal. Povedala mi, že mu to mám vrátiť späť do ruksaku a neriešiť to. O týždeň spáchal samovraždu.
@jblheart Ak si dobre pamatam, ty si na chlapov uz si to tu viac krat pisal. A to tvoja rodina nevie o tebe? Ze ti vravia, aby si si nasiel zenu?
@anonym_9aec6d Zrejme musíš zabehnúť za odborníkom... asi ti tá pamäť nefunguje už ako treba, alebo ešte horšie si domýšľaš vlastné scenáre v hlave ktoré neexistujú. To sa potom časom môže zhoršiť až k paranoji. 👍
@anonym_9aec6d Zrejme musíš zabehnúť za odborníkom... asi ti tá pamäť nefunguje už ako treba, alebo ešte horšie si domýšľaš vlastné scenáre v hlave ktoré neexistujú. To sa potom časom môže zhoršiť až k paranoji. 👍
@jblheart Ved, ale aj tebe to viac krat niekto pisal. Neviem podla mna to nie je urazka, ani nadavka v dnesnej dobe. Mozno som si zle zapamatala nick. Ale inak si mi ukradnuty, a tu na koniku nie je real svet. Takze ja si nic v hlave nevytvaram 😀. A uz vobec o nejakom jbl atd. 😀. Ak by si bol slusny clovek, napises iba, ze nie nie som na chlapov, ale ty o paranoji pises. Kazdy nech ma orientaciu aku len chce, mne to len prislo vtipne, ze ak by si bol na chlapov a vravia ti doma, ze chcu vnuca.
@jblheart Ved, ale aj tebe to viac krat niekto pisal. Neviem podla mna to nie je urazka, ani nadavka v dnesnej dobe. Mozno som si zle zapamatala nick. Ale inak si mi ukradnuty, a tu na koniku nie je real svet. Takze ja si nic v hlave nevytvaram 😀. A uz vobec o nejakom jbl atd. 😀. Ak by si bol slusny clovek, napises iba, ze nie nie som na chlapov, ale ty o paranoji pises. Kazdy nech ma orientaciu aku len chce, mne to len prislo vtipne, ze ak by si bol na chlapov a vravia ti doma, ze chcu vnuca.
@anonym_9aec6d Vidíš. Zase si domýšľaš scenáre. Myslím že to že starý rodičia/rodičia či iná rodina hovoria o vnúčatách kope ľudom. Nato že ťa nezaujímam a vlastne som tu krátko a prispievam raz častejšie a niekedy vôbec, tu dávaš svoje predpoklady o niekoho orientácii na základe neviem čoho a k téme si neprispela nič 😂. Takže som rád že som ti ukradnutý a dúfam že nebudeš mať teda potrebu reagovať na mňa a moje príspevky aby si si takpovediac nešpinila do vlastných úst. Byeee 😉
Si riaden chudak 😀. Mas pravdu na chudaka viac reagovat nebudem. Asi ta rozurilo, ze deti nemas 😀. Neboj raz si mozno, ale naozaj iba mozno niekoho najdes a mozno budes mat svoju rodinu. Ja ju mam, a aj deticky 2, preto nechapem, ze ta tak nahneval jeden komentar k tebe a k tomu, ze od teba chcu deti. Veru bye. Viac ani ty na mna nereaguj, lebo bola chyba na dusevneho uboziaka reagovat.
@anonym_9aec6d Vidíš. Zase si domýšľaš scenáre. Myslím že to že starý rodičia/rodičia či iná rodina hovoria o vnúčatách kope ľudom. Nato že ťa nezaujímam a vlastne som tu krátko a prispievam raz častejšie a niekedy vôbec, tu dávaš svoje predpoklady o niekoho orientácii na základe neviem čoho a k téme si neprispela nič 😂. Takže som rád že som ti ukradnutý a dúfam že nebudeš mať teda potrebu reagovať na mňa a moje príspevky aby si si takpovediac nešpinila do vlastných úst. Byeee 😉
@jblheart
Úplne zbytočne útočné príspevky!!!
Asi Ti mala rodina skôr povedať to, ako máš spracovať svoju frustráciu, aby sme od teba nemuseli čítať agresívne a útočné príspevky!!
Nedbal by si ju za jej omyl, či domýšľanie verejne linčovať, či nôž do hrude pichnúť!?
Ľudia, buďte k sebe milší!
najhorsia rada, ktoru som kedy dostala?
ked mi matka povedala, ze to, ze ma podvadza manzel, je moja chyba a mam sa viac snazit.
tak som sa snazila. aj pri prvej milenke. aj pri druhej. aj pri tretej, aj pri kazdej dalsej.
ocividne som sa stale malo snazila.
Zábavné ako anonymné nuly tu idú vypisovať. Hovoria o tom ako byť milší či slušnosti a o tom kto je chudák, ale nemajú ani tú štipku slušnosti aby si založili účet a prispievali pod ním normálne. Tak aby sa dalo dohľadať kde a čo prispievajú. Vaše pohoršovanie fakt nikoho nezaujíma a okolo slušnosti ste ani nešli okolo. Len tu spamujete bez toho aby ste aspoň prispeli autorke nejakou radou. Ospravedlňujem sa aj v mene týchto "anonymov" autorke a hádam sa to vráti k téme a nejaký anonym nebude mať zase potrebu sem dávať od veci reakcie čo nijako nesúvisia. 😉👍
Zábavné ako anonymné nuly tu idú vypisovať. Hovoria o tom ako byť milší či slušnosti a o tom kto je chudák, ale nemajú ani tú štipku slušnosti aby si založili účet a prispievali pod ním normálne. Tak aby sa dalo dohľadať kde a čo prispievajú. Vaše pohoršovanie fakt nikoho nezaujíma a okolo slušnosti ste ani nešli okolo. Len tu spamujete bez toho aby ste aspoň prispeli autorke nejakou radou. Ospravedlňujem sa aj v mene týchto "anonymov" autorke a hádam sa to vráti k téme a nejaký anonym nebude mať zase potrebu sem dávať od veci reakcie čo nijako nesúvisia. 😉👍
@jblheart Uz na pohlad si riadne zakomplexovany chudak a tiez nula si len ty. Co ty robis na stranke pre zeny? Si myslis, ze ked sem das svoju foto, ze si viac ako anonym? Spinis tu a urazas a myslis si, ze si niekto necha kydat od teba na hlavu. Chudak. A teraz tu budes spinit dalej a dookola. Ale si pod moju uroven. Inteligentnejsi clovek ustupi. Takze zur dalej, ja uz na uboziaka fakt viac nejdem reagovat. Je mi ta luto, nesympaticky a arogantny chlap bez zeny a deti potrebuje si komplexy riesit na stranke pre zeny 😀.
@jblheart Uz na pohlad si riadne zakomplexovany chudak a tiez nula si len ty. Co ty robis na stranke pre zeny? Si myslis, ze ked sem das svoju foto, ze si viac ako anonym? Spinis tu a urazas a myslis si, ze si niekto necha kydat od teba na hlavu. Chudak. A teraz tu budes spinit dalej a dookola. Ale si pod moju uroven. Inteligentnejsi clovek ustupi. Takze zur dalej, ja uz na uboziaka fakt viac nejdem reagovat. Je mi ta luto, nesympaticky a arogantny chlap bez zeny a deti potrebuje si komplexy riesit na stranke pre zeny 😀.
@anonym_9aec6d Tebe tiež asi ušiel muž, zrejme preto že si hysterická paranoidná žena čo vypisuje hodinu aký som chudák a neviem čo a nebude na mňa plytvať čas a reagovať. Napriek tomu tu stále vypisuješ... zrejme potrebuješ mať posledné slovo aby si sa cítila že si vyhrala argumentáciu alebo čo. To či som arogantný či zakomplexovaný... to neviem.. možno. Isté je že nie som pokrytec čo jedno píše a druhé koná ako ty. U teba sa vlastne ani nedá zistiť čo si kde popísala lebo sa hanbíš si spraviť účet. Kľudne sa na mne aspoň verbálne vyšanti keďže zrejme nemáš na kom a hádam potom bude pokoj. 😉 😀

Téma o pikoskach alebo bežne rodiny?Ja som ani nedostala zlú radu
Iba mama mi radila aby som sa nefarbila na čierno ale mne sa to tak paaacilo a teraz už som staršia a už sa mi to nehodí 😃