icon

Kto tu degraduje ženy po štyridsaťpäťke?

2. máj 2026

Ahojte, rozmohol sa nám tu jeden nešvár. Je tu nejaký muž, neviem, či sa nevie zoznámiť, alebo ho nechala nejaká žena, ale v každej téme o zoznamovaní píše, ako ženy po 45tke skončili. Ako budeme mať všetky ovisnuté prsia, 15 kg nadváhy, vrásky a v období perimenopauzy a menopauzy nás už nikto nebude chcieť. Píše, že muži práve sú v kurze a majú si z čoho vyberať a vyzerajú super a my ženy si už ani neškrtneme. Nehovorím, že to v niektorých prípadoch tak nie je, ale povedzme si pravdu, to nie je o veku, ale o prístupe sama k sebe. Ale takto až bodyshamovať ženu po 45tke nie je na mieste. Všimla som si ho v mnohých diskusiách. Máte prosím typ, kto tu šíri tieto názory? Lebo prísť na mamičkovské fórum a nadávať ženám, matkám po 45tke mi nepríde úplne v poriadku.

Pár jeho názorov, ale nenašla som všetky:

:Mizerny, mozno su len prehnane ocakavania. Netreba mat velke oci a mysliet na to, ze mlada ta zena nebude vyzerat vzdy. Stacia 1-2 porody, menopauza,.. a z krasky sa rychlo stane stara sediva mys s vytahanymi a spadnutymi prsiami po brucho, vytahanym bruchom, nadvahou 20kg, dvojitou bradou, vdovskym hrbom so skoliozou. To ze zena vyzera dobre medzi 20-45r, je on purpose (zamerne), aby nemala problem mat deti z vyberu 5-6 muzov. Ked uz deti ma, tak uz to skonci po kojeni s vytahanymi prsiami,...lebo uz dalsie deti s inymi mat nemusi, staci, ze je "pekna" pre otca svojich deti.
Preto sa moc neoplati prilis ohrnat nosom, ze "nikto" tam nie je zaujimavy. Staci slusny vzdelany lahko nadpriemer muz, co s tebou zostane, kym deti nebudu velke a nebude uz z teba ziadna kraska. Vtedy mozno zistis, ze on bude v 40-50tke naopak ten fesak (dozrie) a ty ta menej pekna."

"Ja s tým súhlasím, ale hovorím zo svojej skúsenosti, že rozvedene 50ky s vytahanymi prsiami by mali mať menšie nároky, lebo si myslia ze si ich bude baliť nejaký úspešný fesny 40tnik atď. Samozrejme česť výnimkám, ale väčšina je takých co sa o sebe ani poriadne nestarajú a majú očakávania ako keby boli princezne. Áno mam, zažil som ze po daní dole podprsenky padli až neviem kde, takisto som zažil, že boli také neforemne, ako baklažán. Nepíšem to ale preto ze chcem niekoho urážať, len aby každý vedel na čom je. Ja mam 38 a tiež po mne nejde 20. Ročná modelka."

anonym_adfcef
2. máj 2026
@sara07

@anonym_autor problém je že aj ked ho nahlasiš tak na to admini nereaguju
tu nyusku blokli a tohto chlapa nie ? nerozumiem
ked vieš kde toto písal, schválne to nahlas čo sa bude diat

@sara07 Nemyslím si, že jeho názory sú na zablokovanie celého profilu. Je to jeho názor a kým nestalkoval konkrétnu ženu a nešikanoval ju, nevidím tam nič na zablokovanie. Takto sa vyjadrujú aj užívateľky na adresu starý chlapov. On nemôže za to, že je blbý a dlho si nevrzol. Skôr som začudovaná, že zablokovali nyusiku a ešte nechápem že nezablokovali užívateľku,ktorá sa tu stále zviditeľňuje protiislamskými fotografiami, nadáva na cernochov, prisťahovalcov a má častokrát naozaj už nemiestne silno rasisticke poznámky. Samozrejme velka fanynka sucastnej vlady. Silné rasistické reči podľa mňa na zablokovanie sú.

anonym_0f65f6
2. máj 2026

Podla mna si spojila komentare viacero nickov dohromady. Bezne sa tu hovori o muzoch na zoznamke ako odpade, chudakoch,... a ze by to niekoho extra pohorsovalo.

anonym_96b94a
2. máj 2026

Vsimla som si tohoto zakomplexovaného pána, píše to skoro v každej diskusii kde sa riešia Zoznamky.Podla mňa ho v mladosti nejaká odkopla, a teraz po 40-tke už by mala o neho záujem, ale jeho ego asi utŕžilo, že ho vtedy nechcela, keď bola MLADÁ a PEKNÁ tak sa teraz vŕši na ženách.Mlade ho nechcu, asi nebude žiadne terno, aj on možno s plesinou, sedinami, pupkom, vdovskym hrbom, vajcami po kolena a mini pipikom a staré po 45 ke už nechce lebo sú škarede
Alebo ďalšia moznost, ziadna 45-50 ročná ho nechce lebo on ma 70
Pritom poznam 50-55 ročné čo by aj 35 ročnú schovali do vrecka

anonym_a599f1
2. máj 2026

A všimli ste si, že sa tu neustále objavujú témy od žien 40-45+, alebo je to možno iba jedna, ktorá hľadá muža 50+ a stále ho nevie nájsť? Neustále sa v nich píše o zoznamkách a mužoch na nich. Tie ženy/žena majú dosť vysoké nároky, veľa by chceli a dookola v tých témach píšu, že ich kontaktuje sami mužský odpad - nádržaní mladí muži, rozvedeni muži s malými deťmi, o ktoré sa chcú starať - to je totálne fuj, robotníci, muži bez VŠ, chudobní, mamičkári...
Tieto témy treba tiež blokovať, alebo ženy môžu písať čokoľvek?

sara07
2. máj 2026
@anonym_adfcef

@sara07 Nemyslím si, že jeho názory sú na zablokovanie celého profilu. Je to jeho názor a kým nestalkoval konkrétnu ženu a nešikanoval ju, nevidím tam nič na zablokovanie. Takto sa vyjadrujú aj užívateľky na adresu starý chlapov. On nemôže za to, že je blbý a dlho si nevrzol. Skôr som začudovaná, že zablokovali nyusiku a ešte nechápem že nezablokovali užívateľku,ktorá sa tu stále zviditeľňuje protiislamskými fotografiami, nadáva na cernochov, prisťahovalcov a má častokrát naozaj už nemiestne silno rasisticke poznámky. Samozrejme velka fanynka sucastnej vlady. Silné rasistické reči podľa mňa na zablokovanie sú.

@anonym_adfcef fanynky sučasnej vlady su chranene
toto ohladne žien je cez čiaru, vidíš rovnakého typu komentáre žien na mužov v takej diskusii ako sa on zapaja

anonym_adfcef
2. máj 2026
@sara07

@anonym_adfcef fanynky sučasnej vlady su chranene
toto ohladne žien je cez čiaru, vidíš rovnakého typu komentáre žien na mužov v takej diskusii ako sa on zapaja

@sara07 Áno, to som zaregistrovala, že fanynky súčastnej vlády sú tu výsostne chránené. Na druhú stranu henten chlapik je už podľa tých jeho komentárov neškodný zakomplexovaný blbeček. Jeho komentáre nemôžu inteligentnu a sebavedomú ženu absolútne uraziť.

autor
2. máj 2026
@anonym_a599f1

A všimli ste si, že sa tu neustále objavujú témy od žien 40-45+, alebo je to možno iba jedna, ktorá hľadá muža 50+ a stále ho nevie nájsť? Neustále sa v nich píše o zoznamkách a mužoch na nich. Tie ženy/žena majú dosť vysoké nároky, veľa by chceli a dookola v tých témach píšu, že ich kontaktuje sami mužský odpad - nádržaní mladí muži, rozvedeni muži s malými deťmi, o ktoré sa chcú starať - to je totálne fuj, robotníci, muži bez VŠ, chudobní, mamičkári...
Tieto témy treba tiež blokovať, alebo ženy môžu písať čokoľvek?

@anonym_a599f1 čiže to si ty? Ten chlap, čo tu píše, že? Inak si to neviem vysvetliť.

sara07
2. máj 2026
@anonym_adfcef

@sara07 Áno, to som zaregistrovala, že fanynky súčastnej vlády sú tu výsostne chránené. Na druhú stranu henten chlapik je už podľa tých jeho komentárov neškodný zakomplexovaný blbeček. Jeho komentáre nemôžu inteligentnu a sebavedomú ženu absolútne uraziť.

@anonym_adfcef ano ale ide o princip
každý sa k tebe sprava tak ako mu dovoliš , nehovoriac že porušuje ešte aj pravidla MK

anonym_0f65f6
2. máj 2026
@sara07

@anonym_adfcef ano ale ide o princip
každý sa k tebe sprava tak ako mu dovoliš , nehovoriac že porušuje ešte aj pravidla MK

@sara07 Kazda tretia diskusia tu je, ako schudnut 10-20kg, ozempic a ked niekto skonstatuje, ze starsie zeny na zoznamke maju casto nadvahu, tak porusuje pravidla ? Tak zakazme temy o chudnuti. Urazaju stihle zeny.

lindous
2. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_a599f1 čiže to si ty? Ten chlap, čo tu píše, že? Inak si to neviem vysvetliť.

@anonym_autor neviem, či to je on alebo nie, no sedí to a naozaj sa tu takéto príspevky objavujú aj z druhej strany

januska12323
2. máj 2026

Chudáčik, nikto ho nechce ale ženy sú na vine ako vždy. Keby nemal blbé názory mohol mať frajerku aj on.

anonym_8b8c07
2. máj 2026
@anonym_autor

Hádam v každej. V jednej teraz čítam: "Co je najorsie ze takto trapne zmyslajucich zufaliek je plny internetovy priestor zoznamiek. Nedokazu nic ponuknut, ale myslia so co vsetko by si mohli priat. Podla mna vyskusaj toho pana nad 60. Ten sa zrejme uspokoji so zufalkou tvojeho razu."

@anonym_autor Tak ho mali nahlasit, ak tam boli urazky, na adminov, nech ho bloknu.
Mne sa zas nepacia chlapi po 40tke, zato zeny za mna vyzeraju mnohe o dost lepsie..ked sme mali pred 2 rokmi stretavku, tam som to krasne videla. Ale hejtit nebudemm

anonym_b765a3
2. máj 2026

tak snad ma v nohaviciach aspon poriadny baklažán ten pan mudry.... ale pozor aby potom po 50 to nebola uz len scvrknuta kysla uhorka

sara07
2. máj 2026
@anonym_0f65f6

@sara07 Kazda tretia diskusia tu je, ako schudnut 10-20kg, ozempic a ked niekto skonstatuje, ze starsie zeny na zoznamke maju casto nadvahu, tak porusuje pravidla ? Tak zakazme temy o chudnuti. Urazaju stihle zeny.

@anonym_0f65f6 to je trocha ale iné ako to čo píše ten chlap, vytahuješ z kontextu

renesance80
2. máj 2026

@anonym_autor preco ta trapi nejaky primitivny zakomplexovany chuj

anonym_31ce04
2. máj 2026

Mám 51 rokov a nič z toho čo píše nemám. Uvedomujem si, že nie som už najmladšia, ale teší ma že vládzem pracovať, že mám elán a radosť zo života. Veď ja sa teším, že som dnes porýľovala záhradu 😀 nie sme všetky buchty.

kristina2412
2. máj 2026
@anonym_0f65f6

@anonym_0f65f6 " staršie ženy" na zoznamke majú pravdepodobne za sebou nejaký ten pôrod , sú v perimenopauze, resp.menopauze, preto snáď nie je prekvapivé, že môžu mať dáke kilo naviac. Ale vo všeobecnosti sú ženy v tomto veku aktívnejšie a viac toho zvládajú, ako priemerný chlap.... Mňa zaráža, ako si aj v dnešnej dobe chlapi myslia, že im stačí, že sú trochu krajší od čerta 🤣

anonym_34a9ba
2. máj 2026

Mám 48 rokov, mám pevné prsia aj zadok, nemám vrásky a nikdy som nemala toľko nápadníkov ako teraz. Mladších o 10-15 rokov. 😅
Ten ujo bude mať asi nejaký vážny psychicky problém.

anonym_8c5068
Včera o 05:59

Toho pána prečo treba riešiť? Veď to je na úrovni unbeholfena. Nič sa s ním nedá urobiť. Ignorovať.

Otázka znie, prečo sa to autorky tejto diskusie tak veľmi dotýka. To je na zamyslenie.

anonym_0f65f6
Včera o 06:05
@anonym_8c5068

Toho pána prečo treba riešiť? Veď to je na úrovni unbeholfena. Nič sa s ním nedá urobiť. Ignorovať.

Otázka znie, prečo sa to autorky tejto diskusie tak veľmi dotýka. To je na zamyslenie.

@anonym_8c5068 Tu uz bolo kadejakych exotov, je to ich nazor, nech si ho nechaju, naco ich riesit. Ale preco to autorku tak irituje, ze k tomu vytvorila debatu, to bude skor o tom s tou trafenou husou. Ze niekto stupil na bolavy otlak.

laila22
Včera o 06:21

@anonym_autor ja som ho nepostrehla, tvoj úvodný príspevok som nedočítala a hlúposti neriešim. Mám 47. 😆. Vôbec ma to nezaujíma.

autor
Včera o 06:25
@laila22

@anonym_autor ja som ho nepostrehla, tvoj úvodný príspevok som nedočítala a hlúposti neriešim. Mám 47. 😆. Vôbec ma to nezaujíma.

@laila22 a prečo prispievaš? Nepostrehla, nedočítala, vlastne ani nevieš o čo ide ale ideš prispievať? Toto dávaš vodu na mlyn týpkovi.

laila22
Včera o 06:30
@anonym_autor

@laila22 a prečo prispievaš? Nepostrehla, nedočítala, vlastne ani nevieš o čo ide ale ideš prispievať? Toto dávaš vodu na mlyn týpkovi.

@anonym_autor prečítala som do polovice, o nadváhe, ovisnutých prsiach... Keketiny neriešim. Už ma neoznačuj. Nemienim tu strácať čas. Je mi ukradnutý nejaký týpek, aj tvoja diskusia. Ty to tu rieš aj týždeň. Tvoja vec.. Pekný deň.

autor
Včera o 06:31
@laila22

@anonym_autor prečítala som do polovice, o nadváhe, ovisnutých prsiach... Keketiny neriešim. Už ma neoznačuj. Nemienim tu strácať čas. Je mi ukradnutý nejaký týpek, aj tvoja diskusia. Ty to tu rieš aj týždeň. Tvoja vec.. Pekný deň.

@laila22 tak prečo si tu prišla? Nerozumie,, ak je ti všetko ukradnuté, čo tu robíš potom?

anonym_0f65f6
Včera o 06:32
@anonym_autor

@anonym_autor Ak si si nevsimla, tak minimalne spajas dvoch ludi do jedneho, mozno aj troch. Prvy bude tak 50tnik, pise bez diakritiky, ciarky pise, ako sa maju pisat. Druhy pise, ma 38, pise s diakritikou a nekamarati sa s ciarkami.

laila22
Včera o 06:35
@anonym_autor

@laila22 tak prečo si tu prišla? Nerozumie,, ak je ti všetko ukradnuté, čo tu robíš potom?

@anonym_autor bola som zvedavá čo sa skrýva pod nadpisom. To azda môžem. Prečítať si príspevok a keďže sme na fóre môžem aj zareagovať. Vytvor si súkromnú skupinu... Pochopila si?

autor
Včera o 06:36
@laila22

@anonym_autor bola som zvedavá čo sa skrýva pod nadpisom. To azda môžem. Prečítať si príspevok a keďže sme na fóre môžem aj zareagovať. Vytvor si súkromnú skupinu... Pochopila si?

@laila22 ešte raz, prečo potom stále píšeš tu do tejto diskusie? Alebo prečo si vôbec napísala? Veď keď ťa to nezaujíma, tak to preskoč, nerieš, nečítaj, nepíš, nedýchaj.

laila22
Včera o 06:50
@anonym_autor

@laila22 ešte raz, prečo potom stále píšeš tu do tejto diskusie? Alebo prečo si vôbec napísala? Veď keď ťa to nezaujíma, tak to preskoč, nerieš, nečítaj, nepíš, nedýchaj.

@anonym_autor napísala som Ti, že má nemáš označovať. Keďže má stále označuješ a reaguješ, tak preto. 😘

autor
Včera o 06:52
@laila22

@anonym_autor napísala som Ti, že má nemáš označovať. Keďže má stále označuješ a reaguješ, tak preto. 😘

@laila22 vidím, že niekto tu vstával hore riťou 🙂. Daj si HSL a choď von medzi ľudí.

karolinakr
Včera o 06:52
@anonym_autor

nedýchaj? 😀
@anonym_autor