Z akej obľúbenej šálky pijete kávu?
Ahojte, téma na odľahčenie, z akej obľúbenej šálky alebo pohára pijete kávu? Dajte foto, nech ti sprijemnime večer peknými vecami🙂
Nebudem poburovať koníka takto v piatok, že s akým nápisom pije kávu môj muž.
Je to svojské. Stačí
@anonym_autor Mucha-4 rocne obdobia
@anonym_autor starbucks malá s názvom štátu
Nebudem poburovať koníka takto v piatok, že s akým nápisom pije kávu môj muž.
Je to svojské. Stačí
@maca1984 ale daj, pobavime sa. Nam nadavky nevadia ;) Sama mam v merku vulgarny hrncek od jednej pani, ale je z anglicka a dorucuje len po uk. A ja by som to tak chcela!
Obycajnu hladku kovovu termosalku s uskom (vyzera ako bezna salka, len kovova. Aj s tanierikom a lyzickou.). Dostali sme ju kedysi ako reklamny predmet od kohosi.
Kedze mam rada, aby mi kava vydrzala horuca aspon polhodiny a tepla aspon do hodiny, tak na toto je perfektna.
Ak chcem, aby udrzala teplo dlhsie, tak ju pred naliatim kavy (kym sa chysta), naplnim dopolky vriacou vodou, aby sa predhriala.
Hlavne v zime je ako stvorena na chladne rana. Chlpaty teply zupan, kamaratka salka a pozerat, ako vonku pomaly svita. Nevymenila by som ju.
Obycajnu hladku kovovu termosalku s uskom (vyzera ako bezna salka, len kovova. Aj s tanierikom a lyzickou.). Dostali sme ju kedysi ako reklamny predmet od kohosi.
Kedze mam rada, aby mi kava vydrzala horuca aspon polhodiny a tepla aspon do hodiny, tak na toto je perfektna.
Ak chcem, aby udrzala teplo dlhsie, tak ju pred naliatim kavy (kym sa chysta), naplnim dopolky vriacou vodou, aby sa predhriala.
Hlavne v zime je ako stvorena na chladne rana. Chlpaty teply zupan, kamaratka salka a pozerat, ako vonku pomaly svita. Nevymenila by som ju.
@moonlight1210 prosím ťa, nedala by do fotku? Tiež som nad takým niečím uvažovala...teda ja zas v práci nemám čas vypiť rýchlo kávu a potom je už studená...či to ťahá čo predávajú všade? Akoby salkova termoska s uskom?
Ja mám tieto miamio šálky a vidím že maju už aj zelené tak ich musím obj 🤣
@stellarstar bože, ty 420 ml a ja 80 😂😂
Ja uz 10 rokov z obycsjnej zltej šálky ako su vselijake farebne. Hoci mam doma vela salok.
@maca1984 ale daj, pobavime sa. Nam nadavky nevadia ;) Sama mam v merku vulgarny hrncek od jednej pani, ale je z anglicka a dorucuje len po uk. A ja by som to tak chcela!
@veselo_neveselo ja som to tu varovala 😁
@veselo_neveselo ja som to tu varovala 😁
@maca1984 Ja tento, a ked bude moznost, beriem ho kamoske co ma v praci nie uplne najlepsi tim 🫣

Aktualne je to tato salka.