icon

Nevhodná reakcia na úspech dieťaťa?

21. júl 2026

https://www.modrykonik.sk/blog/evkatk/

Jedna matka sa pochváli s ukončením bc. štúdia svojho dieťaťa a iná matka, či babka toto napíše. To čo je za reakcia?

Strana
z3
anonym_753fc4
21. júl 2026
biba_18
21. júl 2026

to je evkatk ... nedá sa brať vážne 3/4 vecí čo napíše. si myslím ...

elenka.k
21. júl 2026

čo ti napíšem ? .... z pani Evky mi je na ...joj, škoda, že píšem na PC a nie z mobilu.
Bo tu nie je smajlík, čo zvracia

katkaseiner
21. júl 2026

uf, reagovala som na ten prispevok... otras...
Akoze mam Ing titul, muz ma 'len' ten Bc ... ale nepozeram na nikoho zhora. Dokonca si nikde titul ani nepisem...
Takto si do niekoho kopnut na tejto platforme, cloveku je na blivajs..

anonym_753fc4
21. júl 2026
@biba_18

to je evkatk ... nedá sa brať vážne 3/4 vecí čo napíše. si myslím ...

@biba_18 áno, známa firma tu na MK, jedna stará, zakomplexovaná osoba plná predsudkov. Zaseknutá v socializme.

autor
21. júl 2026

nie je to už starecká demencia?

anonym_729f78
21. júl 2026

@evkatk ty máš vôbec nejaké vzdelanie?

nika1971
21. júl 2026

ta pani si tu neustale dokazuje aka je uzasna...ona aj cela jej familia...kto vie, co je naozaj pravda

orisker
21. júl 2026

Buďte zhovievaví, prosím.
V nejakej inej diskusii píše, že ona je potomok nejakej šľachtickej slovenskej rodiny, má teda "právo" sa na ostatných pozerať s dešpektom.
😉

elenka.k
21. júl 2026
@orisker

V nejakej inej diskusii píše, že ona je potomok nejakej šľachtickej slovenskej rodiny, má teda "právo" sa na ostatných pozerať s dešpektom.
😉

@orisker to určite ....
ficovolička jedna

autor
21. júl 2026
@orisker

😉

@orisker sem sa viacerí psychoľudia chodia ventilovať

anonym_e9b1e2
21. júl 2026

Wtf... dievčina je ešte mladá a nikde nie je napíané, že nebude ďalej študovať alebo že nebude úspešnejšia ako pani, ktorá sa tam tak malomeštiacky chvastá. Sama mám titul pred menom aj za menom, ale bolo by mi zo seba samej zle, aby som sa preto pozerala na druhého človeka zvrchu. Na to som neštudovala.
Sme v prom rade ľudské bytosti a žiaden titul neurčuje či si lepší alebo horší človek.

kofa77
21. júl 2026

ja si nejak nie som ista, ci si ona robi prdel-tie reakcie su tak mimo, zeby to mozno aj tak bolo, alebo su to naozaj jej nazory na vychovu, vzdelavanie.a niekekdy mi pride, ze to pisu viacere osoby pod tym nickom. lebo nepise konzistentne o sebe

anonym_95270f
21. júl 2026
@anonym_autor

nie je to už starecká demencia?

@anonym_autor toto bude iná diagnoza, toto s demenciou nemá nič spoločne

sisa_s
21. júl 2026

Ale prosim ta, sama stihla vychovat dokonale deti s doktoratmi, ale zaroven bola ucitelka, riaditelka skoly, nejaka metodicka na urade a dokonca neurologicka 😅😅 raz som ju nachytala v medicinskej teme ako pisala uplne nezmysly, ma nad 70 rokov a jej reakcie su vzdy mimo

autor
21. júl 2026
@anonym_95270f

@anonym_autor toto bude iná diagnoza, toto s demenciou nemá nič spoločne

@anonym_95270f pozerám, že je tu na modrom koni už takmer 10 rokov, tak či ju predtým niekto zažil v normálnejšom stave alebo je stále takáto.

sissy27
21. júl 2026

ja som si myslela, že tu trávim zbytočne veľa času, ale asi nie, lebo pani evku vidím prvýkrát 😂 tzv. babka-hejterka 😂
No nič, tak ukážme silu tejto sociálnej siete a pôvodný príspevok môžeme podporiť pekným komentárom alebo srdiečkom, nech aj evku porantá 😅

sisa_s
21. júl 2026
autor
21. júl 2026
@sisa_s

@sisa_s že čo si robila doteraz? vtipné je, že ona ani nevie čo je to odplienkovať decko, keď jej deti odplienkovali v jasliach. Asi by ju vnuci mali zobrať k psychiatrovi. Teraz som si spomenula na kauzu promočné dary, to bola tiež zaujímavá diskusia.

tundra
21. júl 2026

Teraz nas vsetkych zablokuje😂😂😂.Ved,aj pre takych slnko svieti😜.

autor
21. júl 2026
@tundra

Teraz nas vsetkych zablokuje😂😂😂.Ved,aj pre takych slnko svieti😜.

@tundra ona nevie ako sa to robí, to blokovanie, veď aj ten jej príspevok omylom zdieľala a nenapísala komentár pod pôvodný príspevok

anonym_70149f
21. júl 2026

@anonym_autor ja sa už ničomu nečudujem, u nás v rodine nikto nemá ani len bc. Svokrovci dokonca iba zš. Keď boli dcéra a synovec v maturitnom ročníku, on spravil ledva na 3-4 ku, moja z 5 predmetov na gymku 1, následne prijatá na Karlovy univerzitu, na medicínsky odbor aj farmáciu.
Hádajte kto bol v očiach svokry top? No predsa vnuk. Veď to čo dokázala dcéra je nič.

anonym_e4d441
21. júl 2026

@anonym_autor nechcela by som byť jej dieťa, alebo vnuk, ktorý náhodou inklinuje k umeniu, alebo chce byť elektrikár, automechanik, kozmeticka.Tu je jasné dané, že budeš mať VS a vlak cez to nejde.Jediny životný projekt vychovať úspešne deti, aby ľudia videli a ja som bola spokojná.Je mi takých ľudí a hlavne ich deti úprimne ľúto.Narcisticka matka všetko je málo ľúbim ťa len, keď si uspesny.Ona to robila detom a deti ďalej svojim deťom.Aspon, ze má ten web tam sa môže chváliť úspechmi😂ona to potrebuje k životu potlapkat sa, že bola dobry rodič.Mna by tlakom znechutila akonáhle na mna niekto tlačí musíš a mala by si je koniec.

anonym_95270f
21. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_95270f pozerám, že je tu na modrom koni už takmer 10 rokov, tak či ju predtým niekto zažil v normálnejšom stave alebo je stále takáto.

@anonym_autor ona je vzdy taka pozitívna, netreba si ju veľmi všímať

autor
21. júl 2026
@anonym_e4d441

@anonym_autor nechcela by som byť jej dieťa, alebo vnuk, ktorý náhodou inklinuje k umeniu, alebo chce byť elektrikár, automechanik, kozmeticka.Tu je jasné dané, že budeš mať VS a vlak cez to nejde.Jediny životný projekt vychovať úspešne deti, aby ľudia videli a ja som bola spokojná.Je mi takých ľudí a hlavne ich deti úprimne ľúto.Narcisticka matka všetko je málo ľúbim ťa len, keď si uspesny.Ona to robila detom a deti ďalej svojim deťom.Aspon, ze má ten web tam sa môže chváliť úspechmi😂ona to potrebuje k životu potlapkat sa, že bola dobry rodič.Mna by tlakom znechutila akonáhle na mna niekto tlačí musíš a mala by si je koniec.

@anonym_e4d441 tak vieš, v rodine, kde sú promočné dary vo forme postavených domov, to nie je na zahodenie, radšej sa detičky posnažili, aby dostali dom.

anonym_e4d441
21. júl 2026
@anonym_autor

@tundra ona nevie ako sa to robí, to blokovanie, veď aj ten jej príspevok omylom zdieľala a nenapísala komentár pod pôvodný príspevok

@anonym_autor ak bola učiteľka to je choroba z povolania.Ale vekovo mi to nesedí inde pise, že v 64 r deti študenti jej všetko doma porobili ona mohla len prísť z práce a oddychovať, takže keď deti už majú vnukov a sú usoesne pani nebude najmladšia nesedí mi to počítaním buď rodila skoro v 40 tke čo na tú dobu bol pruser, alebo si vymýšľa, alebo deti študenti, ktori makali doma boli vnuci?pani to už nemá v hlave v poriadku

anonym_e4d441
21. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_e4d441 tak vieš, v rodine, kde sú promočné dary vo forme postavených domov, to nie je na zahodenie, radšej sa detičky posnažili, aby dostali dom.

@anonym_autor pre niektoré ženy je dieťa celoživotný projekt.A ako typicka narcisticka matka sa chváli svojimi a ich úspechmi.Vo veku študentov mali bývať sami a nie sa nechať dirigovať matkou.Kazdeho len ponižuje a vyvysuje sa nad ľudí.Ja som si po minulom príspevku pozrela len pár jej starších a len sa mi to potvrdilo.
Promocné dary si pozriem nemáte niekto link nájdem to pod názvom?

reela
21. júl 2026

Ako ja sa priznam, ze ju mam bloknutu, lebo som sa nemohla pozerat ako znevazuje uspechy a hlavne strasti inych zien... vela negativizmu je vo svete a na MK taketo nekonstruktivne "rady" vidiet nechcem... hlavne, ked clovek hlada aspon pochopenie.

biba_18
21. júl 2026
@anonym_e4d441

@anonym_autor ak bola učiteľka to je choroba z povolania.Ale vekovo mi to nesedí inde pise, že v 64 r deti študenti jej všetko doma porobili ona mohla len prísť z práce a oddychovať, takže keď deti už majú vnukov a sú usoesne pani nebude najmladšia nesedí mi to počítaním buď rodila skoro v 40 tke čo na tú dobu bol pruser, alebo si vymýšľa, alebo deti študenti, ktori makali doma boli vnuci?pani to už nemá v hlave v poriadku

@anonym_e4d441 a ako vdova dala každému zo svojich detí byt po štátniciach ...😒

anonym_e4d441
21. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ved ano, v takej rodine je niečo za niečo.Moja kamarátka jedináčik ma mamu pedagogicku aj na VŠ musela mať samé jednotky zničila jej celý život.Ked sa odsťahovala z domu mama dostala záchvaty úzkosti dodnes bývajú blízko nej, lebo nemôže byť sama.Ked sa rozhodli kúpiť pozemok a stavať dom už má svoje deti tak sa zrútila.Dodnes dom používajú ako víkendový dom samozrejme aj s mamou..Chudera kamarátka je pedant ako jej mama uzlíček nervov.Nikdy by som toto deťom nespravila ešte, že mám 2

Strana
z3