Prečo stránka zle funguje a ako to riešiť?
Baby aj vám v poslednom čase zle funguje stránka? Nedá sa pridať fotka. Ak idem do upozornení, pozriem diskusiu, napríklad na strane 5, odpišem a vyhodí ma na stranu 1 a ani nevezme príspevok do diskusie. S reklamou ani nehovorím, normálne mi zamrzne konto a ani zavrieť reklamu, ani sa odhlásiť, ani sa vrátiť šípkou späť. Telefón mám dobrý, nový, všetko iné funguje. Aj som si všimla, že mnoho dobrých nickov tu už nie sú.
@anonym_autor Deje sa to aj mne.
@pr85 normálne zvažujem zrušiť konto. Drží ma tu len pár skupín kde nájdem dobré informácie, rady a recepty. Ináč to tu dosť kleslo 😏
@pr85 normálne zvažujem zrušiť konto. Drží ma tu len pár skupín kde nájdem dobré informácie, rady a recepty. Ináč to tu dosť kleslo 😏
@anonym_autor Na to, ze niekto tvrdi, ze je tu dlho, sa cudujem, ze nepoznate miesto, kde treba nahlasovat nefunkcnost.
Ale co sa cudujem, ked sa matky pravidelne pytaju, ci dietatu dat alebo nedat pancusky. Ano, toto nie je Tvoj pripad.
https://www.modrykonik.sk/faq/modry-konik-nefunguje-tak-ako-by-mal-co-robit/
Nefunguje to dobre ani mne. Ale budeme mat novinku - otazky bude za clenky zverejnovat modry konik, aby autorky otazok nemali zly pocit z pripadnych zlych komentarov. Co tam po funkcnosti, miesani prispevkov na ploche.
Funguje
@anonym_2f599b asi tak, ako tento "krásavec"
Nefunguje to dobre ani mne. Ale budeme mat novinku - otazky bude za clenky zverejnovat modry konik, aby autorky otazok nemali zly pocit z pripadnych zlych komentarov. Co tam po funkcnosti, miesani prispevkov na ploche.
@katarinaba preboha 🤦♀️ Načo si to uľahčiť, keď si to môžeme skomplikovať. Asi ja sama keď zadám tému, alebo ty o chove hadov a pavúkov vieš ako máš reagovať, a nie aby to reguloval koník
@katarinaba preboha 🤦♀️ Načo si to uľahčiť, keď si to môžeme skomplikovať. Asi ja sama keď zadám tému, alebo ty o chove hadov a pavúkov vieš ako máš reagovať, a nie aby to reguloval koník
@anonym_autor vraj anonymne zadane temy nepostacuju, lebo autorka to stale berie ako svoju temu a negativne prispevky ju zranuju. Takze teraz autorka napise modremu konovi svoju otazku, kon ju skontroluje a zhodnoti, ci ju zverejni. A ked ju zverejni, povodna autorka uz nebude mat zly pocit, lebo odpovede nebudu smerovane jej, ale mordemu konovi. Ona medzitym dostane zazracnu amneziu a zabudne, ze sa to vlasne tyka jej 🤦🏼♀️

@anonym_autor Deje sa to aj mne.