Sú slovenské ženy zanedbané?
Pred dvoma týždňami som sa stretol s dievčaťom zo zoznamky. Bola to Ukrajinka, ktorá rozprávala dokonale, plynule po slovensky, vysoká, štíhla, s vyšportovanou postavou. Rozprávali sme sa a napriek tomu, že som od začiatku vedel, že z toho nič nebude, lebo povahovo sme rozdielni, sme hodiny kecali a prišla reč na tému zoznamky. Povedala, že už mala viac rande a že mnohým chlapom na nej niečo vadí, ale všetci pochvaľovali, že ukrajinské ženy na Slovensku sú štíhle a starajú sa o seba, napriek tomu, že pracujú v automobilkách, alebo vo výrobe.
A vtedy povedala zaujímavú vec. Vraj sama je veľmi nemilo prekvapená, aké zanedbané vzhľadom aj postavou sú mnohé jej rovesníčky slovensky. Keď som sa jej spýtal, v čom si myslí, že je chyba, povedala, že je v nás, mužoch.
Budem citovať.... "Chybu robia chlapi, že s takými ženami sú, a že si s nimi vôbec začínajú.“
Čo si o tom myslíte vy? Má pravdu?
@zuzanita1609 Musim povedat ze dva krat som si precital co pises, a stale nechapem ci si nepochopila co som chcel pochopit aby chapave zeny , my skusili vysvetlit po zamysleni sa nad kratkou otazkou uplne na konci zadania 🙂
@anonym_autor odpoveď na tvoju otázku je,že nie nemá/š pravdu. Všade sa nájdu mršky a zanedbané ženy. Moja otázka, prečo si išiel na rande s Ukrajinkou? A prečo si mal potrebu zvýrazniť to,že je Ukrajinka? Mohol si kľudne napísať,že žena zo susednej krajiny 😏.
@anonym_autor tak niekto nemá okrem vzhľadu čo ponúknuť 😁 ber to tak,že pre každého je pekne niečo iné. Niekomu sa páči žena plnostihla,niekomu vyslovene obézna a niekto chce chudu ako špáradlo 😁 popravde mne sa páčia muži čo majú nejaké to kilečko navyše ale čo z neho, že sa mi bude vyzorovo páčiť keď si s ním nebudem mať čo povedať,keď budeme mať úplne odlišný pohľad na život a podobne. Čo si ho dám do vitríny a budem naňho pozerať aký je krásny ale do môjho života nevhodný? Ak hľadáš povrchnosť dostaneš len povrchnost. Ak ti to stačí je to v poriadku. Mne to nestačí. A nemyslím si, že slov nske ženy sú zanedbané vo všeobecnosti. To je blbosť. Všade na svete máš také aj onaké. Rovnako ako chlapi nie sú všetci vyšportovani s tehlickami na bruchu a nagelovanymi vlasmi a očami srnky. Veď by to aj bola nuda ak by sme boli všetci rovnakí. Táto uniformita mne osobne vadí ☺️ to že je žena plnostihla neznamená,že sa o seba nestará 😜 a to že je vymakana neznamená,že je spokojná.
@anonym_autor odpoveď na tvoju otázku je,že nie nemá/š pravdu. Všade sa nájdu mršky a zanedbané ženy. Moja otázka, prečo si išiel na rande s Ukrajinkou? A prečo si mal potrebu zvýrazniť to,že je Ukrajinka? Mohol si kľudne napísať,že žena zo susednej krajiny 😏.
@zuzanita1609 no lebo vedel,že to rozprúdi debatu 😜
@anonym_autor Ukrajinky a Rusky sú najškaredšie ženy sveta aj prieskum dokazuje.Tie ich typické face sú hneď poznať a keď si dajú napichať pery tak vyzerajú ako lacné prostitútky z 90tok. Škoda že si sa aj ty nezamyslel nad tou otázkou prečo asi... Ja by som tej ukrajinke povedala ako sama tvrdí že radila už s mnohými mužmi a furt sa chvastá je pani dokonalá štíhla športová a ajtak ju nikdo nechce a je sama ,zatiaľ čo jej rovesničky nie sú tak dokonalo štíhle a nestarajú sa až tak o seba alebo či sú zanedbané a práve také sú zadané a žiadané 🫡 Slovenky sa nemusia machliť držať diéty tam je to o prirodzenej kráse. Ako sa hovorí niekedy malo je viac😉 A v jednoduchosti je krása...
@anonym_autor keby mne na rande ukazoval chlap "co ine okrem teba ponuka trh" tak sa zdvihnem a odchadzam. Ak je toto naozaj pravda, tak si riadny (napisem radsej len) zufalec, ked na rande nevies vymysliet inu zabavu. 🙄
@anonym_81a6f4 jej vek je 42 rokov a dve dospele deti. Vyjadrila sa k rovnako starym,.
@anonym_autor ja uznavam, ze tie mlade ukrajinky su pekne.Chodia vymalovane, vlasy ucesane, ale vacsina z nich, aspon v mojom okoli sa necha rychlo nabuchat, od hocijakeho debila, rychlo svadba a herec sa nevie postarat ani o seba, nie este o rodinu.Potom poznam starsiu, ked by som vek vobec netipla, ale pani v zivote nerobila, toto bola jej prva praca. No a potom poznam aj take, kde zuby zanedbane, aj vsetko ostatne.Ale vsetci v mojom okoli su naozaj mili ludia a mam ich rada.Nastastie som na zlych ukrajincov este nenatrafila. Takze myslim, ze v kazdej krajine sa najdu kadejaki ludia. Inak velmi trapne na rande ohovarat vyzor inych. Necudo, ze ste obaja single
Keby si bol chlap
a normálny chlap
tak máš skúsenosti s nezanedbanymi ženami a vôbec sa nezamyslas a neprezentujes co jedna ukrajinka povedala😅 takže asi tak
A keby si bol chlap a normálny chlap tak vies ze nastajlovana žena nieje záruka normálnej ženy 😅
Takže asi tak
Stretávam veľa Ukrajiniek, ale modelka nie je ani jedna. Skôr diskusia na vyvolanie vášní a samozrejme, v hlavnej úlohe zas Ukrajinci 😎
chudera . trepe blbosti a pritom môže byť rada že je rada.
keby bola taká dokonalá tak si nehľadá chlapa po zoznamkách.
@anonym_9fd7ca To je čo za blbosť. Hľadať si vzťah na zoznamkách je normálna vec. Tam máš výber, rýchlo zistíš či ti ten muž pasuje, či sa chceš stretnúť a má to svoje čaro. Poviete si aj veci, ktoré by ste sa do očí hanbili, proste ste k sebe viac otvorení. Osobné spoznávanie som nikdy neuznávala.
@anonym_autor tiež som nad tým rozmýšľala, že aké su u nas vo firme (automobilka) skoro všetky ukrajinky pekné upravené, udržiavané. Ja ledva stihnem ísť na WC a ony tam hrebeň, malovátka, voňavky, upravujú sa počas pracovnej zmeny. Vo výkonoch sa s nami uz nepretekaju 🙂. Ale čo som sa bavila s inými, tak ony, ze to majú tak, ze sa musia udržiavať kvôli chlapom a ten musi aspoň 2 práce mať.
@anonym_autor keby mne na rande ukazoval chlap "co ine okrem teba ponuka trh" tak sa zdvihnem a odchadzam. Ak je toto naozaj pravda, tak si riadny (napisem radsej len) zufalec, ked na rande nevies vymysliet inu zabavu. 🙄
@viestta a napadlo ta ze to chcela vidiet ona?
Ja zase poznam len zeny s nadváhou a su to Ukrajinky.Ani vysoké nie su, takže asi vies ako to vyzera.Nepoznam štíhlu a vysokú Ukrajinskú.Netreba hádzať všetkých do jedného vreca
@anonym_autor tiež som nad tým rozmýšľala, že aké su u nas vo firme (automobilka) skoro všetky ukrajinky pekné upravené, udržiavané. Ja ledva stihnem ísť na WC a ony tam hrebeň, malovátka, voňavky, upravujú sa počas pracovnej zmeny. Vo výkonoch sa s nami uz nepretekaju 🙂. Ale čo som sa bavila s inými, tak ony, ze to majú tak, ze sa musia udržiavať kvôli chlapom a ten musi aspoň 2 práce mať.
@marifu Takze vravis ze mala pravdu. Uz aj ja si to zacinam viac a viac vsimat. a myslis ze keby viac slovaci vyberali, ze tie ostatne zeny by to motivovalo chudnut ci vyzerat atraktivnejsie?
@anonym_autor nie, to MI nenapadlo. V tom pripade si sa mal podakovat a zdvihnut ty, ale teba to tak bavilo, ze este o tom aj na MK prides klebetit ako stara Blazkova
@viestta ale.. to je nahodicka. ved ty mas tolko rokov ako ona.
@anonym_autor nie, to MI nenapadlo. V tom pripade si sa mal podakovat a zdvihnut ty, ale teba to tak bavilo, ze este o tom aj na MK prides klebetit ako stara Blazkova
@viestta je toto podla teba pravda? "Budem citovať.... "Chybu robia chlapi, že s takými ženami sú, a že si s nimi vôbec začínajú.“
Čo si o tom myslíte vy? Má pravdu?"
@marifu Takze vravis ze mala pravdu. Uz aj ja si to zacinam viac a viac vsimat. a myslis ze keby viac slovaci vyberali, ze tie ostatne zeny by to motivovalo chudnut ci vyzerat atraktivnejsie?
@anonym_autor podľa mňa majú predsa inú mentalitu, ten patriarchat na východe prevlada viac, kde tu už su tie role vyrovnané.
Tak nevymýšľaj a pekne sa obzeraj po slovenkach 🙂 lebo prídeš aj o gace. Sama som pristahovana a tie východné kultúry mám odpozorované
@anonym_autor ja si myslím tiež, že mnohé ženy sú po 40tke zanedbané. Hlavne v malých mestách a na dedinách. Akoby bolo pre ne cieľom vydať sa a mať deti a potom už len žiť pre nich. Veľa žien sa doslova obetuje rodine a zabúda na seba. Potom deti vyletia z hniezda, niekedy ani nie, ale nevadí, že Jožko ma už 35 a býva s mamou, však aspoň si ušetrí… a ostáva už len gauč a telka a čo budem variť.
@viktoriakrajnakova bavíme sa o ukrajinkach a co si všímam ja v okolí, nepoznám Japonky nechapem preco na mňa utocis. Vychod, myslela som tým východnú Európu
@viktoriakrajnakova toto si precitaj..
Spoločenské vnímanie
Japonci všeobecne kladú veľký dôraz na štíhlosť.
V praxi ženy s váhou nad 60 kg môžu byť považované za "trochu plnšie", najmä ak majú nižšiu výšku.
Váha nad 70 kg je výraznejšie vnímaná ako vysoká nadváha,
@viktoriakrajnakova aha, tak prepáč, ja autizmus nemám tak sa vyjadrujem možno nepresne. Ale ja len na základe mojich skúseností, nemusí to byť pravda
Nechápem tieto utoky niektorych urazenych žien. Vsak keď vidím niečo lepšie tak sa priucim a odkukam.
@anonym_autor Ukrajinky a Rusky sú najškaredšie ženy sveta aj prieskum dokazuje.Tie ich typické face sú hneď poznať a keď si dajú napichať pery tak vyzerajú ako lacné prostitútky z 90tok. Škoda že si sa aj ty nezamyslel nad tou otázkou prečo asi... Ja by som tej ukrajinke povedala ako sama tvrdí že radila už s mnohými mužmi a furt sa chvastá je pani dokonalá štíhla športová a ajtak ju nikdo nechce a je sama ,zatiaľ čo jej rovesničky nie sú tak dokonalo štíhle a nestarajú sa až tak o seba alebo či sú zanedbané a práve také sú zadané a žiadané 🫡 Slovenky sa nemusia machliť držať diéty tam je to o prirodzenej kráse. Ako sa hovorí niekedy malo je viac😉 A v jednoduchosti je krása...
@anonym_04716c troska komentar od veci, patria k prave najkrajsim;)
@liusa82 ale ale myslis ze zeny by vyzerali inak, keby chlapi viac preberaju a neberu zufalo prvu ktora je po rukee?
@anonym_autor neviem.Mňa to nikdy netrápilo.Ja by som sa starala o seba stále či s chlapom či bez vydatá alebo slobodná.Lebo sa tak cítim fajn.Ale je vela žien ale aj chlapov ktoré sa zanedbávaju po svadbe a keď prídu deti to už ani nehovorim.Aj chlapom parádne pupky narastú takže to nie je zďaleka len o ženách😀
@anonym_autor a prečo je teda tu ? Veď môže ísť do svojej rodnej krajiny a pozerať na krásu ich domoviny, nie zanedbané Slovenky obzerať a trpieť nás...
Chudák ten čo si Ukrajinku vezme domov
@anonym_autor musíme brať do úvahy aj to, ze odchadzaju do zahraničia tie lepšie kusy, či uz mentálne alebo vyzorovo. Nie každý má odvahu odíst, tie obycanejsie zeny zostali tam a sem prišla ta lepšia vzorka. Preto máme pocit, ze su krajšie.

@zoja6913 take poznám aj slovenky.. a tak isto poznám všelijako vyzerajúce ukrajinky.. som nimi obklopená a rovnako ako u Sloveniek sú rôzne.. pretože to nie je o národnosti..
@jana_eyre_2 zas na druhú stranu vo francúzsku alebo taliansku je oveľa viac tých dokonale upravených, nastajlovaných ľudí ako tu vo východnej Európe (áno, viem, že my sme geograficky stred) 🙂.