Pijete kávu aj počas horúčav?
Ja si ju dám aj keď je vonku 35 stupňov. ☕
Vždy sa nájde niekto, kto mi povie, že v takom teple by som mala piť radšej vodu, ale bez rannej kávy si deň neviem predstaviť. By som chodila ako mátoha 😎
Pijete tiež?
Jasné, zapnem klímu a robím kávu. 😁☕
Ako si odporuje pitie kavy a horucavy?
Mne napr v horucavach klesa tlak a kava mi ho pomaha zvysit.
@anonym_autor samozrejme, svoje 4 denne 😁 A pijem aj vodu, však to sa nevylučuje - ja pijem hodne.
Ako si odporuje pitie kavy a horucavy?
Mne napr v horucavach klesa tlak a kava mi ho pomaha zvysit.
@hanaxxx káva dehydruje organizmus + potením v horúčavách telo stráca elektrolyty to je príčinou nízkeho tlaku... je to začarovaný kruh. Pridávam do kávy melasu je bohatá na elektrolyty + jedávam viac slaných potravín...
@anonym_autor skúšala som aj s espressom, ale to musíš šejkrovať všetko spolu... s neskou to mám radšej ...
@biba_18 taka blbá otázka, vyšľahám penu aj z nespressa, že? Nemám nescu doma 🙂
rano si dam, ale ked ju dopijem uplne sa cela spotim
@biba_18 taka blbá otázka, vyšľahám penu aj z nespressa, že? Nemám nescu doma 🙂
@anickaaa6aaa čistú kávu myslíš? to som neskúšala. iba s mliekom…
samozrejme, ci je 30 ci 40.. kava musi byt :DDD pijem ju s mliekom, cize aj na studeno ju spravim raz dva. A inak ved aj v maroku a pod sa pije HORUCI matovy caj, horuca kava sa pije tiez (napr take turecko??)
ani ten odvodnovaci efekt kavy nie je pravdivy, ak je clovek zvyknuty na nu a pije ju pravidelne, tak mu nic kava nerobi. Dokonca aj na tlak je dobra v lete, vela ludom klesa tlak od tepla, je malatnych atd
@anickaaa6aaa čistú kávu myslíš? to som neskúšala. iba s mliekom…
@biba_18 skúšala som a káva nenaplnila…. Nevadí… aspoň mlieko naplnilo, dala som ľad a káva bola na svete…

Ja si robim normalnu, affogato, espresso s ladom. Denne vypijem priemerne tri az styri, hocikedy