Marián Gáborík: Kauza na festivale a ochrana súkromia
Ahojte,
Minule som sa zamýšľala nad tým , ako si už človek nemôže ani prdnúť , lebo ťa vlastne každý môže kdekoľvek vyvesiť na siete
Teraz mi to brnklo do nosa, kdesi bol Marián Gáborík hokejista na festivale a nejaká influencerka ho dala na siete a niečo v tom zmysle do príbehov , že podvádza.
Trenčania tam písali,že je tým známy a podobne
Tak mi napadlo, že ako je možné v dnešnom svete GDPR si môže ktokoľvek kohokoľvek vycapiť na internet.
Bez tvojho vedomia
Viem, potom by neexistovali články, novinári, paparazzi
Ale nie je to na hovno, aj svetové hviezdy, aj keď nie v pomere nevera , sú kdekoľvek pre čokoľvek vycapení, lebo majú mastné vlasy,lebo majú rovnaké šaty ako na minulej párty, lebo išli opití z klubu..fakt otravné
Aký máte názor na to?
Ja som prekvapena. Ig nesledujem, ale prisli mi ako fajn rodinka. Ak je to tak, Ivany je mi luto. Pretoze maloktora ma gule odist z takejto zlatej klietky. Tak musi zatvarat oci.
Ja si myslim, ze je vas vsetkych do toho prd makovy. Ak je to pravda, tak o tom urcite vie a to ci to toleruje alebo nie je len jej - ich vec. Celkom nerozumiem z akeho dovodu sa toto teraz deje. Dana pani na ig potrebuje viac sledovatelov?
Ja som len rada, že konečne praskla tá bublina dokonalej rodinky. U Nikoly vyšli na povrch zaujímavé skutočnosti, aj to s tou URO klinikou. Je to úbohý chuj. Len som zvedavá, čo teraz spraví Ivana. Či sa bude tváriť, že sa nič nestalo a naďalej hrať slepú, hluchú, alebo pôjde podľa vzoru Belohorcovej…
@anonym_ffdb58 a aky skandal prosim?
Ja som len rada, že konečne praskla tá bublina dokonalej rodinky. U Nikoly vyšli na povrch zaujímavé skutočnosti, aj to s tou URO klinikou. Je to úbohý chuj. Len som zvedavá, čo teraz spraví Ivana. Či sa bude tváriť, že sa nič nestalo a naďalej hrať slepú, hluchú, alebo pôjde podľa vzoru Belohorcovej…
@anonym_ffdb58 jasne že sa bude naďalej hrať na dokonalú rodinku.
@anonym_ffdb58 a aky skandal prosim?
@diaszoky že po každom záťahu si dával robil testy na pohlavné choroby na súkromnej urologickej klinike