Facebook zablokoval stránku Hoaxy a podvody
Ja ani neviem o co ide, ja sa riadim vlastnym rozumom. Ale, minule rozpravala odbornicka na hoaxy a dobre ma pobavila. Rozpravala o tom toaletnom papieri, co EU zakazala vyrabat,. A o tom, ako vlastne hoaxy vznikaju. To by si mal kazdy vypocut, nie bezmedzne vsetkemu verit, lebo dnes uz neplati, ze "co je napisane, to plati"
@stastnamanzelka prave si zadefinovala, ako take hoaxy funguju... vymyslis si, pustis ze "bez vetra sa ani listok nepohne"... ani slovo hoax nevies napisat spravne, ale necudovala by si sa, ze su to "primitivne napady hlupych hlav z EU"? 😁 c'mon...
@stastnamanzelka čo by uzákonili, prosím ta? Každý fakt sa uzákoniť nedá, ale jestvujú rôzne metriky, ktoré merajú kvalitu výskumu. Je to naozaj komplexná záležitosť a samotná metriky je predmetom akademického štúdia. Ty niečomu ako poznanie vôbec nedôveruješ, a to je problém.
Nová FB stránka proti hoaxom opäť funguje. Autori sa pripravujú na jej opätovné obmedzenie
https://zive.aktuality.sk/clanok/lxn922X/nova-f...

@mapa Veda, vyskum a odbornici- ja Len tolko, ze najdes AJ ine vyskumy I odbornikov