icon

Kam zmizla anjelicek26?

12. aug 2026
anonym_8c3b3a
13. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_8c3b3a ja som si už dávnejšie všimla že prestala pridávať komentáre tak som myslela že anonym ale už keď ma na profile neaktívna to znamena že sem nechodí a presne kedysi každý deň prispevky o každej kravine a zrazu nikde nič. A čo sa týka viestty tu sem tam vidím niečo pridať ale mne ona nikdy nevadila takže si ju veľmi ani nevšímam

@anonym_autor teraz sa pyta AI na kazdu chobotovinu mozno.Doba sa meni, na co by jej boli konickarky to uz neleti😀 ale ja som niekde zachytila ze sama pisala v diskusii ze uz ju to tu nejako neberie a preto sem tak casto nechodi

anonym_8eeca5
13. aug 2026
@anonym_8c3b3a

@anonym_autor teraz sa pyta AI na kazdu chobotovinu mozno.Doba sa meni, na co by jej boli konickarky to uz neleti😀 ale ja som niekde zachytila ze sama pisala v diskusii ze uz ju to tu nejako neberie a preto sem tak casto nechodi

@anonym_8c3b3a Presne, už na tie jej blbé otázky vie odpovedať AI :D a ženy sa asi tiež už prejedli jej chválenkárstva

anonym_bbc817
13. aug 2026
@anonym_c00d0b

@anonym_2050dd Že viestta tu celý čas všetkých klamala. Ten jej nick používala jej matka.

@anonym_c00d0b Mňa len prekvapuje, že admin nič neurobil. Žiadne zrušenie nicku a pod.

beata_k
13. aug 2026

@anonym_autor Ved ju oznac @anjelicek26 a mozno ked sa prihlasi, tak ti odpovie 🤷

anonym_74b3eb
13. aug 2026

Ja som rada, ze tu uz nevidim co pise jedna stara neprijemna zena cez 70 rokov - viestta. Nech sa radsej taka stara zena venuje vnucatu ako tu pisat pod fotkou jej dospeleho dietata. Ja ju mam bloknutu.

martul
13. aug 2026
@anonym_74b3eb

Ja som rada, ze tu uz nevidim co pise jedna stara neprijemna zena cez 70 rokov - viestta. Nech sa radsej taka stara zena venuje vnucatu ako tu pisat pod fotkou jej dospeleho dietata. Ja ju mam bloknutu.

@anonym_74b3eb ale ona naďalej prispieva, nie do každej témy, ale píše

anonym_1b660a
13. aug 2026
@anonym_74b3eb

@anonym_74b3eb fuj, kolko zloby ide z vas. Keby ste mali viacere z vas aspon desatinu jej mozgovej kapacity, bolo by dobre. Honit sa tu s primitivnymi komentarmi.

anonym_c00d0b
13. aug 2026
@anonym_1b660a

@anonym_74b3eb fuj, kolko zloby ide z vas. Keby ste mali viacere z vas aspon desatinu jej mozgovej kapacity, bolo by dobre. Honit sa tu s primitivnymi komentarmi.

@anonym_1b660a vraj jej mozgovej kapacity, veď ona všetko googlila 😂😂😂 ale si ma rozosmiala ty kapacita 😆

anonym_1b660a
13. aug 2026
@anonym_c00d0b

@anonym_1b660a vraj jej mozgovej kapacity, veď ona všetko googlila 😂😂😂 ale si ma rozosmiala ty kapacita 😆

@anonym_c00d0b vidis, a ostatne nevedia ani googlit.

anonym_74b3eb
13. aug 2026
@anonym_1b660a

@anonym_1b660a My narozdiel od teba vieme googlit rovnako ako ta stara zena. A ty ju obdivuj nadalej, ak nieco budes potrebovat informuj sa u nej, vygoogli ti a ty jej sklanaj poklony. Pre mna to je trapna stara zena uz len tym ze pise pod fotkou inej zeny, je jedno ze ju porodila. Hanba pisat pod foto inej zeny.

anonym_c00d0b
13. aug 2026
@anonym_74b3eb

@anonym_1b660a My narozdiel od teba vieme googlit rovnako ako ta stara zena. A ty ju obdivuj nadalej, ak nieco budes potrebovat informuj sa u nej, vygoogli ti a ty jej sklanaj poklony. Pre mna to je trapna stara zena uz len tym ze pise pod fotkou inej zeny, je jedno ze ju porodila. Hanba pisat pod foto inej zeny.

@anonym_74b3eb Celé roky ich klamala a im to ani nevadí 😆

anonym_3df298
13. aug 2026
@anonym_53cef7

Aj viestta zmizla. Predtym bola ako vegeta, strcena vsade

@anonym_53cef7 ja si myslím, že ako sa prezradila verejne, už je len anonym. To vidieť podľa jej štýlu písania, že je to ona

anonym_1b660a
13. aug 2026
@anonym_c00d0b

@anonym_74b3eb Celé roky ich klamala a im to ani nevadí 😆

@anonym_c00d0b a co ma vadit? Koho klamala? Nam je jedno, ci ma trefnu poznamku viesta, alebo jej mama. Nikto neutrpel nijaku ujmu. Az na nejake kofy.

anonym_c00d0b
13. aug 2026
@anonym_1b660a

@anonym_c00d0b a co ma vadit? Koho klamala? Nam je jedno, ci ma trefnu poznamku viesta, alebo jej mama. Nikto neutrpel nijaku ujmu. Az na nejake kofy.

@anonym_1b660a Jasné, lebo vydávať sa za niekoho iného, než som, je vlastne ok… asi samé žijete v klamstvách, tak vám to nevadí. Ak by to urobil niekto iný, tak hneď by ste na dotyčnom nenechali niť suchú.

anonym_6d93c4
13. aug 2026

Zita prispieva ako anonym, je veľmi ľahko čitateľná 😁

anonym_a67b32
Dnes o 09:28
@anonym_77fd5b

@anonym_a67b32 tak aspoň @viestta googlila za tých, čo nevedia používať google

@anonym_77fd5b takže týmto Ti imponovala 🤨 NETREP kdo vie používať MK vie aj googliť...čistá Vegeta nie Viesta ráno na obed večer si tu hongala choré Ego a to hľa že Zita🤗🥰

anonym_77fd5b
Dnes o 09:35
@anonym_a67b32

@anonym_77fd5b takže týmto Ti imponovala 🤨 NETREP kdo vie používať MK vie aj googliť...čistá Vegeta nie Viesta ráno na obed večer si tu hongala choré Ego a to hľa že Zita🤗🥰

@anonym_a67b32 keby ľudia vedeli googliť tak tu nie sú otázky ako sa dostanem z A do B, kedy mi ide autobus, ako ďaleko je XY, či je otvorený obchod vtedy a vtedy, či je sviatok v určitý deň, kedy príde rodičák

anonym_a67b32
Dnes o 09:38
@anonym_77fd5b

@anonym_a67b32 keby ľudia vedeli googliť tak tu nie sú otázky ako sa dostanem z A do B, kedy mi ide autobus, ako ďaleko je XY, či je otvorený obchod vtedy a vtedy, či je sviatok v určitý deň, kedy príde rodičák

@anonym_77fd5b ahoj👋👋👋vegeta
Tomu sa povie rýchlosť 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

anonym_5b50a8
Dnes o 09:49
@anonym_c00d0b

@anonym_2050dd Že viestta tu celý čas všetkých klamala. Ten jej nick používala jej matka.

@anonym_c00d0b to fakt? ako to vieš?

moonlight1210
Dnes o 09:59
@anonym_a67b32

@anonym_77fd5b ahoj👋👋👋vegeta
Tomu sa povie rýchlosť 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@anonym_a67b32 Ty este stale tymto zijes? Aj po tolkych mesiacoch? Dookola?

To vazne?

anonym_77fd5b
Dnes o 10:05
@moonlight1210

@anonym_a67b32 Ty este stale tymto zijes? Aj po tolkych mesiacoch? Dookola?

To vazne?

@moonlight1210 niekto je posadnutý Viestou 🙂

anonym_fe6f63
Dnes o 10:08

Anjelicek sa už asi nemá čím chváliť, už sa všetkým pochválila svojim dokonalým rakúskym životom. Už má 40+, deti už neplánuje, tak už sem asi nepotrebuje chodiť. Alebo ju vyštvali ako mamelku a svoje aktivity presunula na Instagram

anonym_74b3eb
Dnes o 10:17
@anonym_fe6f63

Anjelicek sa už asi nemá čím chváliť, už sa všetkým pochválila svojim dokonalým rakúskym životom. Už má 40+, deti už neplánuje, tak už sem asi nepotrebuje chodiť. Alebo ju vyštvali ako mamelku a svoje aktivity presunula na Instagram

@anonym_fe6f63 Mamelku by som s anjelicek neporovnavala. Anjelicek je mila mama, dobra a kludna na svoje deti. Tu tiez vzdy kludne reagovala. Mamelku opisali tie co ju poznaju, ako jednu ukricanu matku. Hnusne krici na svoje deti a aj tu arogantne reagovala. Dokonca ku koncu si urobila druhy nick a sama seba obhajovala, modry konik prezradil, ze to je ona. Ani jednu nikto nevystval. Na mamelku prezradili aka je v realite, tak sa zacala rozculovat az si nick zrusila. A anjelicek ma deti, muza, pracu, uz nema tolko casu na MK.

anonym_c00d0b
Dnes o 10:18
@anonym_74b3eb

@anonym_fe6f63 Mamelku by som s anjelicek neporovnavala. Anjelicek je mila mama, dobra a kludna na svoje deti. Tu tiez vzdy kludne reagovala. Mamelku opisali tie co ju poznaju, ako jednu ukricanu matku. Hnusne krici na svoje deti a aj tu arogantne reagovala. Dokonca ku koncu si urobila druhy nick a sama seba obhajovala, modry konik prezradil, ze to je ona. Ani jednu nikto nevystval. Na mamelku prezradili aka je v realite, tak sa zacala rozculovat az si nick zrusila. A anjelicek ma deti, muza, pracu, uz nema tolko casu na MK.

@anonym_74b3eb To vážne? Mamelka vypadala Praveze strašne milá. A zas nejaké reči ľudí, ktorí ju akože poznajú zas nemôžeš brať ako sväto svätú pravdu.
Kde je tá diskusia, kde obhajovala samú seba, prosím?

f333
Dnes o 10:20

Anjelicek predstierala virtualny zivot, ktory ale bol dost vzdialeny od toho jej realneho. A ked prislo nieco ,co uz nemoze tak pozitivne prezentovat, tak sa stiahla z netu ako takeho .To je cele.

ria_sprout
Dnes o 10:24

Boze zeny, vy ste tu niektore zastrcene jak stare blazkove a kazda druha vam tu vadi, este aj stalkujete ako casto prispieva, ci neprispieva. Smiesne

anonym_74b3eb
Dnes o 10:26
@anonym_c00d0b

@anonym_74b3eb To vážne? Mamelka vypadala Praveze strašne milá. A zas nejaké reči ľudí, ktorí ju akože poznajú zas nemôžeš brať ako sväto svätú pravdu.
Kde je tá diskusia, kde obhajovala samú seba, prosím?

@anonym_c00d0b Pisali to viacere z dediny, kde byva aky ide od nich stale krik. Ze stale po detoch krici. A uz len to ako si zalozila druhy nick a obhajovala sama seba a urazala v tej diskusii zeny mi staci na to, aby som si urobila na nu obraz. Este ked jej tam pisali zeny, ze ty si mamelka, tak pisala, nie nie som mamelka, a pisala tam sama o sebe ako mamelku obidvuje 😃. Potom tam MK napisal, aby nehrala dvojitu hru a priznala kto je. Potom mamelka uz oba nicky zmazala.

anonym_74b3eb
Dnes o 10:28
@f333

Anjelicek predstierala virtualny zivot, ktory ale bol dost vzdialeny od toho jej realneho. A ked prislo nieco ,co uz nemoze tak pozitivne prezentovat, tak sa stiahla z netu ako takeho .To je cele.

@f333 Ako predstierala? Ved ma krasne deti, krasny dom, pracu, ktora ju bavi. A aj tu bola vzdy mila aj ked ju niekto provokoval.

anonym_c00d0b
Dnes o 10:32
@anonym_74b3eb

@anonym_c00d0b Pisali to viacere z dediny, kde byva aky ide od nich stale krik. Ze stale po detoch krici. A uz len to ako si zalozila druhy nick a obhajovala sama seba a urazala v tej diskusii zeny mi staci na to, aby som si urobila na nu obraz. Este ked jej tam pisali zeny, ze ty si mamelka, tak pisala, nie nie som mamelka, a pisala tam sama o sebe ako mamelku obidvuje 😃. Potom tam MK napisal, aby nehrala dvojitu hru a priznala kto je. Potom mamelka uz oba nicky zmazala.

@anonym_74b3eb A ktorá diskusia to je, nájdem ju ešte? Zaujímavé, od nej by som to nečakala.

anonym_74b3eb
Dnes o 10:35
@anonym_c00d0b

@anonym_74b3eb A ktorá diskusia to je, nájdem ju ešte? Zaujímavé, od nej by som to nečakala.

@anonym_c00d0b Bola to diskusia na ploche, nie tu v diskusiach. A MK tu diskusiu zmazal. Tak uz to nenajdes. Ale bolo to posledne co tu mamelka pisala, za tym odhalenim uz zmazala oba nicky.