icon

Z akej obľúbenej šálky pijete kávu?

18. sep 2026

Ahojte, téma na odľahčenie, z akej obľúbenej šálky alebo pohára pijete kávu? Dajte foto, nech ti sprijemnime večer peknými vecami🙂

Strana
z2
avanka
19. sep 2026
@janinah

@avanka nebudeš ty moja pokrvná príbuzná?😉😀

@janinah máš niečo podobné? Ja som stará škola, ale milujem ružový porcelán, moji rodičia ho kedysi zbierali a teda zbierku majú nádhernú.

viktoriaandrascik
19. sep 2026
@maca1984

@veselo_neveselo ja som to tu varovala 😁

@maca1984 ja mám slušnejšiu verziu 🤭

anonym_c3fa1c
19. sep 2026

Vyhrávam cenu za najkrajši hrnček na kávu?😃😃😃

moonlight1210
19. sep 2026
@anonym_autor

@moonlight1210 prosím ťa, nedala by do fotku? Tiež som nad takým niečím uvažovala...teda ja zas v práci nemám čas vypiť rýchlo kávu a potom je už studená...či to ťahá čo predávajú všade? Akoby salkova termoska s uskom?

@anonym_autor Len je uz za tych 20 rokov pouzivania poskriabana.

anonym_c3fa1c
19. sep 2026
@maca1984

Nebudem poburovať koníka takto v piatok, že s akým nápisom pije kávu môj muž.
Je to svojské. Stačí

@maca1984 Však ukáž 😃

demodun
19. sep 2026
@natalka13

Pije niekto aj presso?

@natalka13 jaaaaá ✌️😁

janinah
19. sep 2026
@avanka

@janinah máš niečo podobné? Ja som stará škola, ale milujem ružový porcelán, moji rodičia ho kedysi zbierali a teda zbierku majú nádhernú.

@avanka ja budem este o nieco staršia😉 a ruzoveho porcelánu mám na mraky😀 a motív vlčieho maku kam len pozriem😅

stellarstar
19. sep 2026
@anonym_c3fa1c

@maca1984 Však ukáž 😃

@anonym_c3fa1c kukni 1 stranu tam to je

anonym_c3fa1c
19. sep 2026
@stellarstar

@anonym_c3fa1c kukni 1 stranu tam to je

maca1984
19. sep 2026
@anonym_c3fa1c

@maca1984 Však ukáž 😃

@anonym_c3fa1c hľadaj a nájdeš

anonym_c3fa1c
19. sep 2026
@maca1984

@anonym_c3fa1c hľadaj a nájdeš

@maca1984 Už maaam😃

enya00
19. sep 2026

Moja je tato ☺️

autor
19. sep 2026
@moonlight1210

@anonym_autor Len je uz za tych 20 rokov pouzivania poskriabana.

@moonlight1210 jej super, pozriem niečo také, lebo tiež mám rada horúcu kávu

autor
19. sep 2026

Ďakujem za inšpiráciu, krásne šálky každá jedna. Toto je moja na rannú kávu.

suzzi_
19. sep 2026
@natalka13

Pije niekto aj presso?

@natalka13 Ja, ráno - čierne, silné, horúce - životabudič. A poobede kapučíno. Nechcela som spamovať ako rozdvojená osobnosť, tak so tu pridala kapučínovú šálku. Na presso mám dva kusy, sentimentálne: malý hrnčíčok z výletu s naj babami a keramickú zo súpravy po mamke. Ona ju mala na parádu, ja z nej pijem kávu.

biba_18
19. sep 2026
@suzzi_

@natalka13 Ja, ráno - čierne, silné, horúce - životabudič. A poobede kapučíno. Nechcela som spamovať ako rozdvojená osobnosť, tak so tu pridala kapučínovú šálku. Na presso mám dva kusy, sentimentálne: malý hrnčíčok z výletu s naj babami a keramickú zo súpravy po mamke. Ona ju mala na parádu, ja z nej pijem kávu.

@suzzi_ aj, tá špenielska je parádna

autor
19. sep 2026
@suzzi_

@suzzi_ jemine tá retro je perfektná. Babka mala tiež také šálky...

tululu
19. sep 2026

Moja "dokrcena", stale si pri kave hovorim, ze salka kavy je ako moj zivot, horka a deformovana 💃

autor
19. sep 2026
@tululu

Moja "dokrcena", stale si pri kave hovorim, ze salka kavy je ako moj zivot, horka a deformovana 💃

@tululu to si takú kúpila či čo sa s ňou stalo?

xsuzannex
19. sep 2026

Tento kybel mam na rannu kavu.....

xsuzannex
19. sep 2026

.....a tuto na poobedu 🙂

tululu
19. sep 2026
@anonym_autor

@tululu to si takú kúpila či čo sa s ňou stalo?

@anonym_autor taku deformovanu som ju kupila v Medicine, velmi sa mi pacil ten koncept niecoho nedokonaleho a pritom uzitocneho 👍

suzzi_
19. sep 2026
@xsuzannex

.....a tuto na poobedu 🙂

@xsuzannex Tá je krásna! Pripomenula mi obrázky Jozefa Ladu. Podľa motívov by som tipla že žiješ v Škandinávii - samá zima 😁

anonym_e548a1
19. sep 2026

ja vzdy menim podla rocneho obdobia dekor.Teraz mam tekvice s duchom taky mix jesenno hallowensku.A podla ml teda co sa tyka bud na kavu mensiu alebo na caj vacsiu.Nevedela by som pit stale z tej istej

saganka
19. sep 2026

Na espresso...

xsuzannex
19. sep 2026
@suzzi_

@xsuzannex Tá je krásna! Pripomenula mi obrázky Jozefa Ladu. Podľa motívov by som tipla že žiješ v Škandinávii - samá zima 😁

@suzzi_ a pritom som uplne letny typ a v zime doslova trpim 😂
Ten hrncek s motivmi j.ladu som zhanala neskutocne dlho, pripimina mi detstvo, babicka mi do takeho kedysi robila kakao ♥️

veselo_neveselo
19. sep 2026
@esther100

A túto by som chcela ,ale dať 28e za šálku mi je ľúto 🤦

@esther100 mas aspon tip na vianocny darcek pre seba! To je presne ten spravny tip, nieco co chces, ale sama si nekupis. Uz aj posli muzovi/detom 💙

stellarstar
Včera o 14:38

Tak vďaka tejto téme som si všimla že z mojich obľúbených šálok je už aj zelená verzia, samozrejme hneď som si ich obj a akurát došli 😍

autor
Včera o 16:46
@stellarstar

Tak vďaka tejto téme som si všimla že z mojich obľúbených šálok je už aj zelená verzia, samozrejme hneď som si ich obj a akurát došli 😍

@stellarstar krásne 🙂

stellarstar
Včera o 17:06
@anonym_autor

@stellarstar krásne 🙂

@anonym_autor ďakujem

Strana
z2