Sú slovenské ženy zanedbané?
Pred dvoma týždňami som sa stretol s dievčaťom zo zoznamky. Bola to Ukrajinka, ktorá rozprávala dokonale, plynule po slovensky, vysoká, štíhla, s vyšportovanou postavou. Rozprávali sme sa a napriek tomu, že som od začiatku vedel, že z toho nič nebude, lebo povahovo sme rozdielni, sme hodiny kecali a prišla reč na tému zoznamky. Povedala, že už mala viac rande a že mnohým chlapom na nej niečo vadí, ale všetci pochvaľovali, že ukrajinské ženy na Slovensku sú štíhle a starajú sa o seba, napriek tomu, že pracujú v automobilkách, alebo vo výrobe.
A vtedy povedala zaujímavú vec. Vraj sama je veľmi nemilo prekvapená, aké zanedbané vzhľadom aj postavou sú mnohé jej rovesníčky slovensky. Keď som sa jej spýtal, v čom si myslí, že je chyba, povedala, že je v nás, mužoch.
Budem citovať.... "Chybu robia chlapi, že s takými ženami sú, a že si s nimi vôbec začínajú.“
Čo si o tom myslíte vy? Má pravdu?
@anonym_autor ale keď ti mám odpovedať na otazku: Nie, nie sú slovenské ženy zanedbané. V priemere je viac pekných, aj upravených žien a ešte k tomu vedia navariť segedínsky guláš 😁.
@viestta je toto podla teba pravda? "Budem citovať.... "Chybu robia chlapi, že s takými ženami sú, a že si s nimi vôbec začínajú.“
Čo si o tom myslíte vy? Má pravdu?"
@anonym_autor presne to iste moze napisat aj v opacnom garde. "Preto su muzi zanedbani, lebo niektore zeny beru vsetko co sa naskytne, hlavne, ze nejaky je." Pises akokeby po Slovensku behali len klony Adonisa... Pozri do vlastnych radov, kolko vas je na tom este horsie ako biedne.
Tato diskusia pekne ukazuje, ze je absolutne jedno, ci si muz/zena, Slovak/Ukrajinec/akakolvek ina narodnost, ked si raz mentalne zaostaly pokrytec, nepomoze ti nic, ani ze si z „nadradenejsieho” narodu🤷🏼♀️
@marifu Takze vravis ze mala pravdu. Uz aj ja si to zacinam viac a viac vsimat. a myslis ze keby viac slovaci vyberali, ze tie ostatne zeny by to motivovalo chudnut ci vyzerat atraktivnejsie?
@anonym_autor ja si myslím,že slovenskí muži sú oproti Talianom strašne zanedbaní. Asi by ženy na Slovensku mali medzi nimi viac preberať a možno by sa muzi uvedomili, že aj na dentálnu hygienu treba zájsť,aj nechty si ostrihať,aj bradu pekne oholiť a používať deodorant nielen v lete 😏 no a posilka musí byť ich denný chlieb. A samozrejme ešte zarábať aspoň 4000€ - to je minimum. Veď aj žena sa potrebuje udržiavať a nebude to predsa platiť z vlastného. Vlastne prečo by mala chodiť do práce ak má byť výstavný kus 😏 takže zvyšujeme to na takých 8000-10000€ aby žena netrpela pri nemožno chlapovi čo ani nevyzerá a ešte aj nahovno zarába 😜
@viktoriakrajnakova bavíme sa o ukrajinkach a co si všímam ja v okolí, nepoznám Japonky nechapem preco na mňa utocis. Vychod, myslela som tým východnú Európu
@marifu Viktória je všeobecne mimo,nevšímaj si ju. Ona má svoj svet
Neverím že vy dvaja ste ako z katalógu. Potom by ste neboli odkázaný na zoznamky, ale malo by o vás opačné pohlavie záujem aj v bežnom živote. Ty krásavec a tvoja krásavica 😙
@anonym_autor presne to iste moze napisat aj v opacnom garde. "Preto su muzi zanedbani, lebo niektore zeny beru vsetko co sa naskytne, hlavne, ze nejaky je." Pises akokeby po Slovensku behali len klony Adonisa... Pozri do vlastnych radov, kolko vas je na tom este horsie ako biedne.
@viestta ja sa zamýšľam nad tým,prečo taký krásavec a taká pani dokonalá sú stále sami keď si tak úžasní 😏☺️
@anonym_autor ma pravdu, staci vyjst na ulicu
@anonym_autor ja sa tak spytam - kolko si ochotny babe prispiet na mani, pedi, kadernicku, fitko, botox, nite, kyselinku, kozmeticke procedury, laserovu epilaciu, madero, a kolko si ochotny prevziat na seba domacich prac? Lebo ak je tvoja odpoved “preco by som mal” tak ti rovno poviem, ze musis zlavnit zo svojich narokov. A teda samozrejme to co vyzadujes, by si mal aj ponukat.
Riga, Kyjev, Moskva, Petrohrad. Bola by to pre ženu spoločenská samovražda, ak by v lete vyšla na ulicu bez krátkej sukne a vysokých opätkov. A zvlášť na Ukrajine a v Rusku stoja pri vstupe do nočných klubov iba krásne ženy. Je ich mnoho, preto sa do klubov dostanú len tie NAJ. Často sa mi rozum zastavuje nad tým, kde sa tam berie toľko ženskej krásy. Ženy sú tam veľmi krásne, vzdelané a majú ozajstný štýl. Ako pravé dámy, lady.
Slovenky určite nie sú najkrajšie ženy na svete. Nie sú ani len v prvej desiatke. Slovenka dokonca nikdy nevyhrala žiadnu svetovú súťaž krásy. Slovenky sú taký stredný nadpriemer. A ak sa aj nejaká pekná objaví, je ich veľmi málo.
https://umeniezvadzania.sk/slovenky-nie-su-najk...
@viktoriakrajnakova jedinú politiku tu robíš ty
@anonym_autor je mi jedno či má pravdu alebo nie...ja budem radšej ta "zanedbaná slovenka" bez umelých nechtov, mihalníc, botoxovych pier , omietke na tvári ale za to šťastná a spokojná so svojím životom, milovaná svojim partnerom a nebudem odkázaná na zoznamky a ohováranie iných len na základe foto. A úplne najdôležitejšie môžem vstať z postele zároveň s chlapom a mi minimálne hodinu predtym bez toho aby sa ma zľakol alebo aby sa zacudované pozeral že vedľa akej ženy to vstal
@jana_eyre_2 zas na druhú stranu vo francúzsku alebo taliansku je oveľa viac tých dokonale upravených, nastajlovaných ľudí ako tu vo východnej Európe (áno, viem, že my sme geograficky stred) 🙂.
@a0 to je možné, vo Francúzsku som nikdy nebola tak neviem..
Ak chcú muži ženy ktoré sú vyšportované, majú doma upratané, navarené, majú pekné vlasy, manikúru, pedikúru, sú "dobre" oblečené, aj ich deti sa učia na jedničku a stíhajú všetky športy/talentovky plus žena dobre zarába tak buď si páni musia priplatiť a najmä dať ruku k dielu. Môžeme sa porovnávať s Francúzmi, ktorí majú Creché od útleho veku a kde je úplne iná výchova detí, úplne iné stravovacie návyky, možnosti, pomoc od štátu a inštitúcií. Tráva je vždy zelenšia u susedov - krása (estetika, vzhľad) nie je všetko.
@anonym_autor zlatokopky musia predsa vyzerat dobre 😛
@anonym_autor to už musí byť zúfalstvo na tých zoznamkách, keď chlapy aj s ukrajinkami hodiny kecajú a aj tak nič z toho. No nič, musíš zaloviť ešte ďalej, indky, pakistansky a vietnamky a tak, tie možno "dajú".😁
@viktoriakrajnakova pardon,
@anonym_autor neviem ako vyzerá väčšina ukrajinských žien, no tie čo poznám, sú naozaj krásne a starajú sa o seba. Sú doma, nepracujú, o deti sa starajú ako rodina, kde sa vedia ženy zastúpiť, finančne všetko zabezpečuje manžel, kadernícky, nechtarky, oblečenie, dovolenky, byvanie, upratovačky, prístroje na cvičenie, poprípade posilku.
Nejdem to zovšeobecňovať, píšem o tých, ktoré poznám.
A rovnako tak mame aj my takéto krásne zeny, pri takýchto mužoch.
Robila som istý čas v mladosti v jednej továrni a rovnako tak tam boli ženy nádherne, tak aj zanedbané.
Neviem teda, či sa dá takto zovseobecnovat. Možno keby ženy vedeli hocikde na svete, že je tu viac takých, pri ktorých ich čaká život ako v bavlnke, tak by sa starali o seba viac.
Celkovo zaujímavý pohľad na vec, no ako zarábajúca mama dvoch deti ti môžem povedať, že sa snažím vyzerať ako predtým ale nejde to tak ľahko, ako by som chcela ;) raz zo seba spravím kočku, v iný deň som šťastná, že som daný deň zvládla aspoň pätinu povinnosti a na úpravu jednoducho nemám čas, lebo sprioritizujem to, čo je nutne.
Dúfam, že stále záleží viac na tom, aký kvalitný život žijeme s partnerom než na tom, či mame ideálne miery a účes ;)
Nie, nemyslím si, že sú slovenky zanedbané. Práveže mám skôr pocit keď sa človek len tak pozerá po uliciach, že veľa sloveniek sa o seba stará.
Nie, nemyslím si, že ukrajinky sa o seba starajú viac alebo menej - nepoznám toľko žien z ukrajiny a už vôbec som na ukrajine nebola - takže mi príde irelevantné aby mám na to vôbec nejaký názor.
A nie, nemyslím si, že so zanedbanosťou niektorých žien (bez ohľadu na štátnu príslušnosť) má niečo dočinenia to, že si s takými ženami muži vôbec začínajú. Ja síce nerada generalizujem, ale ja si skôr myslím to, že zatiaľ čo veľa žien sa o seba stará, veľa mužov sa o seba práveže nestará. Čo teda skôr možno keby sa aj tí muži o seba starali, tak by aj tie NIEKTORÉ zanedbané ženy motivovali. Nehovoriac o tom, že častokrát je to aj o tom, že NIEKTORÍ muži nechajú na pleciach všetko žene a potom jasné, že samú seba zanedbáva. Skrátka - AK náhodou s tým majú niečo muži tak z môjho pohľadu úplne inak ako spomínala daná ukrajinka.
@anonym_04716c troska komentar od veci, patria k prave najkrajsim;)
@anonym_00f30d tak to ťažko veru 😂😂😂 možno tak pre miestnych akurát
Vymeteny názor z vymetenej hlavy to si o nej myslím
@anonym_autor s ukrajinkou súhlasím. slovenky sú podľa mňa zanedbané. Nevedia sa obliekať, upraviť, nemajú šmrnc. Málokedy niekde vidím peknú, upravenú, štýlovú ženu. Slovenky idú veľmi po rýchlych trendoch, za mňa je to gýč. Každá druhá ako cez kopirák. Koho to je chyba, neviem.
@anonym_autor nuz krasna stihla vysoká a co z toho ze hlada hlada a nenasla miesto osočovanie žien Sloveniek by sa mala pozrieť kde robí chybu ze napriek tomu ze je krásna je sama a zrejme sama aj bude
@anonym_autor s ukrajinkou súhlasím. slovenky sú podľa mňa zanedbané. Nevedia sa obliekať, upraviť, nemajú šmrnc. Málokedy niekde vidím peknú, upravenú, štýlovú ženu. Slovenky idú veľmi po rýchlych trendoch, za mňa je to gýč. Každá druhá ako cez kopirák. Koho to je chyba, neviem.
@anonym_cca313 no ja som tu štýlové ukrajinky veru nevidela 🤣
@anonym_autor Áno v automobilkách také sú to musím uznať každá jedna mladá, ale zase musím podotknúť,že idú po chlapoch.Radi poflirtujú aby mali lepšiu prácu atď..Takže to sedí..ale väčšina býva v ubytovniach sú slobodné a nemajú čo na práci okrem toho, že pracujú..A mám aj dve susedy dlhé roky a to sú tiež "modelky "ale obidve viac menej živia muži a oni sa starajú o domácnosť .

ty si tu uz pisal, taky ublizeny "zlou skaredou" slovenkou, ved si najdi ukrajinku, ak ta nejaka bude chciet