Videli ste niekedy naživo nejakého monarchu?
Videli ste niekedy na zivo nejakeho monarchu?
Ja princeznu Sofiu v Spanielsku. A este Wiliama, Harryho s Meghan.
Nie a ani mi to momentálne nechýba.
Ale v budúcnosti mám v pláne hodiť reč s niektorými bývalými kráľmi.
Už dosť dávno nórskeho kráľa s manželkou, vôbec som netušila, že práve budú prechádzať Bratislavou... že by som z toho bola rozvarená sa nedá povedať
Áno, v mladosti diskotéku s dánskym princom. Brat jedného panovníka k nám chodieval na dovolenku. To boli osobné kontakty.
A potom som len videla UK kráľovskú rodinu, španielsku a nórsku.
Betka isla v aute asi 20 metrov odo mna, spolu s princom Filipom. Ked bola na navsteve v Bratislave. Wiliama som stretla v Londyne. A v BA na Racku som stretka aj Janka Palka - teda ja som bola v ekektricke a on v papamobile
To si zas ty - ta posadnutá princom Georgom?
To si zas ty - ta posadnutá princom Georgom?
@anonym_304209 myslia ,že je to ona? tá čo tu furt zakladá takéto témy
Daj sa liecit konecne.
@anonym_autor áno bola som u nich na večeru
Anglicku kralovsku rodinu pri oslavach narodenin kralovnej a svedskeho krala s kralovnou v Bratislave.
@anonym_autor
Kralovnu Alzbetu
Nie uspesne sa im vyhybam . Taketo veci nepovazujem za dolezite. Neuznavam monarchie je to prezitok
Kazdy den tema monarchia, uz to zacina byt nudne. Ja som videla v Londyne kedysi davno kralovnu v aute, prechadzala okolo mna po ceste kolona s nou akurat.
@anonym_304209 myslia ,že je to ona? tá čo tu furt zakladá takéto témy
@anonym_482146 áno myslím že je to ona. Nechcem vedieť ako to vyzerá u nejak doma určite ma steny oblepene kráľovskou rodinou.. je to už na konzultáciu u psychiatra tato obsesia
@anonym_482146 áno myslím že je to ona. Nechcem vedieť ako to vyzerá u nejak doma určite ma steny oblepene kráľovskou rodinou.. je to už na konzultáciu u psychiatra tato obsesia
@anonym_304209 myslim, ze ona uz mala byt liecena psychiatrom davno.Lebo toto je uz porucha podla mna a zavazna.
Áno, mala som tú česť a videla som naživo angl monarchu, aj Viktoriu Beckham a Davida, keď som bola v Londýne na jednej oficiálnej akcii. Ale táto obsesia už nie je poriadku. Smer lekár, lebo nechcem čítať, že nejaká slovenska stalkovala kráľovskú rodinu...
Áno, mala som tú česť a videla som naživo angl monarchu, aj Viktoriu Beckham a Davida, keď som bola v Londýne na jednej oficiálnej akcii. Ale táto obsesia už nie je poriadku. Smer lekár, lebo nechcem čítať, že nejaká slovenska stalkovala kráľovskú rodinu...
@billy_jean Viktoriu Beckham a Davida,
to sú monarchovia?
@billy_jean Viktoriu Beckham a Davida,
to sú monarchovia?
@anonym_6bbb1b nie, hovorím, že to sú monarchovia? Videla som ang, monarchu plus - napisala som tam aj - Beckhamovcov na akciii v Londyne.
Holandska kralovna Beatrix stala vedla mna v Medicejskej kaplnke vo Florencii ked sme si prezerali nahrobky od Michelangela.
Otec si kedysi dávno ako dieťa podal ruku s vtedy ešte mladým Norodomom Sihamonim, ktorý sa v roku 2004 stal kráľom Kambodže a je čestným občanom Prahy. Btw, 14. 5. mal narodeniny. Jemný muž s krásnou dušou akú má aj Xiè Lián z románu "Tiān Guān Cì Fú". Tak si vravím, či nie je postava Xiè Liána tak trochu inšpirovaná práve ním. Norodom bol dokonca aj otrokom.
Vlastne som si na toto celé spomenul až teraz, keď čítam tvoj príspevok. Je to jediný monarcha, ktorému by som chcel stretnúť.
Otec si kedysi dávno ako dieťa podal ruku s vtedy ešte mladým Norodomom Sihamonim, ktorý sa v roku 2004 stal kráľom Kambodže a je čestným občanom Prahy. Btw, 14. 5. mal narodeniny. Jemný muž s krásnou dušou akú má aj Xiè Lián z románu "Tiān Guān Cì Fú". Tak si vravím, či nie je postava Xiè Liána tak trochu inšpirovaná práve ním. Norodom bol dokonca aj otrokom.
Vlastne som si na toto celé spomenul až teraz, keď čítam tvoj príspevok. Je to jediný monarcha, ktorému by som chcel stretnúť.
@tripetta krasne
Ak sa za monarchu ráta aj pápež, tak dvoch. Ale jedného asi tak z kilometrovej diaľky (na Svetových dňoch mládeže v Toronte)...
Ak sa za monarchu ráta aj pápež, tak dvoch. Ale jedného asi tak z kilometrovej diaľky (na Svetových dňoch mládeže v Toronte)...
@hefo hm, papeza za monarchu asi nevnimam, to je volens funkcia. Ja som videla Frantiska v aute.
@tripetta krasne
@anonym_autor 😊💗 Keď som ti tu dopísal komentár, šiel som za otcom opýtať sa ho, ako si tú udalosť pamätá. Otec bol vtedy už šiestak a s celou triedou šli v Banskej Bystrici privítať kráľovskú návštevu. Malý Norodom podával všetkým spolužiakom, aj tatinovi zdvorilo ruku, mal vraj rukavičky. Odvtedy ubehlo strašne veľa rokov, veď to bolo niekedy v roku 1959 (otec vraví že 1960, ale to už je detail).
Kráľ, ktorého druhý rodný jazyk je čeština... určite rozumie aj slovensky (aspoň myslím). Skromný, jemný, láskavý, s veľkou záľubou v balete, milujúci svoj národ, korunný princ a kráľ, ktorý (tak ako ako každý 1 človek) nie je dokonalý, ale kambodžanmi a ľuďmi vo svete je milovaný.
Sorry, že som sa tak rozpísal, neviem to pár slovami. O výnimočných ľuďoch to nejde a ja zvyknem písať elaboráty.😁😊

nie. Významnejšieho človeka jedine Jurinovú Eržu pred voľbami, keď prišla k nám do dediny. Ešte aj starosta jej povedal že prišla prvý krát za celé svoje funkčné obdobie - ona chcela byť ešte aj druhé. Vlastne aj je.