Čo ste dnes zverejnili na sociálnej sieti?
Postli ste na stedry den fotky deti pri vianocnom stromceku?
Teraz v noci som dala fotku Svätej rodiny. Je to ich sviatok a je to o ich rodine. Vlastne mam v mobile len 1 foto stromčeka
Jasne ze! Ako kazdy rok na facebook, mam tam vse nastavene na “friends only” a v mojom zozname su fakt len friends & family 🙂
Nie. Poslala som pár fotiek v súkromnej správe. Inak v zásade deti na sociálne siete nedávam.
Áno, niekoľko sviatočných foto áno, ale iba prostredníctvom emailu alebo messengeru rodine alebo dobrým známim. Priamo na verejné soc. siete určite nie.
Ja sa cudujem tym, co ich dakto odfotil, deti sa nehybali a mali tam dostatocne silne svetlo. Ja mam vsetky foto rozmazane, deti sa hybu a tvaria sa nestastne. No nic na instagram
Nezverejnila som nic. Par znamym som poslala video, kde spievaju romovia nejaku vianocnu vinsovacku.
Tie fotky pri stromceku su u vacsiny hrozne. Chapem, ze sa tesia, ale zverejnit to aj s tym vsetkym bordelom okolo mi pride divne.
Áno, samozrejme, že som dala príbeh. Fotka detí pri stromčeku 🙏 Nebudem každému osobitne posielať fotky
Ja mam FB i instagram, ale nepostuju nikdy nic. Chranim soukromi svoje i rodiny.
Zo súkromia nič. A už vôbec nie tu na tejto sieti. Foto detí občas na FB, ale tam mám vyčlenenú úzku skupinu ľudí, ktorí to môžu vidieť. Ale včera nič, nefotili sme sa.
ako kazdy den, nic 😃 pripada mi to trapne a myslim si, ze aj tak to nikoho nezaujima.
Urcite si uz ludia myslia, ze sme minimalne rozvedeni, ked nepostujeme fotky stastnej rodinky 😃

Nie. Poslala som pár fotiek sestre