Facebook zablokoval stránku Hoaxy a podvody
Máme tu vládu, keď hoaxy sú vlastne mainstream.🤣 Celá táto vláda z hoaxov žije, takze je otázne, proti komu budú teraz dvojzubci bojovať, keď im zobrali mainstream. 😍
@walentina7 viem k akemu spektru ľudí patríš, takže má tvoja odpoveď neprekvapuje. Nie, každý neverí tomu čo chce, niektorí používajú aj rozum.
@stanulienkat kazda minca ma 2 strany, neexistuje iba jedna pravda. V polsku zapnes telku a mas tam tie 2 strany mince, kazda propaguje svoje, ano cista propaganda. Ale mas tam normalne nieco take ako markiza, jojka, rtvs co propaguje mainstream a potom tam mas alternativne stanice, ktora propaguju druhu stranu. Iba u Nas existuje iba jedna pravda.
noa? však Púchovský už dranká peniaze na Donio 🙄 robí poslaneckého asistenta Spišiakovi, to mohli zaplatiť z jednej výplaty len oni dvaja
@kluska to je mantra kazdeho hoaxera. Formulky-pravda je niekde uprostred, pravda nie je cierno-biela, pravda ma 2 strany atd...... Vacsinou tito ludia su najvacsi pozieraci a siritelia hoaxov a dezinformacii. Clovek ma chut plakat, ked otvoria usta.
@valeria_h
@kluska upozornovali na spinave praktiky a klamstva hoaxerov a ruSSkej propagandy, ale aj na podvody, ktore skusaju napr. na dochodcov. To vam vadi, ze nejaka babicka vdaka tejto stranke nenaleti kriminalnikovi, alebo zena v strednom veku "americkemu vojakovi" a neda mu svoje celozivotne uspory?
Vlastne vdaka sucasnej vlade a novemu trestnemu poriadku to budu vsetko len priestupky sobziadnym postihom, takze ked sa tu rozmoze kriminalita bude vsetko presne tak, ako ste chceli, vsak?
Kto urcuje co je blud a klamstvo? Cize ked zapnem telku, tak tam narazim iba na 100per pravdu, nic viac, Len pravdu ? 😉 A ked sa potvrdi opak, co uz bolo mnohokrat, tak boze, no co Oni to nevedeli 😉😃
@valeria_h takze nemas ziaden konkretny prispevok z tej stranky, ktorym ta niekto hanobil, urazal, alebo nebodaj ta podnietil k nejakej nenavisti...
@kluska napr. Veda, vyskum, odbornici, historia urcuju co je blud a co pravda.. pravda je v zasade len jedna, ale bludov na jednu temu moze byt vymyslenych nekonecne vela... na to sluzial stranka hoaxy a podvody, aby na nich upozornovala...
@stastnamanzelka moj nazor je taky, ze opozicia a koalicia maju Togo isteho Pana, ktory ich plati a obe strany idu proti ludom, ale dufam, ze sa mylim

https://www.facebook.com/share/p/EwqRc8nA7NUkoTM7/