Je vhodné zverejniť bakalársky titul na sociálnych sieťach?
Ahojte😅, len ma zaujíma názor, je podľa vás divné dať si na profil na facebooku/instagrame VŠ titul „Bc. X… Y…”?
@muchotrafka298 no titul z VS nie je na zahanbenie, ale pokial to nie je v pro styku, tak to je smiesne. Ja som v zahranici a tu nikto nikde tituly nepouziva.
Ja som teraz skoncila Bc. Nieže by som ho chcela ale kvôli práci som ho potrebovala :D nikdy by som si to tam nenapísala :D
Príde mi to smiešne, hlavne ak je to bc. Jedine kedy mi to príde ok je čo ja viem profil určený na vzdelávanie. Napr JUDr Janko Mrkvička a na profile má kopu rád atď. Alebo MUDr Anička Travickova čo je povedzme gynekologicka a na profile má kopu rád.. inak je to odveci
Dať si akýkoľvek titul na svoj súkromný profil na sociálnej sieti je viac ako trápne 🙈 aj na svadobných oznámeniach je to podľa mňa trápne,obzvlášť ak jeden z páru titul má a druhý nie..
Ak to tam má stále, tak je to také úsmevné. Ale ak napr. teraz je tesne po štátniciach a teší sa a dal si to ta na deň, a potom to dá preč, tak za mňa v pohode.
@doriiis obaja dedkovia boli Vs profesori, tituly na náhrobnom kameni majú, rovnako všetky tri tituly aj dam svojmu otcovi. Nech majú vnucata, pravnúčatá na očiach, čo ich predok dokazal a nevidim v tom nič zle, skôr mi to príde motivačne, aspoň pre mna bolo neskončiť pri jednom titule
@tramtada31 tak zase titul nie je dokaz o tom, co dokazali. Iba o tom, ze ukoncili danu skolu.
@sisa_s keď som sa pred pár rokmi sťahovala nazad na SVK riešila som zmenu zdravotky, resp.musela som sa prihlásiť tu. Tak som si v Dôvere vypĺňala prihlášku, tam kolónka titul a ja som poslušne vyplnila aj to, fakt ako sliepka som prosto len vypĺňala kolónky 🤷♀️🤦♀️😁. Potom mi došla kartička poistenca. A tam, že MGR. 🤷♀️😁. Hanbila som sa ako pes, že do prdele, to som nedomyslela. Ale už som menila za VšZP a tam som si pri vypĺňaní prihlásky už dala väčší pozor. Nech sa nemusím hanbiť 😁.
A to nie, že by som sa za titul hanbila, ale na kartičke poistenca je to skoro to isté ako na bytovom zvončeku 😁.
Neuvadzam si titul nikde, ani v praci. V obcianskom ho tiez nemam zapisany. Naco.
samozrejme, socialne sieta na to nie su... maximalne na linkedin alebo podobne "profi" specializovane sieta...
Ja mam doktorky titul pred menom ( schválne nepíšem aký) aj PhD. za menom, a nikdy som nikde titul nevypisovala len v OP ich mam.. A keď som porodila, jedna sestrička si všimla ze som doktorka a od vtedy ma oslovovali pani doktorka, už to šlo ako vlna, až to bolo neprijemne... Pri odchode mi dávajú prepúšťacie papiere a inštrukcie k liekom a lekárka zahlási:... Ale ved vám to pani doktorka nemusím vysvetľovať, ved to viete. A ja na to: " Prosím? Ved ja nie som doktorka medicíny. Ten vyraz lekárky stal za to...😂😂😂

..mne to, ako beztitulovej nevadí,som divná 😆 však si daj aj ty,ak máš..pre mňa za mňa aj na čelo