Seriál Wednesday
Servus. Serial je v kategorii komedia, mystery, horor. Je to velmi strasidelne? Mozu to pozerat citlive povahy?
Co je citliva povaha? Je to trosku creepy, ale ja napr.horory neznasam, nepozeram, neznasam sa bat, nevidim v tom nic, teda ak sa jedna o klasicke horory bez nejakej zmysluplnej zapletky a ide tam len o to, kolko ludi naporcuju... Ale tento serial ma skvely a putavy pribeh, mojim top zanrom je fantasy a toto mi rozhodne ulahodilo. Urcite odporucam 👌
Režíroval to Tim Burton. Poznáš rozprávku Mŕtva nevesta ?? Je tiež od neho. On dokáže tie hororové námety tak urobiť, že sú až krásne . Seriál Wednesday odporúčam určite, je super. Dúfam, že sa dočkáme pokračovania.
Občas na to počas hry mrkli aj deti a skonstatovali akurát, že zaujímavá príšera... 🤷♀️
Pozera to 13-rocna dcera, ja obcas si to mrknem s nou. Je to ok, nie je to horor ani nahodou 😃
Inak ale mňa to dost sklamalo.. uroboli z toho klasicku teen rozpravku...tak ako aj zo Sabriny, z Winx vsetko na jedno kopyto robia
A toto moholi tak dobre urobit keby to uchopia z trosku ineho konca
Vobec to nie je strasidelne posledny diel HP bolo horsie pre citlive povahy. 😂skor rozpravka. Len trochu moc jednoducha zapletka ze clovek hnet vie kto je za tym. Predvidatelne moc. Ale dialogy sa mi pacili . Jedine co tam bolo strasidelne bol Gomezou xicht 😂v original seriali black and white co som kukala ako dieta boli Gomez aj Morticia krasni ludia .. a tu.. ale inak mohli by aj 2 urobit .
@miadi no toto je pravda, ze od zaciatku som vedela, kto je prisera, ale nevedela som, ze budu dvaja
@miadi len toto je velmi relativne podla toho urcovat jednoduchost zapletky 🤷 v takychto filmoch a serialoch vacsinou vzdy viem dopredu, ako to skonci. Napr. v Game of thrones som predpovedala koniec uz asi 3 serie dopredu 😃 prekvapil ma snad ozaj len ten Snape, ktory nakoniec bol kladnou postavou...
Píšu 13+ ale na mňa sú tam dosť krvavé scény ako roztrhané časti tela (niekde hlava, niekde trup), ofrkana tvár od krvi, zlomene väzy pri autoharii štýlom že úplne vylomený krk a niečo tam trcalo - nechutné to bolo, a pod. - toto je iba v prvom dieli.. Ináč v pohode, ale miestami tie scény sú fakt cez aj keď nie často (pre mňa dosť cez a aj na štýl akým tento seriál prezentujú) nečakala som že to bude až také.
@galganka no tu je Gomez veľmi ale veľmi nepríjemný až mi je zle keď ho vidím. Absolútne sa tam nehodia k sebe ani so zetou 🤣 ale on je veľmi zle vybratý, za mňa nedá sa na neho pozerať. Nejde o to že je napríklad škaredý, ale mne sa tam nehodí a je riadne od veci a nepríjemný
@gertrudaosem dala som seriál zhodnotiť detom (9 a 8). Staršej sa nepáčil Hyde, ale vo väčšine takýchto filmov pozeráme aj "making of", takže s ním nemá problém, a ostatné scény vraj boli OK.
To okolo adamsovcov ani nepachlo....mohli to aj na iný spôsob natočiť ako do toho zatiahnuť adamsovcov...zatiaľ máme 4cwsti za sebou a dáko som sa nestihla báť ...jedine tak tie scény v tmavom lese
Nie je tam nic take desive z coho by si nemohla spavat, v pohode to davaju aj deti. Okolo hororu to ani neislo.
@amiaja bohužiaľ deti dnes pozerajú kadečo, čo nie je zdravé ale tak nech si zodpovednost nesú ich rodičia, aj keď v týchto pripadoch rodičom je to zvysoka jedno 🤷🏼♀️. Tak ale čo by sme chceli .. potom sa čudujeme že sa tieto veci posúvajú ďalej v životoch deti. Ale to neber osobne. To všeobecne.
A za ďalšie, nie každému sa dobre pozerá na násilnosti a krv, mŕtvoly a pod. Alebo aj hádky, lacné devy, primitivizmus, týranie, zabíjanie, ublizovanie a kadečo iné... V podstate nechápem ľudí, ktorí si toto dobrovoľne púšťajú do života.
Pozerala som to s 8rocnou a nebolo tam nič extra čo by ju desilo, keď videla Pottera všetky časti toto nie je o nič horšie, Dobsinskeho rozprávky sú tiež pekne krvaky a čítajú sa deťom 💁♀️ medzi horor by som to neradila, skôr sci-fi/fantasy
@gertrudaosem suhlasim ale tu hovorime o konkretnom filme. Nebolo to ziadne krviprelievanie, prostitucia, nadavky.. zas to netreba prehanat. Deti musia vediet ze svet nie je len krasny a ruzovy. Odjakziva v rozpravkach bojuje dobro so zlom, zabijaju sa draci a podobne.
Ja som ten serial videla so synom a nemam ziadne vycitky ze som mu to dovolila pozerat. Naozaj je to skor fantasy.
@stvura ale da sa nanho zvyknut 🥹len tie sceny ked ocicmava svoju zenu uz to Neni take ze ok vasnivy par na verejnosti ale tske ze fuj uz dost get a room 😂ked som bola mala Angelica Huston sa mi zdala nie moc pekna na morticiu ale teraz sa mi zda ok lepsia ako Katherine hoci ta je krajsia . Ale to porovnavanie Proste ide z toho original serialu kde boli vsetci fantasticki

Od 10+ v pohode...pozerali sme s deckami a nic desiveho teda, ale kazdy ma ine parametre... moji starsi maju 12/16 rokov... takze pre dospeleho urcite ok, a to horory skutocne nemusim, toto okolo toho ani neslo...