icon

Nedostanem lajky na Instagrame

19. jún 2023

Keď nedostanete žiadne lajky na fotku (take 15-20 lajky) potom sa cítite zle ? Lebo ja potom vôbec nemám sebavedomie

Strana
z2
dzulik_
19. jún 2023

Fotky pridávam len na svojom "pracovnom" profile. Lajky nie sú až tak podstatné, dôležitý je pre mňa dosah a interakcie 🙂

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
19. jún 2023

Ono to znie smiešne, ale faktom ostáva že pre dnešnú mladú generáciu to je jednoducho dôležité.. vyrastajú s tým, od malička vidia lajky, vnímajú to cez optiku sociálnych sietí.. je to premna skôr desivé ako smiešne.. myslím že sa tomu netreba vysmievať, pretože je to pohľad mladých.. vnímajú ľudí cez internet, tak ako kedysi sa človek potreboval cítiť v spoločnosti obľúbený, dnes sa tieto pocity presunuli do virtuálneho sveta.. aj mňa keď som bola v teen veku trápilo ak som sa v spoločnosti cítila ako vzduch.. predpokladám že tak sa cíti človek, ktorý pridá niečo na soc.siet a čaká odozvu.. nič viac iba volanie o nejakú pozornosť..

Podľa mňa treba riešiť sebalasku.. autorka - uvedomenie si, že si cenná bez ohľadu na to čo si o tebe pomyslí okolie, alebo ako veľmi ťa vie oceniť či si ťa všimnúť.. si najdôležitejší človek sám pre seba.. možno sa ti to zdá málo, ale nie je.. skús sa začať sústrediť na to ako sa vidíš ty sama.. začni sa sústrediť na veci ktoré máš rada, v realite.. začína leto, vybehni viac von, viac sa zabav.. ak máš kamarátku, kamaráta - vnímaj ich, pozoruj ako tá majú radi.. nie sú dôležité lajky.. naozaj.. držím ti palce

obleckodogymu
19. jún 2023

Fotky dávam absolútne výnimočne a vôbec nepozerám koľko tam mám lajkov keď teraz nad tým rozmýšľam 😅 väčšinou skôr očakávam že sa ozvu kamoši a známy keď pridám fotku, lebo to je ozaj raz za x mesiacov a väčšinou im asi pripomeniem že existujem 😅

ailiba
19. jún 2023

Vobec to neries, ved su to len lajky... Nic hlboke v tom nehladaj... Niekto ich len tak rozhadzuje a niekto nedava vobec. Je to len virtualny svet. Ozajstna hodnota človeka je o niecom inom.

rosabella
19. jún 2023

@elizabet173 😄😄😄😄😄😄😄😄

zuzana76
19. jún 2023

@jana_eyre_2 mas pravdu, je to desive, je smutne mat len ten virtualny svet a nic ine, bohuzial, generacia dnesje mladeze, teda mnohych, nie vsetkych, moje deti nic z yoho nemaju

lindous
19. jún 2023

Dôležité sú pre mňa likes a dosahy na profile, na ktorom propagujeme projekt a tam keď sa namakám na príspevku a nemá taký ohlas, zamrzí ma to, lebo tam chcem aby sa to dostalo medzi čo najväčší počet ľudí... ale na mojom súkromnom dávam málokedy foto normálne do feedu, zobrazenie počtu likes mám vypnuté a nesledujem to, dávam tam tak nejak to, čo si tam ja chcem odložiť, profil mám súkromný, follow povolujem iba ľuďom, ktorých poznám, nie je to nejaké obrovské číslo, čiže ani počet srdiečok nemôže byť v stovkách... inak aboslútne nerozumiem ako tam momentálne funguje algoritmus, veľa príspevkov od ľudí, ktorých sledujem mi jednoducho neukáže, takže si to nejak neber,,,

martinq54
Odpoveď bola odstránená
valeria_h
19. jún 2023

Ľudia sa už načisto zbláznili, že lajky 🤦‍♀️

jaga18
19. jún 2023

Na instagrame nemám dokopy 20 priateľov 😆 a fb nemám. Je to na depku asi 🤣🤣🤣
Žena, vypni internet, sociálne siete a chod žiť realny život. Je nádherný!

daniela2202
19. jún 2023

To je ale hroznééé....pohroma...😂😂😂😂😂😂

ninka297
Odpoveď bola odstránená
missviolet
19. jún 2023

ja odpovedam na otázku preco postujem ked ma nezaujimaju likes - instagram beriem ako svoj fotodennik, pripomeniem si zazitky... fotky netlacim, tak aspon takto. ale aj k tej tlaci sa mozno raz dostanem

Strana
z2