icon

Nedostanem lajky na Instagrame

19. jún 2023

Keď nedostanete žiadne lajky na fotku (take 15-20 lajky) potom sa cítite zle ? Lebo ja potom vôbec nemám sebavedomie

Strana
z2
melanta
19. jún 2023

Môj život je postavený na úplne iných životných prioritách a potrebách ako lajky. Takže necítim sa zle.

mikitilik29
19. jún 2023

🤦‍♀️ Škoda mlčať

jj298
Odpoveď bola odstránená
autor
19. jún 2023

A ešte jedna otázka: keď vás lajky nezaujímajú prečo vôbec postujete fotky? To myslím vážne

divokykonik
19. jún 2023

Ja nedávam nič na Instagram, iba na FB si sem tam zmením titulku a nemávam tam veľa lajkov, ale ja ani nemám veľa priateľov. Absolútne mi to neznižuje sebavedomie.

persephina
19. jún 2023

Mam malo fotiek pod 1000 lajkov, takze neviem ake je to mat 15-20 🤷‍♀️

arasidka123
19. jún 2023

Ja ani Instagram nemám 🤣

melanta
19. jún 2023

Nepostujem fotky. Ak niekam ideme, fotky pošleme cez whatsapp rodičom, kamošom, deťom. Verejne nepostujem nič.

mimka1402
19. jún 2023

Ja som už vyrástla aj na sociálnych sieťach a v puberte som to prežívala veľmi ťažko kvôli nízkemu sebavedomiu ak som mala menej ako "tá superka".
Zmenila som okruh ľudí za ozajstných blízkych a mám tam likes, kvôli tomu, že tak isto zaujima mňa ich život a ich môj a aj na diaľku si takto "pozrieme" kto čo má nové. Ale žeby som to riešila zámerne? Nie.
Musíš si vybudovať sebavedomie bez toho aby si hodnotu seba samej stavala na tomto. Najme v dnešnej dobe. Ale asi si mladšia a chápem, že v citlivom období v dobe influenceriek to pôsobí inak, než to v skutočnosti je.

letfenixa
19. jún 2023

Fotky uverejňujem ako formu fotoalbumu a na FB mám rada, keď mi vyskočí spomienka, tak preto dávam priebežne, aby o pár rokov mi to pripomenulo.

lucia147852
19. jún 2023

🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

flofi
19. jún 2023

Nepridavam vobec nase fotky nikam..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
stellarstar
19. jún 2023

Ja som skoro smiechom vybuchla 🤣🤣🤣🤦‍♀️ toto myslíš vážne??? Tie lajky sú také dôležité???

babulkomale
19. jún 2023

😂😂😂😂😂😂😂😂 nenam insta a na FB nic nezverejnujem. Idem sa zakopat na level minus milion sebavedomia.

liusa82
19. jún 2023

velmi smutná doba ak si niekto na tomto zakladá.Ešte u bláznivých puberťákov sa to dá chápať.Ale ak toto napíše dospelá osoba dajme tomu 25 plus alebo nad 30 rokov tak ozaj smutné

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
matullienka
19. jún 2023

Tak fotky postujem málinko a určite nie kvôli lajkom. Poteší ma keď mi to FB vyhodí ako spomienku alebo si fotky pozrú priatelia a rodina, ktorí bývajú od nás ďalej

hiro
19. jún 2023

Ach kde su tie doby pred 12 a viac rokmi ked socialne siete boli pre priatelov, boli na potesenie, zdielanie radosti a nik neratal "lajky"...

viky173
19. jún 2023

v zivote som na instagram nic nepridala 😂

mane01
19. jún 2023

Nemam IG a uprimne neviem, aku suvislost s mojim sebavedomím by mali mat laiky od random ludi? Nazor inych mam dost v paži a tak isto môžu mat v paži oni moj… a je to tak uuuuplne v poriadku 😃

mane01
19. jún 2023

* lajky 🤦🏼😂😂😂

matullienka
19. jún 2023

A hlavne FB aj Ig mam iba pre rodinu a priateľov, tak netuším kto by mi tie 1000-ce lajkov dával. Niektorí ľudia si este stále vážia súkromie a nepotrebujú každý prd zdieľať s celým svetom

bloger
19. jún 2023

Daj IG dám ti ak ti to urobí radosť. Ak chceš do súkromnej správy napíš.

bessie12
19. jún 2023

Kde sú tie časy, ked nic z toho neexistovalo 😅

iwesska
19. jún 2023

Nemam IG, nemam lajky. O moj Boze,prave som zistila,ze moj zivot nema cenu😲🫢 Kolko mas rokov 13?

terry2003
19. jún 2023

Prestaň riešiť Instagram a choď žiť skutočný život.

viestta
19. jún 2023

Dam ti dobru radu do zivota. Sebevedomie nie je o pocte likov na socialnych sietatch. Nenajdes ho ani keby si ich mala miliony. Sebevedomie je o niecom uplne inom, a clovek si ho buduje zvnutra a nie na socialnych sietach. Ked si nevies radý sama so sebou, obrat sa na psychologa. Ten ti pomoze najst cestu ako sa stat sebavedomym clovekom aj bez socialnych sieti, pretoze kazdy jeden clovek ma svoju hodnotu, len niektori ju nevedia najst.
Pretoze na IG sice mozes mat tiscky likov od takych "dobrovolnikov" ako sa tu bloger ponuka, ale aku to bude mat hodnotu?

cacianka
19. jún 2023

@viky173 čo je to Instagram ?

Strana
z2