icon

Ako by vyzerali diskusie s reálnymi identitami?

28. máj 2026

Mna by len zaujímalo, ako by vyzerala diskusia o majetkoch, vzťahoch, praci...s reálnymi ľuďmi a nie prezyvkami a anonymnych diskutujucich :D ano, aj ja pisem pod anonymom, lebo zo začiatku som písala temy pod svojim nickom a potom mi chodili hnusne spravy od rôznych nickov, ako lesnazienka2223, ericka765 a pod :D a to fakt nepotrebujem :D
Lebo ked prečítam nejaku diskusiu, tak vzdy tam strašne niektore zeny mudruju, ako by oni žili, ako yo maju oni a bla, bla. A mna by fakt zaujímalo, ci by to pisali aj vtedy, ak by kazdy vedel, kto to pise :D párkrát som si aj na fb precitala komentáre k nejakym príspevkom od známych a uplne blaboly a ked som im napísala, ze to fakt?:D tak to rychlo zmazali. Jedna známa schudla s ozempicom a vysmievala sa nejakej obeznej zene a mudrovala, ako ma cvičiť a zmenit stravu. Pritom vsetci vieme, ako ona schudla a ze je lenivá ako vos :D ďalšia raz mudrovala nieco o tom, ako by ona nikdy nežila s takým chlapom. Pritom jej chlap v minulosti gambloval a doteraz spláca jeho dlhy. Dalsi známy sa zaa vysmieval nejakej zene, ze aku ma papulu napichanu a pritom sa mi zdôverila jeho žena, ze ju sam na to posiela 😁🤡🤡🤡🤡🤡 a toto iste je podla mna aj tu. Kazda sa tu predbieha v radách, ale same doma mozno riešia ovela horšie veci 🙂 pekny den dámy 😂

anonym_bd9701
28. máj 2026

určite by si každý rozmyslel čo napíše. Bolo by pár diskusii pod každou témou, žiadnych 3-4 strany.
Za mňa je lepšie keď je možnosť anonym, pretože niektoré nicky tu boli dosť nenávidené , aj keď neraz mali pravdu.

kiki68
28. máj 2026

@anonym_autor ja mam roky rovnaky nick, cize sa nemam za co hanbit a tieto anonym posty du pre mna take osozne mozno v temach sexu. Ale nie aku znacku homeopatik na zapaleny kutik

lindous
28. máj 2026

Vieš čo? Ja som pod tým anonymom resp. aj takto prezývkou, ktorá je tiež anonymná mnohokrát práve úprimnejšia a otvorenejšia ako naživo alebo keď sa musím podpísať celým menom... ale viem, čo chceš povedať a áno, príspevky na sociálnych sieťach, ale dokonca aj reči mnohých ľudí jednoducho treba brať s nadhľadom... či by to vyzeralo inak? čiastočne asi hej, ale sama píšeš, že napríklad na FB píšu ľudia blbosti, urážky, nepravdy aj pod svojím menom, takže by sa to dialo aj tu... už len to, že je človek skrytý za obrazovkou dáva veľa odvahy mnohým

anonym_94b649
28. máj 2026

anonymne si dovolím viac, nie preto aby som útočila ale môžem napísať viac podrobností k téme bez toho aby ma niekto spoznal. To, že ty máš v okolí viacero ľudí, ktorí takto klamú je na zamyslenie. Keď už si taká úprimná, povedala si im to do očí, prečo píšu inak než ako je to naozaj? Alebo robíš to isté čo oni a len tu na nich anonymne kydáš?

liusa82
28. máj 2026

normálne.Veď volakedy tu anonym nebol.A písalo sa. A mne nerobilo problém písať pod svojim nickom.Sem tam som sa tu aj pohádala ale teraz ak sa schyluje k hádke alebo niekto rýpe už ďalej ani nereagujem a neodpovedám.Nevšímam si,nerozčulujem sa.Mne nikto našťastie nepísal do správ nič zlé nikdy za tie roky čo som tu.A aj keby tak nereagujem.Aj teraz používam anonym minimálne.Ak sa jedná o chúlostivé témy alebo s niečo s našou rodinou atď.Ale každý nech si robí ako chce.Aspoň mne to problém nikdy nerobilo povedať čo si myslím.A aj tak je to jedno ludia tu už poznajú ako sa kto vyjadruje.Tak na čo sa človek bude hrať.

vkatush
28. máj 2026

Vždy píšem pod mojím nickom, mnoho ľudí vie, kto som osobne. Vždy napíšem to, čo by som aj povedala (práveže naživo som ostrejšia/hnusnejšia 😂).
A píšem úprimne, nemusím sa na nič hrať. Načo ?

mandzula
28. máj 2026

A presne preto, ze si nevymyslam bajky, som sa nebala ist na stretnutie zien z MK. Tam bolo presne vidno zeny, ktore si nepotrebuju filtrovat fotky a neboja sa pripadnej osobnej konfrontacie, aby sa nedajboze nezamotali do svojich klamstiev.

anonym_bd9701
28. máj 2026
@liusa82

normálne.Veď volakedy tu anonym nebol.A písalo sa. A mne nerobilo problém písať pod svojim nickom.Sem tam som sa tu aj pohádala ale teraz ak sa schyluje k hádke alebo niekto rýpe už ďalej ani nereagujem a neodpovedám.Nevšímam si,nerozčulujem sa.Mne nikto našťastie nepísal do správ nič zlé nikdy za tie roky čo som tu.A aj keby tak nereagujem.Aj teraz používam anonym minimálne.Ak sa jedná o chúlostivé témy alebo s niečo s našou rodinou atď.Ale každý nech si robí ako chce.Aspoň mne to problém nikdy nerobilo povedať čo si myslím.A aj tak je to jedno ludia tu už poznajú ako sa kto vyjadruje.Tak na čo sa človek bude hrať.

@liusa82 vážne každý pozná ako sa kto vyjadruje? ako je "anonym" niektoré známe nicky ktoré tu boli denne zrazu už tu nie sú. a za nič na svete neviem uhádnuť ktoré sú to v súčasnosti.

anonym_7f8f63
28. máj 2026

@anonym_autor
Daktore to az moc prezivate a mylite si socialne media s realitou, who cares?

anonym_d3d702
28. máj 2026
@liusa82

@liusa82 je tiež anonymná prezývka, pokiaľ tu nemáš celé meno a osobné údaje, tak si pre ľudí tu anonym, možno okrem toho ak by si tu mala známych, ktorí tvoj nick poznajú a myslim, že skôr takto to autorka myslela

anonym_07987b
28. máj 2026

@anonym_autor viem si predstavit ze tu radi niekto na nieco co ma sam doma a nevie si s tym poradit.
Co sa tyka hejtov to podla mna v sukromi pravy opak ako prezentacia tu.

autor
28. máj 2026
@anonym_94b649

anonymne si dovolím viac, nie preto aby som útočila ale môžem napísať viac podrobností k téme bez toho aby ma niekto spoznal. To, že ty máš v okolí viacero ľudí, ktorí takto klamú je na zamyslenie. Keď už si taká úprimná, povedala si im to do očí, prečo píšu inak než ako je to naozaj? Alebo robíš to isté čo oni a len tu na nich anonymne kydáš?

@anonym_94b649 vo svojom prispevku som napisala, ze som ich konfrontovala a hned ten komentár zmazali 😛

biba_18
28. máj 2026

ja anonym nevyužívam a ani si nevymýšlam lebo na to nemám fantáziu, takže načo by mi ten anonym bol 😏 a vačšinou mi je u zadku kto si čo o mne myslí, takže ani vylepšovať sa v niekoho očiach nemám potrebu…
mám rada ak mi niekto píše čo nie je anonym… ale … keď ju slušný, viem mu to odpustiť aj anonymne ☺️

liusa82
28. máj 2026
@anonym_bd9701

@liusa82 vážne každý pozná ako sa kto vyjadruje? ako je "anonym" niektoré známe nicky ktoré tu boli denne zrazu už tu nie sú. a za nič na svete neviem uhádnuť ktoré sú to v súčasnosti.

@anonym_bd9701 Nemyslím teraz anonym.Ale ak niekto píše pod svojim nickom že už ho tu ludia majú zafixovaneho a vedia ako sa vyjadruje tak načo sa na niečo hrať.To som tým myslela

anonym_7b7d5e
28. máj 2026

A ked napises pod svojim nickom, tak v com je to ine? Stale si v podstate anonym. Nikto nevie tvoje realne meno

biba_18
28. máj 2026
@anonym_7b7d5e

A ked napises pod svojim nickom, tak v com je to ine? Stale si v podstate anonym. Nikto nevie tvoje realne meno

@anonym_7b7d5e teraz napíšeš ako anonym niečo a o 2 minúty v inej diskusii ako iný anonym úplne niečo iné… tak v tom je to iné

anonym_7b7d5e
28. máj 2026
@biba_18

@anonym_7b7d5e teraz napíšeš ako anonym niečo a o 2 minúty v inej diskusii ako iný anonym úplne niečo iné… tak v tom je to iné

@biba_18 ale stale si anonym, aj ked pises pod nickom. Nic sa nemeni

biba_18
28. máj 2026
@anonym_7b7d5e

@biba_18 ale stale si anonym, aj ked pises pod nickom. Nic sa nemeni

@anonym_7b7d5e mne sa nemusíš vyhovárať… proste u teba je oveľa vačšia pravdepodobnosť že nebudeš konzistentná ako niekto kto píše pod svojim nickom…

anonym_7b7d5e
28. máj 2026
@biba_18

@anonym_7b7d5e mne sa nemusíš vyhovárať… proste u teba je oveľa vačšia pravdepodobnosť že nebudeš konzistentná ako niekto kto píše pod svojim nickom…

@biba_18 ja pisem stale konzistentne, prestan kecat 🤣

biba_18
28. máj 2026
@anonym_7b7d5e

@biba_18 ja pisem stale konzistentne, prestan kecat 🤣

@anonym_7b7d5e to tvrdíš ty a nie je to preukázteľné

anonym_46c8cc
28. máj 2026

Tieto a podobné témy sú tu dosť často 😂 už je to aj trápne, ako sa stále niekto snaží zhadzovať tých druhých diskutujúcich. Veď nech si každý píše čo chce písať a nech si každý mudruje a doma nech si tiež žije ako chce. Prečo máš potrebu niekoho opravovať a stalkovať ho, čo kto napíše a ako to napíše a aká je jeho realita? Nech si vymýšľa a domýšľa a nech má bujnú fantáziu, možno je to druh terapie. A možno to robí len tak, aby sa presne niekto ako ty, čudoval 😀 😝

anonym_440952
28. máj 2026

Ja som anonym odkedy je tá možnosť, pod svojou prezývkou už nepíšem.
Lebo aj dobre mienená rada, skúsenosť bola otočená, vysmiata, mala som potrebu to vysvetľovať, dokazovať a teraz len kývnem plecom a rypáka ignorujem.
Pre mňa je to teraz super, možem napísať aj o majetkoch😁 o svojom vzťahu, práci som napísala aj pod svojím nickom veru dosť, ešte aj o sexe, čo až nechápem, keď niekto oživí starú diskusiu, mažem o život😵‍💫

anonym_e9838a
28. máj 2026

Su ludia co su proste taki. Tiez mam kamosku co ma na hovno vztah aj ho podvadzala s inym lenze z toho sa vyklul este horsi kreten. Kazdy rok ma novu robotu, momentalne ma taku kde je sikana a sexualne obtazovanie na dennom poriadku - ale ked pride na nieco na co ponadavam ja tak moj frajer je pre nu decko, moj kolektiv v robote hrozny a robia tam len socky a nechape preco tam robim. 😆 Neriesim. Mam ju rada lebo ma viac pre ako proti. Ale je raz taka no.

petamich
28. máj 2026

@anonym_autor ja pisem 99% pod svojim nickom a uz sa mi kadeco tiez dostalo aj v komentaroch, aj cez spravy, mala som tu nedavno aj fotku, ze pokojne si ma spoznat mohla a potom tu bol nejaky dement, ktoremu sa nepacilo co som mu napisala a dal moju fotku na nejaku sex zoznamku 🤷‍♀️ kazdopadne pod ruskom anonymity vies mat aj uplne novu identitu, vysnivany zivot, vsetko je mozne 😅

anonym_7b7d5e
28. máj 2026
@biba_18

@anonym_7b7d5e to tvrdíš ty a nie je to preukázteľné

@biba_18 a to, co tvrdis ty, tiez nie je preukazatelne. Proste len trepes

tululu
28. máj 2026

Ja ked idem odpovedat niekomu na otazku na fore, predstavim si, ze sa rozpravam s nejakou dievcinou na zastavke alebo pani v cakarni, ze na druhej strane je clovek z masa a kosti, ktoremu mozem pomoct alebo ublizit a tak odpovedam. Na druhej strane odpovede od inych beriem s rezervou, lebo obcas su ako vystrihnute z casopisu Dokonalost a teda vieme, ze realita je malokedy taka ruzova,ku si ju malujeme vo virtualnej realite,ze. Ale obavam sa, ze najtazsie je byt uprimny sam ku sebe a to, o com sa snazime presvedcit ostatnych, o tom hlavne uistujeme seba.

biba_18
28. máj 2026
@anonym_7b7d5e

@biba_18 a to, co tvrdis ty, tiez nie je preukazatelne. Proste len trepes

@anonym_7b7d5e keď tu napíšem že mám muža v ďalšej diskusii nemôžem napísať že nemám… ak píšem pod svojim nickom, tak jednoducho nemôžem v každej diskusii písať inak… proste ty ako anonym7b7d5e si jednoducho menej dôveryhodná. je to tak. o to ide a myslím že to dobre vieš…

marianarem
28. máj 2026

@anonym_autor Ja napriklad pisem takmer neanonymne, uz som tu tolko toho o sebe povedala, ze by asi nebolo tazke ma identifikovat 🙂 Aj meno mam v nicku. Co nechcem povedat verejne, to proste nenapisem a co tu napisem, tak mi nevadi, ked si ktokolvek precita. Mam aj vela studentov, takze ratam aj s tym, ze sa k tomu mozu dostat aj oni a neprekaza mi to. Mne anonymita velmi nesedi.
Na druhej strane sama som vzdy bola za moznost prispievat tu anonymne, lebo niektore temy su velmi citlive a autor/ka prispevku by sa nemusel/a dockat odpovedi, alebo nie dostatocneho mnozstva. Teraz ale, ked vidim, ze pomaly aj v temach o vareni uz pisu same anonymy, plus niektori sa ako anonymy lahsie do inych navazaju, tak to trochu prehodnocujem. Mozno zlata stredna cesta by bola, keby si autor temy mohol vybrat, ci pod svojim prispevkom berie aj anonymne odpovede alebo nie.

pilot911
28. máj 2026

Písali by sme ako Štúr - vo veršoch

oskvarka
Včera o 10:33

Tak ma ta anonymita aj svoje výhody môžeš poradiť aj niečo so svojho súkromia viac ale v dnesnej dobe ai a rozpoznávania obrázkov ta asi vedia dohľadať kto si čo si aj bez toho. Teda ak máš obrázok že si na ňom ty aj keď možno upravená nejakým filtrom nech si anonymnejsia.