icon

Konečne môžeme blokovať používateľov aj anonymov!

Dnes o 10:00

Ahojte som jediná čo si to všimla, ale iz sa konečne dajú blokovať používatelia dokonca aj anonym. Škoda že to tu nebolo skôr.

guudy
Dnes o 10:02

Pred par dnami o tom pisali admini😁

anonym_4b2912
Dnes o 10:03

Ano a aktivne to vyuzivame, aj anonymov blokujeme 🙂

autor
Dnes o 10:05
@guudy

Pred par dnami o tom pisali admini😁

@guudy nebola som na ml mesiac, tak mi to ušlo

autor
Dnes o 10:06
@anonym_4b2912

Ano a aktivne to vyuzivame, aj anonymov blokujeme 🙂

@anonym_4b2912 ano, super

anonym_748da8
Dnes o 11:36

Ja uz mam kopec ludi zablokovanych aspon ma neirituju len potom v tych diskusiach mam len par prispevkov 🙂 ale nevadi

autor
Dnes o 11:38
@anonym_748da8

Ja uz mam kopec ludi zablokovanych aspon ma neirituju len potom v tych diskusiach mam len par prispevkov 🙂 ale nevadi

@anonym_748da8 tiež už som začala. 😄

anonym_fe180a
Dnes o 11:41

Nemam este nikoho,este cakam na anonym.Potom som zvedava aj v inej teme ci to bola jedna a ta ista vysinuta osoba.

vler
Dnes o 11:46

@anonym_autor som rada ze je takato moznost; urcite kydy uz nikdy vidiet nebudem a urazku mi tiez niekto adresuje prvykrat a poslednykrat

anonym_cbdce0
Dnes o 11:55

@anonym_autor Mne je uplne jedno, co pisu ini, sa cudujem, ze Vas pohorsuju nazory inych. Nemate nastaveny filter. Toto cele tu je jedno velke divadlo.

autor
Dnes o 11:57
@anonym_cbdce0

@anonym_autor Mne je uplne jedno, co pisu ini, sa cudujem, ze Vas pohorsuju nazory inych. Nemate nastaveny filter. Toto cele tu je jedno velke divadlo.

@anonym_cbdce0 mám filter, nezaujíma ma to čo by mi napísal niekto anonymne na internete. Ale konečne si môžem korigovať otravných používateľov.

anonym_748da8
Dnes o 11:58

ved presne tak, naco citat na svoju osobu urazky od stalic MK co vsetko vedia lepsie

anonym_dd6452
Dnes o 12:19

Wau, super 👍🏻 Teraz si v diskusiách necháme len tých, čo slepo prikyvuju a každého, kto nesúhlasí, blokneme 👍🏻 Perfektne. Dámy, odložte mobily a skúste reálny svet. Jaaaaj, či vlastne nie... Tam sa nedá blokovať, odstrániť z priateľov a pod... Hmm. Ešteze modry kôň...

anonym_ec0ae5
Dnes o 14:02
@anonym_dd6452

Wau, super 👍🏻 Teraz si v diskusiách necháme len tých, čo slepo prikyvuju a každého, kto nesúhlasí, blokneme 👍🏻 Perfektne. Dámy, odložte mobily a skúste reálny svet. Jaaaaj, či vlastne nie... Tam sa nedá blokovať, odstrániť z priateľov a pod... Hmm. Ešteze modry kôň...

@anonym_dd6452 správne kriticky mysliacich budu blokovat, lebo ich uražajú. Ostanú tu len pritakávačky. To bude iná úroveň koníka😄

anonym_cbdce0
Dnes o 14:19
@anonym_dd6452

@anonym_dd6452 ano, nech ludia ziju v iluziach lebo tu ziadna neznesie kritiku

anonym_37bf43
Dnes o 14:28

tak dotycne ktore maju v oblube rypanie su nasrate ze uz nebudu mat pomalicky do koho rypat a to je pre take osoby najvacsi trest ignoracia🤭😛 budu pisat akurat tak same so sebou