icon

Ako nahlásiť falošný účet vydávajúci sa za ženu?

16. mar 2026

fake ucet, ktori sa vydava za zenu ale je to chlap a pise nevhodne otazky... kde ho nahlasit

autor
16. mar 2026
@maca1984

@maca1984 ďakujem vám

autor
16. mar 2026
@emjee

@emjee ďakujem

anonym_ca1133
16. mar 2026

ja tu denne sledujem falosne ucty vydavajuce sa za zeny, mam dojem ze ich je drviva vacsina. Prevazne sa jedna o harpye ktore sa vydavaju za zeny, a potom samozrejme mensie zlo ak sa chlap vydava za zenu. ak sa vydava zena za muza je to priam tragedia pre toho muza, vtedy ho pripravi o nervy a cely majetok.

earlgrey
16. mar 2026

a ako si na to prišla? 🤔

katkazatka
16. mar 2026

Aké sú to nevhodné otázky? Keby nevhodné otázky písala žena, je to v pohode?

anonym_d582e2
16. mar 2026
@anonym_ca1133

ja tu denne sledujem falosne ucty vydavajuce sa za zeny, mam dojem ze ich je drviva vacsina. Prevazne sa jedna o harpye ktore sa vydavaju za zeny, a potom samozrejme mensie zlo ak sa chlap vydava za zenu. ak sa vydava zena za muza je to priam tragedia pre toho muza, vtedy ho pripravi o nervy a cely majetok.

@anonym_ca1133 tak takyto elaborat o takej chujovine nemoze nikto normalny vyprodukovat

autor
16. mar 2026
@earlgrey

a ako si na to prišla? 🤔

@earlgrey zapojila som sa do diskusie o mykózach kde sme si ženy radili. Nasledne nato mi prišla správa, či sa tam hole holím alebo nie. Neodpovedala som pretože mi to prišlo osobné, ale chápem na druhej strane normalne. Potom začal byť vtieravejší a nakoniec sa priznal, že je chlap a má fake účet. 🙂 písal v mužskom rode

autor
16. mar 2026
@katkazatka

Aké sú to nevhodné otázky? Keby nevhodné otázky písala žena, je to v pohode?

@katkazatka nie, nie je to v poriadku ani v jednom z prípadov 🙂

anonym_994704
16. mar 2026
@anonym_ca1133

@anonym_ca1133 by ma veľmi zaujímalo ako si na toto došla

katkazatka
16. mar 2026
@anonym_autor

@katkazatka nie, nie je to v poriadku ani v jednom z prípadov 🙂

@anonym_autor Tak toto čo ti poslal do súkromnej správy, to už je za hranicou nevhodnej otázky. To už je priam sexuálne obťažovanie. Myslela som, že píšeš o nejakej prkotine. Že to tych chlapov baví chodiť si sem naťahovať pišuláka.😀

autor
16. mar 2026
@katkazatka

@anonym_autor Tak toto čo ti poslal do súkromnej správy, to už je za hranicou nevhodnej otázky. To už je priam sexuálne obťažovanie. Myslela som, že píšeš o nejakej prkotine. Že to tych chlapov baví chodiť si sem naťahovať pišuláka.😀

@katkazatka preto som ho nahlásila a neignorovala to. 🙂

anonym_568998
16. mar 2026

Aj mne tu raz pisala akoze zenska nakoniec to bola debata o spodnom pradle takze isto to bol chlap😂

anonym_be6d0b
16. mar 2026

@anonym_autor este sa dozvies ze on sa nevydava za zenu, on sa identifikuje ako zena, to je dnesna doba, sak nic divne.

autor
16. mar 2026
@anonym_be6d0b

@anonym_autor este sa dozvies ze on sa nevydava za zenu, on sa identifikuje ako zena, to je dnesna doba, sak nic divne.

@anonym_be6d0b alebo takto 😁 zvrátená doba