icon

Prečo ste vy samé?

27. nov 2025

Prečo si sama? Denne sa stretávam s tým, aké máte dôvody, prečo ste samy, kolegyne, kamarátky, ženy na zoznamkách, proste všade. A každá, ktorá je sama, akoby cez kopirák opakuje to isté...."Ten môj bol hajzel, nikoho nového neviem nájsť, inteligentní chlapi už nie sú, ja si zaslúžim inteligentného, ja sa prispôsobovať nebudem" a podobne.

Čo sú toto preboha za dôvody? Inteligentný chlap je pre vás taký, ktorý robí to, čo chcete vy? Ako je možné, že každý jeden chlap je zrazu zlý? Veď potom by museli byť aj mnohé zadané ženy s "zlými" partnermi, nie? Zaslúžite si inteligentného? Ale inteligentný chlap je predsa často aj ten, pri ktorom budete plakať, že vás manipuluje. Nechcete sa prispôsobovať? Tak potom ste samy možno preto, že ste neprispôsobivé alebo asocialné. Nie?
Ste samy? Môže byť vlastne žena sama, keď má dieťa? A čo chlap??, ktorý dieťa nemá, lebo mu ho matka vysúdila? Nie je práve on ten, kto je naozaj sám?

Prečo ste vy samé? Aký máte na to dôvod?

Prosím, nech sa zapájajú iba tie, ktorých sa to aktuálne týka. Ďakujem.

anonym_ed28b3
27. nov 2025
@biba_18

@anonym_ed28b3 budeme sa baviť o takých krátkodobých úletoch? ja že sa bavíme o vzťahoch… ako napovedá aj téma - prečo ste samé…

@biba_18 ja že sa bavíme o tom prečo ľudia nechcú vztahy

markusrasford
27. nov 2025
@viestta

Lebo uz neplati Nemas chlopa, nemas pravdy. Kazdy si moze vybrat s kym bude alebo nebude. To, ze je niekto sam a pritom hlada (vhodneho) partnera nie je nic chore. Nemusi kazdy vziat prvy rozok, ktory vidi, moze si vybrat ten najlepsi. A moze sa aj rozhodnut, ze ziadny nevezme.

@viestta prezrad mi odkiaľ sa traduje Nemáš chlapa....som sám zvedavý. Lebo ked to raz povedala jedna babka druhej tak to má fakt výpovednú hodnotu.

alenka58
27. nov 2025

údajne na SK je každá piata žena sama, poznám aj viac mužov ktorí sú sami a nie nie sú alkoholici, predpokladám že v prevažnej väčšine im to vyhovuje

biba_18
27. nov 2025

@anonym_ed28b3 prečo žena nechce vzťah, presne. lebo mužov na sex bez vzťahu nechcú ... aj keď takých žien sa ich nájde dosť ako píšeš - ale to je záležitosť tejto chvíle - nie pravidelného sexu...
takže - buď máš sex vždy s inou - alebo sex vždy s rovnakou ...

biba_18
27. nov 2025

@markusrasford mám pocit že teba zhodili z marsu ... nemáš chlapa nemáš pravdu (alebo aj nič) doslovne platilo na slovensku ešte pred 100 rokmi ... a v hlavách mnohých slovákov to platí aj doteraz ...

anonym_530ce8
27. nov 2025

@anonym_autor keď má žena hlboké zranenia, ťažko už na muža pozrie inak ako na hrozbu. To sú tak silné bloky v hlave, ktoré pochopí len tá, ktorá si tým prešla
;( a spolu s blokom sa stráca často aj schopnosť sa zamilovať.

viestta
27. nov 2025
@markusrasford

@viestta prezrad mi odkiaľ sa traduje Nemáš chlapa....som sám zvedavý. Lebo ked to raz povedala jedna babka druhej tak to má fakt výpovednú hodnotu.

@markusrasford mas medzery v slovenskej kinematografii a aj v literature. Je to citat z filmu Pasla kone na betone, natoceneho podla jej divadelnej hry a zial, je az privelmi vystizny a pravdivy aj po pol storoci, charakterizuje zmyslanie velmi velkej casti spolocnosti.

anonym_ed28b3
27. nov 2025
@biba_18

@anonym_ed28b3 prečo žena nechce vzťah, presne. lebo mužov na sex bez vzťahu nechcú ... aj keď takých žien sa ich nájde dosť ako píšeš - ale to je záležitosť tejto chvíle - nie pravidelného sexu...
takže - buď máš sex vždy s inou - alebo sex vždy s rovnakou ...

@biba_18 tak ono ten sex je častý takže je pravidelný

markusrasford
27. nov 2025
@viestta

@markusrasford mas medzery v slovenskej kinematografii a aj v literature. Je to citat z filmu Pasla kone na betone, natoceneho podla jej divadelnej hry a zial, je az privelmi vystizny a pravdivy aj po pol storoci, charakterizuje zmyslanie velmi velkej casti spolocnosti.

@viestta nemôžem byť tak dokonalý ako ty.

biba_18
27. nov 2025

@anonym_ed28b3 s rovnakou partnerkou?

markusrasford
27. nov 2025
@biba_18

@markusrasford mám pocit že teba zhodili z marsu ... nemáš chlapa nemáš pravdu (alebo aj nič) doslovne platilo na slovensku ešte pred 100 rokmi ... a v hlavách mnohých slovákov to platí aj doteraz ...

@biba_18 ano zhodili. Odkiaľ to vieš? Napísala ti to @viestta? Lebo ona vie všetko.

marsmykkok
27. nov 2025

@anonym_autor Ideš si svoje. Ale ono to začína už všetko v detstve. Od dievčat sa očakáva že budú samostatné, vedieť variť, upratať, chlapcom dávajú matky jedlo priamo dobre že nie do úst ešte aj v dospelosti. Rovnako od dievčaťa sa očakáva že bude slušné, milé, súcitiť s iným, chlapcom sa všetko prepáči však chlapci. Rodičia im vybavia školy, prácu. A potom je zrazu slobodný muž, síce dobrák, ale čo proste je naučený že rodičia vybavia všetko, teda nevie byť opora a riešiť problémy čo prichádzajú v živote, nepohne doma ani prstom však mamička mu robila doma full servis a na čo je žene taký chlap? Alebo potom druhá sorta proste machovia/narcisti čo o ženách majú mienku že sú niečo podradné, nakoľko rovnako to vnímal aj ich otec alebo videli doma že matka musí poslúchať otca a teda nemajú problém žene ubližovať či psychicky alebo fyzicky. Keby si žena chceš toho mamičkára alebo chlapa čo ak s ním nebudeš súhlasiť ti jednu vlepí?

viestta
27. nov 2025
@markusrasford

@biba_18 ano zhodili. Odkiaľ to vieš? Napísala ti to @viestta? Lebo ona vie všetko.

@markusrasford ja nikomu vypisovat nepotrebujem aby podporil moj nazor. To, ze ty to nevedel nie je nasa chyba. Uz vies. Aspon si sem nepisal zbytocne, nieco si sa dozvedel.

markusrasford
27. nov 2025
@viestta

@viestta vieš ako zastavi Indián kamión?

anonym_ed28b3
27. nov 2025
@biba_18

@anonym_ed28b3 s rovnakou partnerkou?

@biba_18 keď nie, tak to nieje pravidelný sex?

natalka13
27. nov 2025
@markusrasford

@markusrasford to by si nepochopil😂

natalka13
27. nov 2025

autor - odkial mas tie statistiky, co zeny tvrdia o chlapoch? kde to pocuvas?

markusrasford
27. nov 2025
@natalka13

@markusrasford to by si nepochopil😂

@natalka13 je nesmierne dôležité ze ty to chápeš.😂😅🤣

natalka13
27. nov 2025
@markusrasford

@natalka13 je nesmierne dôležité ze ty to chápeš.😂😅🤣

@markusrasford ja som tu dobu zila, a pamat mi este sluzi.

autor
27. nov 2025
@viestta

@viestta Ty si tu pisala opat zbytocne a opat sme sa nic nedozvedeli. ""Prosím, nech sa zapájajú iba tie, ktorých sa to aktuálne týka. Ďakujem."" Vies prosim toto precitat?

biba_18
27. nov 2025

@anonym_ed28b3 ja ti nerozumiem 😒 je pravidelný sex a pravidelný sex ... čo je na tom nepochopiteľné že ženy nepreferujú síce pravidelný sex ale vždy s iným mužom? proste ženy ho nechcú vždy s iným - z rôznych dôvodov ...

viestta
27. nov 2025
@anonym_autor

@viestta Ty si tu pisala opat zbytocne a opat sme sa nic nedozvedeli. ""Prosím, nech sa zapájajú iba tie, ktorých sa to aktuálne týka. Ďakujem."" Vies prosim toto precitat?

@anonym_autor poprosim ta aby si upozornila kazdeho, koho sa tato tema netyka, nech nie som VIP so zvlastnym zaobchadzanim

anonym_ed28b3
27. nov 2025
@biba_18

@anonym_ed28b3 ja ti nerozumiem 😒 je pravidelný sex a pravidelný sex ... čo je na tom nepochopiteľné že ženy nepreferujú síce pravidelný sex ale vždy s iným mužom? proste ženy ho nechcú vždy s iným - z rôznych dôvodov ...

@biba_18 ja zas nerozumiem tebe, povedal som že rozumiem ženám že sú v dnešnej dobe samé a tiež rozumiem mužom... samostatny muž je muž ktorý ženu vo svojej podstate nepotrebuje a takisto samostatná zena nepotrebuje muža... Jediné čo si môžu dať je sex, ak chcú ..našťastie je čoraz viac žien ktoré sú stastne single ( viď táto diskusia ) ale majú rady sex, ktorý je pre kvalitnú ženu veľmi ľahké získať

autor
27. nov 2025
@viestta

@anonym_autor poprosim ta aby si upozornila kazdeho, koho sa tato tema netyka, nech nie som VIP so zvlastnym zaobchadzanim

@viestta U nas v obci, je jedna stara pani. vsade chodi, pri kazdom sa zastavi a je velmi zaujimava, Vsetci sme si mysleli, ze asi vsetko vie a vsetkych pozna. No jedneho dna sme mali zasadanie zastupitelstva a riesili sme pomoc dusevne postihnutym ludom. A jej meno bolo tam. Vsetci boli uplne paf. Lebo vyzerala velmi mudro a rozumne, Potom neskor sme ju zacali viac vnimata zistili sme , ze ked ste ju pocuvali tak ona vzdy vlastne vravela vsetko uplne odveci. Pytali sa na ine, a odpovedala ine, vravela mudo, ale uplne nieco ine. .

betulinka1
27. nov 2025
@anonym_autor

@viestta U nas v obci, je jedna stara pani. vsade chodi, pri kazdom sa zastavi a je velmi zaujimava, Vsetci sme si mysleli, ze asi vsetko vie a vsetkych pozna. No jedneho dna sme mali zasadanie zastupitelstva a riesili sme pomoc dusevne postihnutym ludom. A jej meno bolo tam. Vsetci boli uplne paf. Lebo vyzerala velmi mudro a rozumne, Potom neskor sme ju zacali viac vnimata zistili sme , ze ked ste ju pocuvali tak ona vzdy vlastne vravela vsetko uplne odveci. Pytali sa na ine, a odpovedala ine, vravela mudo, ale uplne nieco ine. .

@anonym_autor inak presne to ma napadlo, ze tie rozne temy, ktore tu denne otváraš asi musia suvisiet s nejakym tvojim problemom na duševnom zdravy. Mas invalidny dôchodok alebo si ma PN?

autor
27. nov 2025
@betulinka1

@anonym_autor inak presne to ma napadlo, ze tie rozne temy, ktore tu denne otváraš asi musia suvisiet s nejakym tvojim problemom na duševnom zdravy. Mas invalidny dôchodok alebo si ma PN?

@betulinka1 Niesi daleko. rata sa aj PN na operovany klb.

markusrasford
27. nov 2025
@viestta

@viestta tak ze nevieš ako zastavi Indián kamión. Konečne niečo čo nevieš. Ja ti to prezradím ako zastavi indian kamión. Stúpi na brzdu.

zuzanita1609
27. nov 2025
@markusrasford

@viestta tak ze nevieš ako zastavi Indián kamión. Konečne niečo čo nevieš. Ja ti to prezradím ako zastavi indian kamión. Stúpi na brzdu.

@markusrasford a ja tipovala, že rozkope cestu,alebo dá falošnú značku "smer kaňon" 🤭. Indiána si skôr spojím a koňom,ako zastaví toho? 😁

viestta
27. nov 2025
@markusrasford

@markusrasford nemam sa zucastnovat tejto debaty, tak sa uz nebudem zucastnovat, akceptujem prianie zakladatelky debaty ( @anonym_autor ospravedlnujem sa, ze som to prianie neposluchla, uz sa to nebude opakovat)

markusrasford
27. nov 2025
@viestta

@markusrasford nemam sa zucastnovat tejto debaty, tak sa uz nebudem zucastnovat, akceptujem prianie zakladatelky debaty ( @anonym_autor ospravedlnujem sa, ze som to prianie neposluchla, uz sa to nebude opakovat)

@viestta ale otázka ohľadom indiana sa týka mňa. Ja som ti ju položil. Tak založím tému novú a tam ti ju položím aby sa rátalo. Nesmierne ma hreje pri srdiečku ze si nevedela odpoved. Lebo ty toho vieš fakt veľa.