Ako funguje modrý koník?
Počul som veľa negatívnych recenzií na modrého koníka, tak sa snažím zistiť prečo :D pozná to tu niekto, ako to chodí? :D
Bazár na MK je 10/10, aspoň pre mňa. Ešte nikdy ma žiadny nákup nesklamal, môžeš si tu predajcov overiť podľa recenzií a i celkového dojmu.
A k zvyšku... Sú tu aj ľudia, kvôli ktorým je to tu fajn, ktorých príspevky rád sledujem, ktorí ma inšpirujú a ktorých možno niečím inšpirujem aj ja, aspoň tým málom čo viem. Ale pobavím sa aj na bizáre, hrotoch, je to moje guilty pleasure. Len ticho a bez zasahovania sleduj, ako sa tu predátorky, narcistky a tí ostatní škriepia 😁 Je to občas k popukaniu, lepší bizár než Shopaholicadel. A je to občas aj smutné, ale tak už to na soc. sieťach chodí, kyberšikana je všade. Keď začneš reagovať na pokusy koníkovských narcistiek a predátoriek (vzácne aj mužs. predátorov) o tvoju pozornosť, si lapený v pasci ako ich hračka, pre nich si iba vec. Ak potrebuješ radu, radšej zvoľ AI, alebo daj otázku na "stenu". Na stene ti nemôžu odpovedať ako úplný anonym. A ešte 1 dôležitá vec. Hejt komentár NIKDY nie je o adresátovi, ktorému je pisaný. Hejterský komentár je vždy iba o človeku, ktorý ho píše. MK je dobrá platforma, plná skvelých osôb, príbehov, inzerátov atď., netreba sa nechať odradiť a znechutiť.
MK má neslávnu povesť o sekte "eko bio raw" matiek, ktoré sú proti modernej medicíne, liečia sa Savom a jedia svoju placentu...zveličene povedané samozrejme... veľa ľudí sa z tejto stránky smeje kvôli šíreniu hoaxov a podobne... reálne tu vecí tohto typu nie je o nič viac ako inde na internete, je proste diskusné fórum, dávno nie len pre mamičky a o materstve...
@anonym_806fbe myslim, ze ta povest o sekte je velmi stara a velmi nespravna :DDD kopa z tych veci sa tu uz vobec neriesi

@jan_peteraj Poznam niekoho, kto sa vola rovnako ako tvoj nick. Idem mu poslat tuto diskusiu. Kludne mozes mat problemy za poskodzovanie mena a mozno aj vychovne opatrenie v tvojej skole. Odporucam diskusiu nechat zmazat a zalozit si nick so svojim menom alebo nejaky anonymny.
@anonym_6223f1 len na FB mi vyskočilo 7 profilov s týmto menom a pri niektorých je zjavné, že nejde o rovnakú osobu, nerob drámu z ničoho, vôbec nejde o nejaké exotické meno, akých tu nemôže byť niekoľko