Nevhodná reakcia na úspech dieťaťa?
https://www.modrykonik.sk/blog/evkatk/
Jedna matka sa pochváli s ukončením bc. štúdia svojho dieťaťa a iná matka, či babka toto napíše. To čo je za reakcia?
Hlasim, ze prispevok je zo steny osoby evkatk vymazany.
ona je seriozne chora. o zavrazdenej z Gelnice napisala, ze je handra a tiez vsetky zeny, co neodidu od muza po prvom naznaku agresie. ja som ju nahlasovala uz niekolko krat, ale nic sa neudialo. ani len tie komentare jej mk nezmazal.
pani popri malych detoch vystudovala medicinu 🤣 po prichode deti z jasli/skolky sa venovala len detom. upratovala, varila atd. az ked deti isli vecer spat. a popritom vystudovala medicinu, ale tiez bola aj riaditelka skoly. tudle nudle...
ona je seriozne chora. o zavrazdenej z Gelnice napisala, ze je handra a tiez vsetky zeny, co neodidu od muza po prvom naznaku agresie. ja som ju nahlasovala uz niekolko krat, ale nic sa neudialo. ani len tie komentare jej mk nezmazal.
pani popri malych detoch vystudovala medicinu 🤣 po prichode deti z jasli/skolky sa venovala len detom. upratovala, varila atd. az ked deti isli vecer spat. a popritom vystudovala medicinu, ale tiez bola aj riaditelka skoly. tudle nudle...
@anonym_adcf3a ja som jej včera nahlásila ten jej príspevok, tak aspoň ten zmizol. Tu je ale veľmi veľa psychopatov, ktorí sú tu trpení.

@anonym_autor aosobne si myslim,ze tato teta si naživo hra vysnívanú realitu...tituly ma dnes hocikto,šťastie nie.
A tato teta šťastná nie je ani zďaleka.