Aké možnosti platby uprednostňujete pri nákupe cez eshop?
Dnes som sa vás už pýtala aké možnosti platby uprednostňujete pri nákupe cez eshop. Mám na vás ešte jednu otázku. Ak by ste si našli čas a pozreli si moju stránku budem vám veľmi vďačná. Teraz k tej otázke zaujala vás na prvý pohľad? Čo by ste tam prípadne zmenili? Ďakujem vám 💜💜💜💜
A toto už máš spustené? Alebo je to len zatiaľ vo fáze príprav?
Mne prekáža, že sú topánky fotené na kartónových krabiciach, čo na prvý pohľad pôsobí lacno.. chýba mi vyššia úroveň stránky a tiež aj fotiek
Fotka kabelky sa mi napríklad veľmi páči...
Mne tam vadí to obrovské zelené NA PREDAJ pri každej fotke ako veď na čo iné by to malo byť, keď nie na predaj, nechápem na čo to tam je 😃
Neviem, ci mne to zle ukazuje v mobile, ale ziadny popis k tovaru? Tabulka rozmerov, material? Podmienky vratenia, reklamacie lahko dohladatelne?
@kajulqa47 ja len dobierkou platím a vyberám obchody kde si za ňu neúčtuju navyše ak sa dá vybrať 🙂
@kajulqa47
Mne sa tam zobrazujú iba 3 produkty..
A celkovo neobjednávam zo stránok, ktoré nemajú uvedenú adresu na Slovensku.
Preferujem kartou, lebo vtedy 100% nezabudnem zaplatit. Ak sa neda inak, nemam problem s platbou prevodom. Najmenej rada mam dobierku
rada platím cez GOPAY cez môj účet (nie cez kartu), sú tam predvyplnené všetky údaje a už sa len "prihlásim" a potvrdím - prihlasovacie údaje do účtu si pamätám ale číslo karty nie, tak preto radšej gopay 😀
@lenkakravcova neplánujem predávať len na Slovensku preto stránka čisto len v slovenčine ani nebude..
Pevne verim, ze adresa stranky nie je konecna, pravdepodobne by som po prvom nakupe zabudla nazov a nevedela sa vratit…zatialco alzu mall prva si zapamatas, rozumieme si😊
@kajulqa47 Dokončí stránku a potom sa pýtaj, čo je ešte zle. Lebo takto ti menujeme len veci ktoré píšeš ze sa opravia..

@kajulqa47 to je konečná verzia? Trochu mi to pripomína stránky co sme robili ako decka v škole 😀 toto keby som otvorila tak si odtiaľ určite nič neobjednam