icon

Facebook zablokoval stránku Hoaxy a podvody

Strana
z2
kluska
29. jan 2024

@mapa Veda, vyskum a odbornici- ja Len tolko, ze najdes AJ ine vyskumy I odbornikov

kluska
29. jan 2024

@kiwi3 ja tiez, stale cAkame na adekvatnu odpoved k teme a nie k sprostostiam

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
mk1111111111
29. jan 2024

Ja ani neviem o co ide, ja sa riadim vlastnym rozumom. Ale, minule rozpravala odbornicka na hoaxy a dobre ma pobavila. Rozpravala o tom toaletnom papieri, co EU zakazala vyrabat,. A o tom, ako vlastne hoaxy vznikaju. To by si mal kazdy vypocut, nie bezmedzne vsetkemu verit, lebo dnes uz neplati, ze "co je napisane, to plati"

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
mapa
29. jan 2024

@stastnamanzelka prave si zadefinovala, ako take hoaxy funguju... vymyslis si, pustis ze "bez vetra sa ani listok nepohne"... ani slovo hoax nevies napisat spravne, ale necudovala by si sa, ze su to "primitivne napady hlupych hlav z EU"? 😁 c'mon...

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
julish
30. jan 2024

@stastnamanzelka čo by uzákonili, prosím ta? Každý fakt sa uzákoniť nedá, ale jestvujú rôzne metriky, ktoré merajú kvalitu výskumu. Je to naozaj komplexná záležitosť a samotná metriky je predmetom akademického štúdia. Ty niečomu ako poznanie vôbec nedôveruješ, a to je problém.

niekto2hy
31. jan 2024

Nová FB stránka proti hoaxom opäť funguje. Autori sa pripravujú na jej opätovné obmedzenie
https://zive.aktuality.sk/clanok/lxn922X/nova-f...

Strana
z2