Z akej obľúbenej šálky pijete kávu?
Ahojte, téma na odľahčenie, z akej obľúbenej šálky alebo pohára pijete kávu? Dajte foto, nech ti sprijemnime večer peknými vecami🙂
@moonlight1210 prosím ťa, nedala by do fotku? Tiež som nad takým niečím uvažovala...teda ja zas v práci nemám čas vypiť rýchlo kávu a potom je už studená...či to ťahá čo predávajú všade? Akoby salkova termoska s uskom?
Nebudem poburovať koníka takto v piatok, že s akým nápisom pije kávu môj muž.
Je to svojské. Stačí
@maca1984 Však ukáž 😃
@anonym_autor Len je uz za tych 20 rokov pouzivania poskriabana.
@moonlight1210 jej super, pozriem niečo také, lebo tiež mám rada horúcu kávu
Pije niekto aj presso?
@natalka13 Ja, ráno - čierne, silné, horúce - životabudič. A poobede kapučíno. Nechcela som spamovať ako rozdvojená osobnosť, tak so tu pridala kapučínovú šálku. Na presso mám dva kusy, sentimentálne: malý hrnčíčok z výletu s naj babami a keramickú zo súpravy po mamke. Ona ju mala na parádu, ja z nej pijem kávu.
@natalka13 Ja, ráno - čierne, silné, horúce - životabudič. A poobede kapučíno. Nechcela som spamovať ako rozdvojená osobnosť, tak so tu pridala kapučínovú šálku. Na presso mám dva kusy, sentimentálne: malý hrnčíčok z výletu s naj babami a keramickú zo súpravy po mamke. Ona ju mala na parádu, ja z nej pijem kávu.
@suzzi_ aj, tá špenielska je parádna
@suzzi_ jemine tá retro je perfektná. Babka mala tiež také šálky...
Moja "dokrcena", stale si pri kave hovorim, ze salka kavy je ako moj zivot, horka a deformovana 💃
@tululu to si takú kúpila či čo sa s ňou stalo?
ja vzdy menim podla rocneho obdobia dekor.Teraz mam tekvice s duchom taky mix jesenno hallowensku.A podla ml teda co sa tyka bud na kavu mensiu alebo na caj vacsiu.Nevedela by som pit stale z tej istej
@xsuzannex Tá je krásna! Pripomenula mi obrázky Jozefa Ladu. Podľa motívov by som tipla že žiješ v Škandinávii - samá zima 😁
@suzzi_ a pritom som uplne letny typ a v zime doslova trpim 😂
Ten hrncek s motivmi j.ladu som zhanala neskutocne dlho, pripimina mi detstvo, babicka mi do takeho kedysi robila kakao ♥️
A túto by som chcela ,ale dať 28e za šálku mi je ľúto 🤦
@esther100 mas aspon tip na vianocny darcek pre seba! To je presne ten spravny tip, nieco co chces, ale sama si nekupis. Uz aj posli muzovi/detom 💙
Tak vďaka tejto téme som si všimla že z mojich obľúbených šálok je už aj zelená verzia, samozrejme hneď som si ich obj a akurát došli 😍
@stellarstar krásne 🙂

@avanka nebudeš ty moja pokrvná príbuzná?😉😀
@janinah máš niečo podobné? Ja som stará škola, ale milujem ružový porcelán, moji rodičia ho kedysi zbierali a teda zbierku majú nádhernú.