Je dokonalosť na Modrom Koníkovi len ilúziou?
Baby, niečo mi tu nesedí… pomôžete mi to rozlúsknuť?
Kde prosím nájdeme tie "normálne a rozumné ženy", keď tu každá z nás patrí medzi tie najrozumnejšie a najkrajšie?
Ako je možné, že sú chlapi takí zlí, keď každá z nás má doma toho najlepšieho?
Čo robia priemerné deti, keď tie naše sú všetky výnimočné, šikovné a nadané?
Ako vyzerá obyčajná dovolenka, keď každá z nás zažíva len tie najčarovnejšie?
Kto robí chyby vo vzťahoch, keď my sme vždy tie, ktoré dávajú maximum a nič nepokazia?
Kto má obyčajný deň, keď my máme buď "totálne náročný", ale nikdy len taký… normálny?
A kto sa vlastne cíti neistý, keď tu každá sebavedomo vie presne, čo chce a kam smeruje?
Neberte to zle.... len mi občas príde, že medzi tým, čo žijeme, a tým, čo ukazujeme na koni, je celkom slušný rozdiel. Možno by stálo za to si priznať, že nie sme vždy najlepšie mamy, partnerky, ženy.. a že občas zlyháme, preženieme, prikrášlime, alebo si niečo nechceme priznať ani samy pred sebou v online priestore koňa. A možno práve v tom je tá skutočná sila.. nebyť dokonalá, ale pravdivá.
Čo si o tom myslíte?
Ty asi cielene čítaš len príspevky , ktoré ta evidentne iritujú . Denne sú tu témy ako muž ma podvádza, choré dieťa , žijeme od výplaty k výplate atd …
@lenka.25 príspevok býva iba jeden. Ale tie komentáre pod ním. tých je desiatky a práve tie sú všetky iba úžasne a dokonalé
Kazdy sa tu vacsinou prezentuje v lepsom svetle. Hovori a vyzdvihuje o sebe pozitiva, negativa samozrejme nespomina. Potom maju vsetci dojem, ze su tu iba dve skupiny ludi. Ti perfektni, co prdia na wecku fialkovu aromu, co vsetko zvladaju lavou zadnou a vsetkym radia univerzalne rady. Tym vo vztahoch rozid sa pri akomkolvek probleme, alebo tym osamelym neboj, pockaj par desatroci, zivot to za teba vyriesi a nieco, niekoho ti posle. A druha skupina, co riesia problemy a pocuvaju perfektne a nerealne rady od ludi so zdanlivo perfektnym vyretusovanym prifarbenym zivotom.
su tu rôzne diskusie, všakovakého typu a aj reakcie, nemám pocit, že sa tu reprezentuje len dokonalosť...rozumný si vezme z toho to, čo uzná za vhodné. a to že niektoré reakcie sú ake sú? no tak niekto tu pľuvne neľúbivé komenty...niekto možno ironické, ktoré sú nepochopené...čo mne sa nepáči, že sa tu vedia vedia osoby osočovať...treba si vybrať, čo ti niečo dá, poradiť, kde vieš...ostané preskočiť...a ak ťa to tak jeduje, prestať sem chodiť...

Ty asi cielene čítaš len príspevky , ktoré ta evidentne iritujú . Denne sú tu témy ako muž ma podvádza, choré dieťa , žijeme od výplaty k výplate atd …