icon

Objednávanie donášky na obed: Divné alebo praktické riešenie?

Včera o 10:34

Ahojte,priatel pracuje v zahraniči takže väčšinu času som doma sama a tak mi pride niekedy zbytočne variť pre seba samu tak si objednávam donášku na obed cca každy druhý deň.Ide o to že stále na mna pritom ako cakam na kuriera pozerajú susedia a mne to pride trochu divne,lebo v našom vchode som ešte nevidela nikoho objednavať,ale pointa je pride Vám divne keď si niekto pravidelne objednáva obedové menu domov? Samozrejme je to v práci ine ked je človek preč.No ja mám momentalne homeoffice.Ako vninate takých ludi?

Strana
z3
anonym_4dfdf2
Včera o 12:47
@sisska96

No pre mňa je divné že si mladá na HO a nevieš si navariť po práci alebo pred prácou

@sisska96
Asi ju viac bavi zarabanie penazi a nemusi setrit a varenie ju nebavi to je sranda kde sme to dopracovali

klotildabazarik
Včera o 12:50

@anonym_autor tak nejec😂 omg ze susedia to v skej riti byvas😂 aj keby byvam na luniku9 tak si objednsm co chcem😂 len ci by to doslo uz je otazne😂

anonym_f55122
Včera o 23:08
@anonym_dca744

mne príde divne, ked rodina znama je doma nerobí už 6rokov (ok 3r materska) a jej muž si objednáva 2x denne (robieva do večera)jedlo do roboty a ona neni schopna variť. To je za mna brutal, pritom majú leasing na auto, vysoky uver, atd...

@anonym_dca744 tak nie každému chutí ohrievané z krabičky. To zo mňa by ťa potom asi porazilo, ja som doma na “materskej” a jedlo si často objednáva aj muž aj ja so synom, radšej ten čas strávime vonku alebo spoločnými aktivitami 🙂

kaca222
Včera o 23:22
@anonym_706842

@anonym_autor a čo také si napríklad objednávaš? Lebo ja iba také veci, ktoré neviem dobre urobiť doma, napr čínu, pizzu atď. Nechápem ľudí, čo si objednajú napríklad pečené kura.

@anonym_706842 ja napríklad objednávam čokoľvek čo zrovna majú, jedine čo osobne nemám rada keď je také že penne s bazalkovym pestom bez mäsa, to mi vtedy ozaj príde zbytočné 😀
Ale tak pointou je že človek ušetrí čas a nemusí stráviť časť večera/doobedia varením

anonym_aaa932
Dnes o 00:38

@anonym_autor neobjednavam. Už len predstava ako sa v tej kuchyni vari - hygiena. Mäso sa neunyva, nieco spadne na podlahu. Mam odpor k restikam.

julish
Dnes o 06:44
@anonym_aaa932

@anonym_autor neobjednavam. Už len predstava ako sa v tej kuchyni vari - hygiena. Mäso sa neunyva, nieco spadne na podlahu. Mam odpor k restikam.

@anonym_aaa932 maso sa umyvalo za sociku, naco by si maso umyvala?

Strana
z3