icon

Sú ešte prirodzene autentické ženy?

Včera o 16:56

Existuju este normalne zeny, take tie ktore su prirodzene same sebou, introvertky alebo aspon take, ktore si nemylia extrovertizmus s narcizmom a nepotrebuju neustale potvrdzovanie zvonka. Su jemne, pokojne, vyrovnane, stihle s dievcenskou postavou a prijemnymi tvarmi, ktore posobia zdravo a prirodzene. Ich pevne poprsie a pevny zadok nie su vysledkom potreby zaujat, ale starostlivosti o seba, pohybu a respektu k vlastnemu telu. Ich krasa nie je kriklava, je ticha nenapadna a prave preto skutocna. Nie su to tie, co chodia afektovane prehnane hlučne a trapne nehraju divadlo pre okolie ani nepotrebuju byt neustale videne. Nie su to zeny, ktore sa kazdemu snazia menit nazor,alebo silou mocou presadzovat ten svoj, nepotrebuju mat posledne slovo, ani vyhravat kazdu diskusiu. Su sebavedome, potichu s respektom k inym a s vedomim, ze kazdy ma pravo byt iny. Nie su nahanane makeupom, nepotrebuju masku ani vrstvy, aby mali pocit hodnoty nie su vulgarne v spravani v slovach ani vo vystupovani. Ich zenskost je prirodzena cista a vkusna bez lacnej vyzyvavosti. Spravaju sa elegantne maju prirodzene drzanie tela pokojne pohyby a uprimny usmev ktory nehlada pozornost. Vnutorne su skromne zodpovedne a dovercive, no zaroven maju jasne hranice. Vedia pocuvat bez prerusovania rozumeju aj tichu a nepotrebuju mat nazor na vsetko. Rady sportuju hybu sa chodia do prirody a robia veci ktore im pomahaju udrziavat rovnovahu tela aj mysle. Nepotrebuju socialne siete virtualny svet ani neustalu pozornost. Ziju realny zivot a realne vztahy ich okruh ludi je maly ale pevny rodina a par skutocnych priatelov. Vedia byt same so sebou neunika im ticho a nehladaju rozptylenie len preto aby necitili prazdno. Su empaticke, premyslave, citlive na detaily a maju hlboky vnutorny svet. Laskave ale nie naivne jemne, ale pevne autenticke a stabilne zeny ktore nepotrebuju dokazovat svoju hodnotu pretoze ju ticho ziju kazdy den. Existuju este take zeny? Zeny, ktore su zenami a nie bábkou dnesnej doby?

Strana
z3
mimi2018
Včera o 17:01

@anonym_autor áno sú také

anonym_b495c1
Včera o 17:03

@anonym_autor ano sme

martinmmartin
Včera o 17:06

Ano su, nevidim problem

really8
Včera o 17:08

@anonym_autor toto pisal chlap ze?

luccys
Včera o 17:11

Si v pohode???

viestta
Včera o 17:11

@anonym_autor a teraz opis ideal chlapa, ktoreho by taka zena chcela a mohla aj milovat

anonym_f1cccb
Včera o 17:13

sú také, ale nie na sociálnych sieťach včetne MK. Veď uvidíš tie odpovede tu.

sisa_s
Včera o 17:16

Ten basnicky opis minule ma bavil viac 🍿

anonym_89e083
Včera o 17:19

tell me you want a submissive woman without telling me ..lol vypichnem moje fav :
"s vedomim, ze kazdy ma pravo byt iny" (ale zeny ne oni musia byt ticho a mat pevny zadok)
"nepotrebuju mat nazor na vsetko" (:D)

anonym_89e083
Včera o 17:20
@sisa_s

@sisa_s nas maly snilek... Chcela by som vidiet pana autora basnika

really8
Včera o 17:21
@sisa_s

@sisa_s to co za "spisovatela"? Nedivim sa ze je sam

katica06
Včera o 17:23
@really8

@anonym_autor toto pisal chlap ze?

@really8 určite chlap, len či je ozaj taký dokonalý akú dokonalú ženu hľadá?
Myslím si že nie je

anonym_e3cc39
Včera o 17:30

Ak považuješ takéto ženy za "stratené", t.j. že ich nevnímaš, nevidíš okolo seba, znamená, že nemáš na takúto ženu potrebné nastavenie. PS: ženy, ktoré opisuješ sú ženy zrelé, t.j. už majú niečo odžite, potrebné životné skúsenosti, prácu na sebe atď. a tie asi nebudú mať také pevné pozadie a popredie, ak v tvojej fantázií... Keď chceš kráľovnú musíš byť kráľ...

bomba36
Včera o 17:34

A píše to 130kg chlap bývajúci u mamičky, volič smerohlasu, aspoň 5x do týždňa je v krčme, je hrdý na to že v živote neprečítal knihu, má slovník ako posledný dláždič a ženy považuje za menejcenné osoby ktoré patria do kuchyne.

rozculena
Včera o 17:43

@anonym_autor a ty ponúkaš čo? vyzeráš aspoň takto? motorka a tetovanie nie je podmienka,stačí čierna karta

https://www.youtube.com/watch?v=AzN9iisRsKE
anonym_e8b145
Včera o 17:54

@anonym_autor ano su
Ja som taka a nehanbim sa to priznat
Bohuzial som jednorodic a mam 3.5rocne dieta a to je pre menej vyzretych muzov, ktori radi fantaziruju prekazka

anonym_e3cc39
Včera o 18:12
@bomba36

A píše to 130kg chlap bývajúci u mamičky, volič smerohlasu, aspoň 5x do týždňa je v krčme, je hrdý na to že v živote neprečítal knihu, má slovník ako posledný dláždič a ženy považuje za menejcenné osoby ktoré patria do kuchyne.

@bomba36 myslím, že muž podľa tvojho opisu by to "nezveršoval" 😀

sissy27
Včera o 18:40

@anonym_autor existuju. Ale su si vedome svojich kvalit a preto chcu k sebe aj toho spravneho a rovnako kvalitneho muza. Ty asi nemas velmi co ponuknut, inak by si tu nevyplakaval.

luccys
Včera o 18:47
@sissy27

@anonym_autor existuju. Ale su si vedome svojich kvalit a preto chcu k sebe aj toho spravneho a rovnako kvalitneho muza. Ty asi nemas velmi co ponuknut, inak by si tu nevyplakaval.

@sissy27 To je mor dnesnej doby. Chlap ma nerealnu predstavu o zene, tak sedi za PC a vypisuje kraviny. To, ze ani on nie je dokonaly, mu absolutne nenapadne.

autor
Včera o 19:07
@bomba36

@bomba36 ak ta to zaujima, tak mam menej ako 90, zijem sam, mam 7 izbovy dom, Volil som PS, Do krcmy nechodim, mam uzasnu zbierku konakov z celeho sveta, Napisal som 4 knihy, Mam vysokoskolsky titul druheho stupna, Zeny ma fascinuju ako bytosti s dusou a krasou tkvejucou v nadhernej schranke tela, ktore prinasa radost, rozkos a zivot. Co sa kuchyne tyka Tak mam kuchyno-obyvacku.

anonym_f1cccb
Včera o 19:10
@bomba36

@bomba36 a ty odkiaľ poznáš osobne autora príspevku keď o ňom tak veľa vieš?

bomba36
Včera o 19:33

@anonym_f1cccb ja viem všetko, aj o tebe 😉 ani anonym ti nepomôže 😂

svetlonos
Včera o 19:45
@bomba36

@anonym_f1cccb ja viem všetko, aj o tebe 😉 ani anonym ti nepomôže 😂

@bomba36
to je fakt bomba, takze ta vzdy mozem oznacit ori temach ako - som tehotna? 😂😁

anonym_c296c2
Včera o 19:47

Tebe by presne vyhovovala Šimečkova partnerka. Éterická bytosť, stačí hľadať v jej pohyboch hĺbku a vznešenosť a precítiť ju.

svetlonos
Včera o 19:48

@anonym_autor
myslum, ze tvoj opis by krasne sedel na Adelu Ostrolúcku 😉. To lenbna uvolnenie temy. Prqjem veka stastia v hkadani. Pokial budes vyzarovat soravnu energiu hej podobnu - najde si ta.

anonym_bf6487
Včera o 19:50

Nespĺňam viac bodov, ale keby som spĺňala , ( dievčenskú ,štíhlu postavu a pevné kozy mám) ,viem na 100% ,že by som o teba nestála, ani keby si mal 10 izbovú zlatú klietku. Niečo zlé ,samoĺúbe a voči prirodzenosti a rôznorodosti ženskosti neakceptujúce
cítiť z tvojho opisu dokonalej ženy. Predpokladám, že seba by si opísal jedine v superlatívoch. Zvláštne, že taký vzácny a inteligentný muž nevie nájsť lásku svojho života. Smutný osud dokonalého a úžasného muža, ktorému sa žiadna nevyrovná.

anonym_b42e13
Včera o 19:56
@anonym_bf6487

Nespĺňam viac bodov, ale keby som spĺňala , ( dievčenskú ,štíhlu postavu a pevné kozy mám) ,viem na 100% ,že by som o teba nestála, ani keby si mal 10 izbovú zlatú klietku. Niečo zlé ,samoĺúbe a voči prirodzenosti a rôznorodosti ženskosti neakceptujúce
cítiť z tvojho opisu dokonalej ženy. Predpokladám, že seba by si opísal jedine v superlatívoch. Zvláštne, že taký vzácny a inteligentný muž nevie nájsť lásku svojho života. Smutný osud dokonalého a úžasného muža, ktorému sa žiadna nevyrovná.

@anonym_bf6487 👏👏👍

marca12
Včera o 20:04

@anonym_autor Tu som,ale uz som sa minula 🤣

dzulli1980
Včera o 20:09

Mne prídu takíto bájkari strašne trápni ... ja by som takého nechcela ani keby bol jediný na svete ... daj sem svoju fotku Ty Adonis.

Strana
z3