Aké máte nastavené zvonenie na mobile?
Téma pre odľahčenie....
Aké máte nastavené zvonenie na mobile?
Len ma tak napadlo, vybavovala som dnes nejaké veci a panej vybavujúcej pri vedľajšom okienku zvonil snáď desať krát mobil. Desať krát hrala vynovená verzia slovenskej hymny, za mňa to bolo dosť vyrušujúce, hlavne tá hlasitosť.
V časoch minulých keď som mala Nokiu, som mala výrobné nastavenie , potom niečo od Ramazzottiho, asi desať rokov pesničku z filmu ktorý dostal Odvara, je to tichučká pomalšia skladba.
@anonym_autor Poväcsine mam vypnute,lebo mi vybruju hodinky, ale ked si zapnem, tak tam mam nastavene Jasper Forks - River flows in you piano verziu. Predtym som mala Rammstein - Du hast a este predtym AC/DC - Thunderstruck 😁🙂
Ja mam zvonenie 99% casu vypnute 🙂 mam vibracne a hodinky, ktore mi indikuju hovor.
baby, ale ja som bola v nemocnici 10 dní s babou, čo mala na zvonenie toto
https://www.youtube.com/watch?v=xu4EemuP-gg
má veľkú rodinu a fakt jej volali milionkrát za deň 😂😂
už po prvom dni by som ušla ak by som mohla…
Ja som mala niekoľko rokov Prodigy - Voodoo people, Na firemnom som mala Rihanna - Only Girl On The World. Teraz mám Robin Schulz & Cyril feat. Sam Martin - World Gone Wild ---- pecka 🙃
Ja mam pesničku od Svetozára Stracinu je to velmi stara pieseň, cigánska...Romano taboris
... už dosť dlho Tánc a bálban z filmu Kincsem. Jeden čas som mala na deti Bastafixa Deti kam dám, ale čudne na mňa ľudia v meste, buse... pozerali ... 😂
@simca06022011 myslis ten zvuk klasika android? Čo ked niekomu zvoní tak kazdy vyberá mobil z vrecka? 😅 tak presne ten mam aj ja 🤭
@simona20201309 ano ten😂 aj dnes som sa niekolkokrat obzerala a kopa ludi so mnou😂
Zvonenie mám vypnuté, vybruju mi hodinky aj telefón. Vyzváňanie telefónu je obťažujuce, som rada, že väčšina ľudí to chápe.
na každého mám iné…
všeobecne mám jamiroquai love foolosophy
na syna prodigy woodoo people
na muža village people ymca
na mamu sister sledge we re family
na svokru gloriu gaynore i will survive
na priateľov rembrandts friends
na jedného špeciálneho priateľa thanks smokey
na špeciálnu priateľku chemical brothers galvanize
na švagrinú junior senior everybody
na brata isaac hayes salty balls 😏
je mi jedno či je to pre niekoho otravné. proste tak to mám nastavené lebo mi to tak vyhovuje
divokejšie mám nastavené sms-ky 😂😂
@biba_18 “made my day” prepracovane, perfektne 👍🏻
Ani neviem, normálne som zabudla 😁 keď si predstavím že kedysi si si za melódie na zvonenie musela zaplatiť a dnes mám mobil už niekoľko týždňov na tichom 😁 a mám ho spárovaný s hodinkami a tie sú na vibračnom 😄
Ja mam tuto,asi 7r uz
Na manzela mam I swear
A potom zvlast na mamu a otca
Ja mám na muža eternity od RW, na syna no regrets 😂, na druhého kids, na otca i love my life a to ani nie som nejaká fanúšička RW, len mi to nejak sadlo. Na segru girl on fire, na maminu sexy lady.
@anonym_autor kde stAhujete zvonenia do mobilu zadarmo? Dakujem..
@slavomira236 ozaj si nepamätám kde som ti to stiahla pred 10 rokmi.
Teraz mám PSY feat BTS SUGA That That, predtým Gamper Dadoni Bittersweet symphony, predtým Justin Timberlake Can't stop the feeling...
@anonym_autor kde stAhujete zvonenia do mobilu zadarmo? Dakujem..
@slavomira236 Staci napisat do googlu, najde ti a da sa stiahnut
Zvonenie mám vypnuté, vybruju mi hodinky aj telefón. Vyzváňanie telefónu je obťažujuce, som rada, že väčšina ľudí to chápe.
@sisaka tiež nemám hodiny lebo to neznášam na ruke vadia mi ale teda ja skor neznášam to ked majú telefon nonstop na ticho bez hodín a ked potrebuješ nevieš sa im dovolať lebo no tichý režim a po dvoch dňoch jaj co si potrebovala no nepočula som lebo to mam na ticho ide ma roztrhnúť od jedu na ktorú rit ten telefón majú
Zvycajne mam mobil nastaveny v tichom rezime - nemam zvonenie len vibrovanie
@anonym_autor nemám zvonenie. Len vibrácie nastavené . Už 7 rokov- ako mám syna ..ostalo mi to 😅minule som asi postláčala zvuk a nevedela ,že zvoní -mne ... aj som sa obzerala v obchode komu zvoní a prečo to nevypne či nezdvíha a to jaaaaa🙈🙈🙊🙉

@anonym_autor bridgerton 360