Čo si myslíte o sortimente Modrého koníka?
Čo si myslíte o sortimente nového e-shopu Modrého koníka? Páči sa mi tam kočík, ktorý je za výhodnú cenu. Mám ísť do kúpi? Už ste si odtiaľ niekto niečo kúpili? Odporúčate?
Prosím odpovedať k téme. Ďakujem
@janai1 nie, len má zaujíma či si odtiaľ niekto niečo objednal, v akom stave to prišlo, v akom čase. Je to nový e-shop, tak preto. Fakticky nechápem načo odpisujú ľudia, ktorí nezodpovedajú na položenú otázku.
@anjelicek26 inak to je dobra pripomienka.. Mne vymazali zo steny do par minút status, keď som zháňala kostým pre malého, ale seba takto propagovať na stene môžu. 🙄
@alickapusinka ja som sa do e-shopu klikla odtiaľto, neviem či môžem posielať linky 🤷🏼♀️
Ja som si ani nevsimla ze kon nieco predava, oci mi hladaju len text prispevkov, vsetko ostatne odfiltrujem, ak sa mi to nenacapi cez text.
Objednala som plienky s vlhcenymi,boli za dobrú cenu. Prišlo to rýchlo,bez nejakych problémov. Zvyšok sortimentu sa mi zdá buď predražený alebo zbytocny pre mňa.

Jedine,co ma k tej téme napadá,ze spamujú všetky plochy aj stenu a idu proti svojim vlastným pravidlam🤔 Eshopov s dobrými cenami je ako maku....