Konečne môžeme blokovať používateľov aj anonymov!
Ahojte som jediná čo si to všimla, ale iz sa konečne dajú blokovať používatelia dokonca aj anonym. Škoda že to tu nebolo skôr.
Ano a aktivne to vyuzivame, aj anonymov blokujeme 🙂
Pred par dnami o tom pisali admini😁
@guudy nebola som na ml mesiac, tak mi to ušlo
Ano a aktivne to vyuzivame, aj anonymov blokujeme 🙂
@anonym_4b2912 ano, super
Ja uz mam kopec ludi zablokovanych aspon ma neirituju len potom v tych diskusiach mam len par prispevkov 🙂 ale nevadi
Ja uz mam kopec ludi zablokovanych aspon ma neirituju len potom v tych diskusiach mam len par prispevkov 🙂 ale nevadi
@anonym_748da8 tiež už som začala. 😄
Nemam este nikoho,este cakam na anonym.Potom som zvedava aj v inej teme ci to bola jedna a ta ista vysinuta osoba.
@anonym_autor som rada ze je takato moznost; urcite kydy uz nikdy vidiet nebudem a urazku mi tiez niekto adresuje prvykrat a poslednykrat
@anonym_autor Mne je uplne jedno, co pisu ini, sa cudujem, ze Vas pohorsuju nazory inych. Nemate nastaveny filter. Toto cele tu je jedno velke divadlo.
@anonym_autor Mne je uplne jedno, co pisu ini, sa cudujem, ze Vas pohorsuju nazory inych. Nemate nastaveny filter. Toto cele tu je jedno velke divadlo.
@anonym_cbdce0 mám filter, nezaujíma ma to čo by mi napísal niekto anonymne na internete. Ale konečne si môžem korigovať otravných používateľov.
ved presne tak, naco citat na svoju osobu urazky od stalic MK co vsetko vedia lepsie
Wau, super 👍🏻 Teraz si v diskusiách necháme len tých, čo slepo prikyvuju a každého, kto nesúhlasí, blokneme 👍🏻 Perfektne. Dámy, odložte mobily a skúste reálny svet. Jaaaaj, či vlastne nie... Tam sa nedá blokovať, odstrániť z priateľov a pod... Hmm. Ešteze modry kôň...
Wau, super 👍🏻 Teraz si v diskusiách necháme len tých, čo slepo prikyvuju a každého, kto nesúhlasí, blokneme 👍🏻 Perfektne. Dámy, odložte mobily a skúste reálny svet. Jaaaaj, či vlastne nie... Tam sa nedá blokovať, odstrániť z priateľov a pod... Hmm. Ešteze modry kôň...
@anonym_dd6452 správne kriticky mysliacich budu blokovat, lebo ich uražajú. Ostanú tu len pritakávačky. To bude iná úroveň koníka😄
@anonym_dd6452 ano, nech ludia ziju v iluziach lebo tu ziadna neznesie kritiku
tak dotycne ktore maju v oblube rypanie su nasrate ze uz nebudu mat pomalicky do koho rypat a to je pre take osoby najvacsi trest ignoracia🤭😛 budu pisat akurat tak same so sebou

Pred par dnami o tom pisali admini😁