icon

Kto tu degraduje ženy po štyridsaťpäťke?

2. máj 2026

Ahojte, rozmohol sa nám tu jeden nešvár. Je tu nejaký muž, neviem, či sa nevie zoznámiť, alebo ho nechala nejaká žena, ale v každej téme o zoznamovaní píše, ako ženy po 45tke skončili. Ako budeme mať všetky ovisnuté prsia, 15 kg nadváhy, vrásky a v období perimenopauzy a menopauzy nás už nikto nebude chcieť. Píše, že muži práve sú v kurze a majú si z čoho vyberať a vyzerajú super a my ženy si už ani neškrtneme. Nehovorím, že to v niektorých prípadoch tak nie je, ale povedzme si pravdu, to nie je o veku, ale o prístupe sama k sebe. Ale takto až bodyshamovať ženu po 45tke nie je na mieste. Všimla som si ho v mnohých diskusiách. Máte prosím typ, kto tu šíri tieto názory? Lebo prísť na mamičkovské fórum a nadávať ženám, matkám po 45tke mi nepríde úplne v poriadku.

Pár jeho názorov, ale nenašla som všetky:

:Mizerny, mozno su len prehnane ocakavania. Netreba mat velke oci a mysliet na to, ze mlada ta zena nebude vyzerat vzdy. Stacia 1-2 porody, menopauza,.. a z krasky sa rychlo stane stara sediva mys s vytahanymi a spadnutymi prsiami po brucho, vytahanym bruchom, nadvahou 20kg, dvojitou bradou, vdovskym hrbom so skoliozou. To ze zena vyzera dobre medzi 20-45r, je on purpose (zamerne), aby nemala problem mat deti z vyberu 5-6 muzov. Ked uz deti ma, tak uz to skonci po kojeni s vytahanymi prsiami,...lebo uz dalsie deti s inymi mat nemusi, staci, ze je "pekna" pre otca svojich deti.
Preto sa moc neoplati prilis ohrnat nosom, ze "nikto" tam nie je zaujimavy. Staci slusny vzdelany lahko nadpriemer muz, co s tebou zostane, kym deti nebudu velke a nebude uz z teba ziadna kraska. Vtedy mozno zistis, ze on bude v 40-50tke naopak ten fesak (dozrie) a ty ta menej pekna."

"Ja s tým súhlasím, ale hovorím zo svojej skúsenosti, že rozvedene 50ky s vytahanymi prsiami by mali mať menšie nároky, lebo si myslia ze si ich bude baliť nejaký úspešný fesny 40tnik atď. Samozrejme česť výnimkám, ale väčšina je takých co sa o sebe ani poriadne nestarajú a majú očakávania ako keby boli princezne. Áno mam, zažil som ze po daní dole podprsenky padli až neviem kde, takisto som zažil, že boli také neforemne, ako baklažán. Nepíšem to ale preto ze chcem niekoho urážať, len aby každý vedel na čom je. Ja mam 38 a tiež po mne nejde 20. Ročná modelka."

autor
Včera o 06:53
@karolinakr

nedýchaj? 😀
@anonym_autor

@karolinakr lebo sa zavzdušňuje, tak keď nebude dýchať pár sekúnd, len jej to pomôže.

laila22
Včera o 06:55
@anonym_autor

@laila22 vidím, že niekto tu vstával hore riťou 🙂. Daj si HSL a choď von medzi ľudí.

@anonym_autor ešteže si to priznáš.. 😘

anonym_0f65f6
Včera o 06:56
@karolinakr

nedýchaj? 😀
@anonym_autor

@karolinakr mila autorka, zabudla si vypnut Odosli anonymne

laila22
Včera o 06:58
@anonym_autor

@karolinakr lebo sa zavzdušňuje, tak keď nebude dýchať pár sekúnd, len jej to pomôže.

@anonym_autor ja sa zavzdušnujem, ty tu vyvádadzaš a vypisuješ nezmysly. V prvom príspevku som Ti napísala, že má viac neoznačuj . Pozri si svoje príspevky čo mi vypisuješ.... 🙂

karolinakr
Včera o 06:58
@anonym_0f65f6

@karolinakr mila autorka, zabudla si vypnut Odosli anonymne

@anonym_0f65f6 a prečo by som to mala robiť?

autor
Včera o 06:59
@laila22

@anonym_autor ja sa zavzdušnujem, ty tu vyvádadzaš a vypisuješ nezmysly. V prvom príspevku som Ti napísala, že má viac neoznačuj . Pozri si svoje príspevky čo mi vypisuješ.... 🙂

@laila22 preboha žena choď von do záhradky a ukľudni sa. Presne takto ukazuješ mužom, ako sa správajú ženy v menopauze, Kľud, nádych, výdych, alebo nedýchaj, ale prestaň okolo seba prskať síru. Čo ťa diabol posadol?

laila22
Odpoveď bola odstránená
autor
Včera o 07:02
@laila22
Odpoveď bola zmazaná

@laila22 no a vidíš, nevieš normálne reagovať ako žena, dáma? Musíš ako nejaký sedlák z V. cenovej? Keď nechceš byť v tejto diskusii, ani na MK, tak vypni aplikáciu a choď variť obed.

zooeynka
Včera o 07:27

Tiez som jeho vyjadrenie zachytila, ale treba uznat ze v niecom ma pravdu. Akurat to otocil iba na zeny a nedoplo mu ze to iste plati aj pre muzov. Zoznamky su plne priemernych ludi(zien aj muzov), ktori su vyzorovo nic moc, stavbou tela tiez nic moc, povahu z pismen nezistis ale to co castokrat(ak vobec)ponukaju, je nedostatocne. Ale poziadaviek na partnera maju neurekom a sami ich nesplnaju....a cuduju sa preco nevedia najst partnera. Mam v okoli zopar takych ludi, vsetko fajn ludia, ale maju uz svoj vek a k tomu primerany vyzor, ale poziadavky maju akoby boli krasni stihli VS vzdelani 25rocni.....no good luck

domkakvet
Včera o 19:22

@anonym_autor je to jeho nazor a ja este nemam po 45 a ani nic z toho co si tu vypisala, ze on pise nemam, cize nemam ziadne ovisnute prsia, ani nadvahu, proste nic z toho, ale suhlasim s jeho nazorom, ze taky vyber muzov ako som mala v 20 tke nemam ani len z daleka a uz niet takmer ani z coho vyberat, cize preco by si on nemohol vyjadrit svoj nazor, ked nieco na tom aj bude, ale musim povedat, ze zo svojich narokov neznizim, aj napriek tomu.

autor
Včera o 19:32
@domkakvet

@anonym_autor je to jeho nazor a ja este nemam po 45 a ani nic z toho co si tu vypisala, ze on pise nemam, cize nemam ziadne ovisnute prsia, ani nadvahu, proste nic z toho, ale suhlasim s jeho nazorom, ze taky vyber muzov ako som mala v 20 tke nemam ani len z daleka a uz niet takmer ani z coho vyberat, cize preco by si on nemohol vyjadrit svoj nazor, ked nieco na tom aj bude, ale musim povedat, ze zo svojich narokov neznizim, aj napriek tomu.

@domkakvet lebo on okrem tých informácií uráža ženy a ich výzor. Je jasné, že žena na prahu 50tky nebude mať úspech u mužov ako 25r žena, ale uráťať jej výzor? prsia? Paušalizovať, že všetky budeme staré, tučné, škaredé a vráskávé? A oni muži budú krasoni?

anonym_0f65f6
Dnes o 07:12
@anonym_autor

jeho citát: zeny na zoznamkach maju prevazne dusevne alebo existencne problemy. Obycajne zeny o ktore nema nik zaujem. Postupne to vzdavaju a tymje ich tam menej a menj. Co nasledne sa prejavuje este viac na ich zufalstve. no a preto tie co tam su su skor spodina, matky deti pre ktore hladaju sponzora alebo hladaju niekoho kto ich vytiahne z chudoby. a preto tak chlapi k nim aj pristupuju.

@anonym_autor toto podla gramatiky a vyjadrovania pisal zase niekto iny, treti. Takze si uz spojila prispevky troch nickov do jedneho megazleho podliaka. Takze tych trapkov su tu uz minimalne traja a nie jeden. Mozno objavis aj dalsich ... Len si musis vybrat, ktory z tych troch ta z nejakeho dovodu nastval najviac ...

karolinakr
Dnes o 07:15
@anonym_autor

@domkakvet lebo on okrem tých informácií uráža ženy a ich výzor. Je jasné, že žena na prahu 50tky nebude mať úspech u mužov ako 25r žena, ale uráťať jej výzor? prsia? Paušalizovať, že všetky budeme staré, tučné, škaredé a vráskávé? A oni muži budú krasoni?

@anonym_autor vsak to je nevyhoda anonymov, že nevieš, kto to piše...predtym tu operoval Chodec s podobnymi nazormi, len ten bol este viac militantný, tak je možne, že sa sem votrel a vytvoril si šiesty nick

karolinakr
Dnes o 07:18
@anonym_autor

@anonym_autor este sem daval fotky žien po 50, boli neupravene, to je pravda, len ja som tiez stretavala v 17ke pätdesiatnikov, čo mali plešinu, brucho ako v 7.mesiaci, oblečenie hrozne...možno sa niečo zmenilo, odkedy su fitka, a zahranicne firmy, tak muži musia viac reprezentovat i ked chlapovi po 50ke vyzor asi nikdy nebude na 1.mieste...

demodun
Dnes o 08:27
@karolinakr

@anonym_autor vsak to je nevyhoda anonymov, že nevieš, kto to piše...predtym tu operoval Chodec s podobnymi nazormi, len ten bol este viac militantný, tak je možne, že sa sem votrel a vytvoril si šiesty nick

@karolinakr 🤩 už je tu znova kamoš?
V niečom mal aj pravdu.

demodun
Dnes o 08:35

Zaregistrovala som to, ale myslím si, že to nie je len jeden človek. V niečom majú pravdu, niekde moc pausalizuju.Ale aj tu prevláda názor, že všetci muži sú svine, teda okrem toho, ktorého máme doma. 😁 A všetky ženy tu vyzerajú min.o 10 rokov mladšie.
Aj podľa mňa je samozrejmé, že žena 40+ sa nemôže porovnávať s 25 ročnou.
No súhlasím s tým, že sa to dá napísať aj diplomatickejsie, bez urážok

karolinakr
Dnes o 08:35
@demodun

@karolinakr 🤩 už je tu znova kamoš?
V niečom mal aj pravdu.

@demodun sama musiš uznat, že babky povojnove a terajšie su ako nebo a zem...moja babka nosila šatku na hlave a zasteru, moja sestra nosi minisukne a farbi si vlasy

anonym_96b94a
Dnes o 08:37
@karolinakr

@anonym_autor este sem daval fotky žien po 50, boli neupravene, to je pravda, len ja som tiez stretavala v 17ke pätdesiatnikov, čo mali plešinu, brucho ako v 7.mesiaci, oblečenie hrozne...možno sa niečo zmenilo, odkedy su fitka, a zahranicne firmy, tak muži musia viac reprezentovat i ked chlapovi po 50ke vyzor asi nikdy nebude na 1.mieste...

@karolinakr To bude určite starý, známy CHODEC😁
Je tak čitateľný…
Presne jeho nazory.No chcela by som jeho vidiet, asi ho ziadna nechce tak ma potrebu zeny znevažovať

karolinakr
Dnes o 08:39
@anonym_96b94a

Je tak čitateľný…
Presne jeho nazory.No chcela by som jeho vidiet, asi ho ziadna nechce tak ma potrebu zeny znevažovať

@anonym_96b94a ty si ho pamätáš? ešte Zorro tu vystrájal

karolinakr
Dnes o 08:43
@demodun

Zaregistrovala som to, ale myslím si, že to nie je len jeden človek. V niečom majú pravdu, niekde moc pausalizuju.Ale aj tu prevláda názor, že všetci muži sú svine, teda okrem toho, ktorého máme doma. 😁 A všetky ženy tu vyzerajú min.o 10 rokov mladšie.
Aj podľa mňa je samozrejmé, že žena 40+ sa nemôže porovnávať s 25 ročnou.
No súhlasím s tým, že sa to dá napísať aj diplomatickejsie, bez urážok

@demodun porovnavat 17ku s 50kou je bezpredmetné..17 ide do rozpuku, 50 do menopauzy, čiže ...
Ale jednu výnimku ti ukážem. Pozerala si Krok za krokom? Tak z tych 4 kočiek, čo tam hrali, by som šla na rande jedine s tou najstaršou Carol, tie tinedžerky sa jej nemohli rovnat ani po kotníky

autor
Dnes o 08:44
@anonym_96b94a

Je tak čitateľný…

@anonym_96b94a ale on má 38 rokov?

karolinakr
Dnes o 08:46
@anonym_autor

@anonym_96b94a ale on má 38 rokov?

@anonym_autor on mohol povedat čokolvek, aj že je Alan Delon a žil udajne so staršou a striktne dodržiaval, aby ani cent nevyplatil navyše
Už je uplne jasne, prečo ho žiadna nechcela 😀

autor
Dnes o 08:53
@karolinakr

@anonym_autor on mohol povedat čokolvek, aj že je Alan Delon a žil udajne so staršou a striktne dodržiaval, aby ani cent nevyplatil navyše

@karolinakr aha, to je taky psycho muz? To mnohe vysvetluje.

demodun
Dnes o 09:04
@karolinakr

@anonym_autor mal okolo 50 a teda nepamätám si, že by spomínal nejaké vyratavanie do centra
@karolinakr asi si ho pleties s niekým iným

anonym_96b94a
Dnes o 09:27
@anonym_autor

@karolinakr aha, to je taky psycho muz? To mnohe vysvetluje.

@anonym_autor
Mal cca 50 aspoň to písal ale kľudne mohol mat aj 60-70 a možno ho táto skupina zien 45-50 odmietala na ktoru sa koncentroval, tak ju začal degradovať na nete

anonym_0f65f6
Dnes o 09:45

Ak to teda pisali traja rozlicni ludia, tak sa reinkarnovali dokonca hned traja (do)chodcovia? Alebo ich je este viac ...? Lebo admin hned maze a blokuje nicky s rovnakou ip, je to porusenie pravidiel mat viac uzivatelov.

karolinakr
Dnes o 09:48
@anonym_0f65f6

Ak to teda pisali traja rozlicni ludia, tak sa reinkarnovali dokonca hned traja (do)chodcovia? Alebo ich je este viac ...? Lebo admin hned maze a blokuje nicky s rovnakou ip, je to porusenie pravidiel mat viac uzivatelov.

@anonym_0f65f6 demodun si pletie Chodca so Zorrom

autor
Dnes o 10:03
@anonym_0f65f6

@anonym_0f65f6 ja si myslim, ze je to jeden a ten isty clovek.

karolinakr
Dnes o 10:05
@anonym_0f65f6

@anonym_0f65f6 3x a dosť !!!