Aké témy na Modrom koníkovi vás rozčuľujú?
Aké témy vám tu na MK najviac lezú na nervy? Ak vás téma obťažuje, preskočíte ju, alebo do nej prispejete?
@glorikarebeka že? Ako môžu také ženy vôbec mať deti 🤪 A čo je vo vzduchu
@anonym_1cbc94 že a čo je vo vzduchu🫣??💯bodov
Momentalne x-ta diskusia o vysokom tlaku, kde autor/ka (raz pise v muzskom, raz v zenskom rode) odmieta vedecke poznatky a blokuje pouzivatelov, ktori maju iny nazor
@anonym_2927bf mne sa jej statusy páčia.
Inák nevadí mi žiadna téma, a v tých mojich nebudem blokovať ani nahlasovať.
@podvody .... A tak je to úplne v poriadku 🙂 každému vadí niečo iné,, každý máme iné zázemie, iný pohľad na život. Mne napríklad nevadí vôbec viesta... P. S.: nikoho nevyzyvam na blokovanie alebo nahlasovanie
témy typu ne/mám si dať urobiť umelé cecky 🤢🤦♀️
Diskusie,vecne ziva: "Je to chlapec alebo dievca?" a na foto ultrazvukova fotka fotena z 5m a na nej dieta bokom otocene v 13tt😂 Ani lekar z USG,co ma sondu medzi nohami babatka nevie,ale tuto vestice z MK isto budu😂 🔮
A velmi ma bavia diskusie o platoch,bonusoch v praci,kde sa vzdy zlietnu vsetky,co zarabaju mesacne minimalne +10000, k tomu priemerne 2 investicne byty, fondy a neviem co,radia napr.ucitelom,uradnikom,predavackam,kucharkam,skratka potrebnym,ale malo ohodnotenym profesiam, ze nemaju stonat,ale maju si spravit aspon 2 VS, 3 jazyky na urovni materinskeho a tiez tolko mozu zarabat.
Ale☝️Nevedia sa dockat prazdnin,kedy tej nevzdelanej a neambicioznej ucitelke supnu svoje deti,idealne od 6:30 do 17:00 a v obchode su prve,co sa postavia k pokladnicke,aby si nahodou nemuseli nablokovat vlastny nakup,lebo oni nie su otrokyne predsa😂 Vtedy je uz aj lacna pracovna sila dobra.
Mne nevadia temy, kazdy nech sa pyta, co chce. Mne skor vadia otrepane hlasky
"A teraz do mna" -cudne, preco taka hlaska, sa hanbi za svoj nazor?
"Toto si tu ulozim" - k fotke , nikdy som nepochopila, preco si to ulozi prave sem 🤔🤣
A podobne vyroky
"Milujem" temy - je normalne, ked... to mi pride ako americki vedci zistili, ze...😂
A dalej, ked otvorim temu a nazov nesedi s obsahom, lebo nazov bom zmeneny...
@anonym_autor všetky statusy a všetky príspevky od @janinah
@anonym_2927bf 👍
Za mňa jedna z najlepších tém: nechala som mu tam dve bagetky aj s odkazom na lístočku.
Mňa už nič nerozculuje. Vadia mi zvady a útoky. Niektore prispevky citam ako sociologicky a psychologicky nahlad do cloveka. Napr, ked niekto hľadá kamarátku pre svoje ročne dieťa, alebo aký darček kupit mužovi, to je dobra otázka aj odpovede, ze zoskok padákom. Co kupit učiteľke? Som tehotná? Alebo skopirovane múdrosti z internetu. Vtedy rada komentujem niektoré múdrosti, nad ktorými sa prakticky nikto nezmysli, lebo dobre znejú. Alebo napr. u nas už sneží. Neviem síce kde, ale sneží. Alebo podobne výkriky, napr. život nemá zmysel, aby sa každý pýtal, co Ti je? Tiež dobre je aj robí dnes doktorka Novákova? Rada by som poradila. Klasiky, ktoré ma už ani nerozumejú je, ze som tehotná?, prišiel vám rodičovský? Paci sa vám meno Kolumbus? Ako schudnem za 3 týždne aspoň 5 kg? Niekedy fakt milujem odpovede. Ze napr, dieťa dostane ročne cca 500 eur ako darček a najlepsie rodicia urobia ak mu kúpia iz týchto peňazí byt. Už tu nechodím tak často, ale ja sa často pobavim. Mam tu aj nejaké členky, ktoré nemusím, ale život je fajn..Niektoré baby som tu aj reálne spoznala a som rada. A ešte mi trochu vadia gramatické chyby a príspevky v cudzom.jazyku. Z fotiek mi vadia chodidlá na dovolenke, chodidlá na pláží, v novej obyvacke na gauči atd.
Mňa už nič nerozculuje. Vadia mi zvady a útoky. Niektore prispevky citam ako sociologicky a psychologicky nahlad do cloveka. Napr, ked niekto hľadá kamarátku pre svoje ročne dieťa, alebo aký darček kupit mužovi, to je dobra otázka aj odpovede, ze zoskok padákom. Co kupit učiteľke? Som tehotná? Alebo skopirovane múdrosti z internetu. Vtedy rada komentujem niektoré múdrosti, nad ktorými sa prakticky nikto nezmysli, lebo dobre znejú. Alebo napr. u nas už sneží. Neviem síce kde, ale sneží. Alebo podobne výkriky, napr. život nemá zmysel, aby sa každý pýtal, co Ti je? Tiež dobre je aj robí dnes doktorka Novákova? Rada by som poradila. Klasiky, ktoré ma už ani nerozumejú je, ze som tehotná?, prišiel vám rodičovský? Paci sa vám meno Kolumbus? Ako schudnem za 3 týždne aspoň 5 kg? Niekedy fakt milujem odpovede. Ze napr, dieťa dostane ročne cca 500 eur ako darček a najlepsie rodicia urobia ak mu kúpia iz týchto peňazí byt. Už tu nechodím tak často, ale ja sa často pobavim. Mam tu aj nejaké členky, ktoré nemusím, ale život je fajn..Niektoré baby som tu aj reálne spoznala a som rada. A ešte mi trochu vadia gramatické chyby a príspevky v cudzom.jazyku. Z fotiek mi vadia chodidlá na dovolenke, chodidlá na pláží, v novej obyvacke na gauči atd.
@barrilla plus invázia vianočných stromčekov s nohami vo vianočných ponožkách a pyzamach🤣
@anonym_autor Je celebrita XY gay?
Má instagramova mrochta XY nové kozy?
Večer neviem zaspať, máte to tiež tak?
Som intergalakticky krásna 50tnicka. Prečo ma žiaden miliardár nechce?
Moje dieťa nechce jest mrkvu. Je to normálne?
Aj múdry som aj pekný som. Kde nájdem laureátku nobelovej ceny s postavou super modelky?
A všetky témy ktorých účelom je pochváliť sa, napríklad:
Pomoc sme mladý bezdetny par. Spolu zarábame 3700 eur. Poraďte ako z toho vyžiť.
Máte skúsenost s nákupom nehnuteľnosti v Monaku?
Kúpili by ste radšej dom v centre Ženevy alebo byt na Manhatane?
Cvičím 3hodiny denne 5 dní v týždni, behavam maratóny, meriam 170 cm vážim 54 kíl. Ako sa zbaviť 0.5 cm tuku na bruchu? Poraďte som zúfalá.
@anonym_autor Je celebrita XY gay?
Má instagramova mrochta XY nové kozy?
Večer neviem zaspať, máte to tiež tak?
Som intergalakticky krásna 50tnicka. Prečo ma žiaden miliardár nechce?
Moje dieťa nechce jest mrkvu. Je to normálne?
Aj múdry som aj pekný som. Kde nájdem laureátku nobelovej ceny s postavou super modelky?
A všetky témy ktorých účelom je pochváliť sa, napríklad:
Pomoc sme mladý bezdetny par. Spolu zarábame 3700 eur. Poraďte ako z toho vyžiť.
Máte skúsenost s nákupom nehnuteľnosti v Monaku?
Kúpili by ste radšej dom v centre Ženevy alebo byt na Manhatane?
Cvičím 3hodiny denne 5 dní v týždni, behavam maratóny, meriam 170 cm vážim 54 kíl. Ako sa zbaviť 0.5 cm tuku na bruchu? Poraďte som zúfalá.
@anonym_124bca z toho ma napadol jeden starý vtip: Prišiel šejkov syn študovať do európy, a otec mu píše: Pošlem ti peniaze kúp si auto aké len chceš, kľudne aj to najluxusnejšie...
Syn odpovedá: Ďakujem tati ale tu každý chodí autobusom.
Otec odvetí: Tak kúpim autobus 😂
Inák poraď mi neviem sa rozhodnúť... Práve som si urobila vodičák, ako prvé auto si kúpiť Lamborghini alebo Maserati? Ktoré je ideálnejšie pre začiatočníka? 😁
Včera niekto založil novú tému. Kde nájsť milenku online.
Mňa irituju otazky typu: "aku cokoladu mam kupit? Myslite, ze ucitelke bude chutit horká?" To si vazne nevies sama s takou vecou poradiť, ale mas potrebu pytat sa ludi? Wtf, zena, vazne, sa preber 😏
Ja napisem z iného súdka, ja sa teším na diskusie ohľadom Halloween - kde sa budú hádat veriaci a neveriaci do krvi, a na vianočné témy 🙂
Ja napisem z iného súdka, ja sa teším na diskusie ohľadom Halloween - kde sa budú hádat veriaci a neveriaci do krvi, a na vianočné témy 🙂
@anonym_870a9a plus každoročná tema: mám pustiť manžela na vianočný večierok?” 😀😀😀😅😅 teším sa tesiiim
@anonym_870a9a plus každoročná tema: mám pustiť manžela na vianočný večierok?” 😀😀😀😅😅 teším sa tesiiim
@aurora33 a ešte variant timbilding či je normálne ist na prespavacku, hádka slusniaci vs kurevnici býva výživná
@anonym_autor jedine čo má tu rozčuľuje je keď si sem dá ženská fotku zmachlenu,dotetovanu tvár,,s napichanymi perami a tetovaniami po celom tele a ženy to tu začnú chváliť aká je krásna a neviem čo...úplne scestné...lebo to s krásou nemá absolútne nič spoločné...a na ostatné som si už zvykla... Neriešim a určite individua som si blokla aby som sa na ne nemusela pozerať 😅🤣
@anonym_autor jedine čo má tu rozčuľuje je keď si sem dá ženská fotku zmachlenu,dotetovanu tvár,,s napichanymi perami a tetovaniami po celom tele a ženy to tu začnú chváliť aká je krásna a neviem čo...úplne scestné...lebo to s krásou nemá absolútne nič spoločné...a na ostatné som si už zvykla... Neriešim a určite individua som si blokla aby som sa na ne nemusela pozerať 😅🤣
@domix147 tak ale to, ze sa to tebe nepaci (mne tiez nie), tak neznamena, ze ani im. Krasa a vnimanie toho, co je pekne a co nie je vysoko subjektivne
Pre mna nepochopitelne su diskusie soferi vs. nesoferi, stale tie iste argumenty od oboch stran, stale minimalne 200 prispevkov, pomaly kazdy tyzden
@domix147 mňa to síce nerozculuje, ale nerozumiem tomu.. napr.je tu jedna pekná žena, ktorá sa (,podľa mňa, samozrejme) úplne spotvorila perami a prilisnym líčením..
Tam má vždy svrbia prsty, ale hovorím si: " hej, nikto sa ťa na názor nepýtal" a nereagujem.. ale je to naozaj škoda, ak toto pekné ženy zo seba urobia..
Aj keď, samozrejme, vnímanie krásy je subjektívne..
"Je taketo spravanie u muza normalne???'' a na to baraz odpovedi ''utekaaaaaj! / rozid sa s nim! / red flag''
Samozrejme kazda na MK ma idylicky vztah s 1.90 cm vysokym alfasamcom ktory je samozrejme aj uspeny podnikatel / top manazer / generalny riaditel zemegule, uzasny milenec, emocne vyspely a pozorny, nikdy nemaju ziaden konflikt a ma oci len pre nu, preto ziaden iny chlap nema pravo mat slabsiu stranku
@anonym_autor take priblble o psoch,ze napriklad co psovi na zuby,co psovi ked je smutny,aku vybavicku pre psa a podobne stupiene temy o psoch.
Včera niekto založil novú tému. Kde nájsť milenku online.
@anonym_693533 a pritom si sám odpovedal. Veď online 😉

@anonym_autor všetky statusy a všetky príspevky od @janinah
@anonym_2927bf ved si ju zablokuj