icon

Koho ste zablokovali na Koníku? Zlepšilo sa fórum?

2. júl 2026

Dobre rano. Pre mnohych je mozno dobre lebo ste tu niekoho zablokovali. Cize moja otazka znie" kolho ste zablokovali a zrazu sa vam modry konic cita lepsie"

Strana
z5
yellowunicorn
2. júl 2026
@anonym_7f3890

Už mám aj ja prvé blokovanie od f333, napíše mi odpoveď a zablokuje prečítanie odpovede 🙂

@anonym_7f3890 no ale si jej pravdu napísala 😂 ja som tie jej komentáre ani nedokázala dočítať, toľko chýb v tom má...

lasona
Včera o 05:37
@anonym_a5e497

Potom mam aj tu pani s maskou co odpovede jej generuje vyhradne AI..

@anonym_a5e497 presne viem ktorú myslíš...ide mi na nervy s tými odpoveďami. Ale neblokujejm ju, neriešim...len vždy rozmýšľam nad tym, na co to robi???

tamtamka26
Včera o 06:33
@lasona

@anonym_a5e497 presne viem ktorú myslíš...ide mi na nervy s tými odpoveďami. Ale neblokujejm ju, neriešim...len vždy rozmýšľam nad tym, na co to robi???

@lasona asi chce byť za múdru, ale pritom nevie zosnovať vlastný názor....

rozculena
Včera o 08:36
@patrike

Cerstva skusenost : nejaka zena trpela uz dlhsie predstavou, ze som nejaka konkretna osoba, ktoru pozna osobne. Zacala o tej osobe publikovat osobne udaje, vulgarne nadavat, doslo aj na vyhrazky nasilim pri osobnom stretnuti. Admini jej po mojom oznameni zmazali diskusne vlakno. Okamzite ma nasla v inom vlakne a zacalo to znova. Blokol som ju, pomohlo.

@patrike osobne?😨reálne ťa napadla?

patrike
Včera o 08:42
@rozculena

@patrike osobne?😨reálne ťa napadla?

@rozculena Tak to jej neslo, kedze si ma mylila s niekym inym, ale vyhrazky boli "az ta stretnem osobne, tak ti dobre nebude". Teoreticky je tu stale hrozba pre toho druheho.

biba_18
Včera o 09:14
@lasona

@tamtamka26 @lasona ale ona je voľajaká psychologička alebo koučka či čo to je ...

anonym_3459be
Včera o 09:33
@patrike

@rozculena Tak to jej neslo, kedze si ma mylila s niekym inym, ale vyhrazky boli "az ta stretnem osobne, tak ti dobre nebude". Teoreticky je tu stale hrozba pre toho druheho.

@patrike ty sa bojíš ženskej?

anonym_3459be
Včera o 09:34
@biba_18

@tamtamka26 @lasona ale ona je voľajaká psychologička alebo koučka či čo to je ...

@biba_18 urč̣ite ma psychologiu vyštudovanu a určite neni cvok, teda aspoň si myslím

rozculena
Včera o 09:39
@anonym_3459be

@anonym_3459be netušíš,čo dokáže "ženská" v afekte

patrike
Včera o 09:42
@anonym_3459be

@anonym_3459be Ja nie, ale ked uz niekomu prepina, moze si to odniest ten chlap, ktoreho ona pozna a myli si ho so mnou.

tamtamka26
Včera o 10:15
@biba_18

@biba_18 tak asi veľmi slabá, resp. rady čerpá iba od AI... to vieme aj my.

anonym_25a1e1
Včera o 10:17

@anonym_autor Prosím vás, kto je osoba s maskou a AI odpoveďami?
Chodím tu pomerne často a stálice poznám, ale toto mi nič nehovorí

anonym_f491d3
Včera o 10:29
@anonym_25a1e1

@anonym_autor Prosím vás, kto je osoba s maskou a AI odpoveďami?
Chodím tu pomerne často a stálice poznám, ale toto mi nič nehovorí

@anonym_25a1e1 bjnr
@bjnr

patrike
Včera o 10:32
@anonym_f491d3

@anonym_25a1e1 bjnr
@bjnr

@anonym_f491d3 To je velmi divne konto, pocka povedzme 4 strany diskusie, potom trepne svoje AI vytvorenu radu o nicom a odmlci sa. Podozrievam, ze ide o nejaky automat, ktory to robi samostatne.

anonym_a5e497
Včera o 10:34
@patrike

@anonym_f491d3 To je velmi divne konto, pocka povedzme 4 strany diskusie, potom trepne svoje AI vytvorenu radu o nicom a odmlci sa. Podozrievam, ze ide o nejaky automat, ktory to robi samostatne.

@patrike my sme jej uz aj viacere pisali a nikdy nereaguje. Podla mna bud sama nevie napsiat ani slovo bez AI alebo chce aby sa klikalo na jej propagacnu stranku, viackrat sme ju aj nahlasili kedze ponuka sluzieb je zakazana a nic sa nedeje

Takze ak je realne psychologicka tak lutujem jej klientov, mozno len koucka

maca1984
Včera o 10:40
@anonym_f491d3

@anonym_25a1e1 bjnr
@bjnr

@anonym_f491d3 ďakujem. Túto som chcela bloknúť a nevedela som si spomenúť na nick.

anonym_8e47ea
Včera o 10:43
@patrike

@patrike to uz ale ty nezistis o koho sa presne jedna a kto je ten druhy,ten bude riadne prekvapeny,ked to na neho spusti niekde na ulici.Ale to uz bude jeho starost ako to vyriesi,nie tvoja.

anonym_c4f6a3
Včera o 11:27

Nikoho neblokujem vadia mi citáty a náboženské veci,fotky deti každý týždeň, háčkované hračky, ale nie natoľko, aby som ich blokla.

anonym_c4f6a3
Včera o 11:29
@lasona

@lasona lebo ma nejakú kouč firmu, alebo je psychologicka.Raz som si pozerala jej nick chytá si zákazníkov ako desiatky iných čo upecu krásnu tortu, urobia krásny venček na dvere atď hlavne nenapadne🤪

heidi4
Včera o 22:00
@anonym_7f3890

Už mám aj ja prvé blokovanie od f333, napíše mi odpoveď a zablokuje prečítanie odpovede 🙂

@anonym_7f3890 jezisi tak od f333 by to bola pre mna praveze pocta a bola by som jej za to vdacna, konecne bude pokoj a nemusim preskakovat tie dristy na 3 A4ky vo velmi divnych sifrach ci jazyku zvlastneho kmena... 🙄🙄🙄 Nemas za cim plakat, neboj nic 😅😅👌🏻

heidi4
Včera o 22:02

K otazke: Neblokla som nikoho, nemam potrebu minat si svoj drahocenny cas a ci si mna niekto blokol, je mi totalne ze jedno, nezijem MK, travim tu minimum casu (cim dalej, tym menej) a odmietam ho minat na nejake patracky ci domyslacky o cudzich osobach z internetu, nedajboze kto si co o mne mysli a preco. Ved ked im je tak lepsie, nech. Zivot je prilis kratky a o inych veciach a prioritach.

moonlight1210
Dnes o 04:02

Neblokujem a zatial sa ani nechystam. Konik nie je realny zivot.
A veci, co ma nebavia, jednoducho preskocim.

Popravde konik (ale aj ine platformy) ma naucil aj v realnom zivote nebyt reaktivna na kazdu blbost a mat ludi na salame.
Tuto jeho neplanovanu “vlastnost” ocenujem.

anonym_3459be
Dnes o 05:58

mňa len zaujalo, z akych dôvodov sa ĺudia blokuju, pôvodne som si myslela, ked je niekto necitlivy, zakerny - toto su dôvody na blok, teraz vidim, že
1.píše dlho
2.používa Al
3.štrikuje veci
4.rozprava naboženske reči
5.niekedy ta zablokuje človek, s ktorym si nebol nikdy v interakcii

človek sa aj pobaví

anonym_3459be
Dnes o 06:06

inak jedna tu dava take odpisy pr85, vždy sa zasmejem, vidno, že je vytrenovaná v odpisovani chlapov.. to mňa by nenapadlo aj keby som chcela... mimochodom nevrátila sa @perdulka? ta davala take odpisy, ja som bola v kuse v kŕči, ked sa pustila do niekoho...samozrejme, keby sa do mňa pustila, tak už to take smiešne neni - to si povedzme na rovinu 😀

heidi4
Dnes o 07:58
@anonym_3459be

inak jedna tu dava take odpisy pr85, vždy sa zasmejem, vidno, že je vytrenovaná v odpisovani chlapov.. to mňa by nenapadlo aj keby som chcela... mimochodom nevrátila sa @perdulka? ta davala take odpisy, ja som bola v kuse v kŕči, ked sa pustila do niekoho...samozrejme, keby sa do mňa pustila, tak už to take smiešne neni - to si povedzme na rovinu 😀

@anonym_3459be pamatam si ju a aj amelia89, mam pocit, ze ta sa vratila pod amelia00 ci ako je to teraz, ale "vibe" perdulky som tu opatovne uz nezachytila, taka sa "naklonuje" len tazko :D hej, boli super, tiez sa mi pacilo, ako trefne vedeli sundat niekoho "hrebienok" 😁

anonym_3459be
Dnes o 09:11
@heidi4

@anonym_3459be pamatam si ju a aj amelia89, mam pocit, ze ta sa vratila pod amelia00 ci ako je to teraz, ale "vibe" perdulky som tu opatovne uz nezachytila, taka sa "naklonuje" len tazko :D hej, boli super, tiez sa mi pacilo, ako trefne vedeli sundat niekoho "hrebienok" 😁

@heidi4 😀 a ty nevieš kto tu sundava pr85? tá musí byť profesionálka 😀

heidi4
Dnes o 11:46
@anonym_3459be

@heidi4 😀 a ty nevieš kto tu sundava pr85? tá musí byť profesionálka 😀

@anonym_3459be veru nie, dost som vysla z cviku a obrazu, evidujem zatial len viesttu ako najtrefnejsiu "sundavajucu" (vyvadzajucu z omylu) resp. jej mamu :D uz tu netravim tolko casu :D som rada, ze to tu ale este zije a je sa na com stale bavit :D

anonym_a40bfe
Dnes o 13:55

Ja som si blokla tu pani s AI bjnr, pr85, patrike, martinmartin, thirstymonk, ten ubeholfen neviem aky nick ma teraz, staru viestovu aj mladu viestovu, citronove koleso, jednu zuzanu, neviem ktoru. So far vsetko. Lepsie sa mi zije, poviem vam.

Strana
z5