Skryté identity: Anonymné urážky a starí známi na fóre
V zablokovanych ludoch mam iba 7 Ludi. Vsetko hviezdy ktore akoby zjedli vsetku mudrost sveta a pritom nic nevedia. A casto ked otvaram niektore debaty mam aj skoro cele strany s napisom ze je to od zablokovaneho uzivatela. Ak postupne odblokovavam jednu po druhej v rovnakej diskusii sa mi odhaluju aj anonymne aj pod ich menami. co je sranda. A najvacsia sranda je jedna ktora je neustale premudrela pod menom a ako anonym stale uraza vsetkych. Ved vy urcite viete ktora.
Ďakujeme za oznam.... tak čo teraz?
Ja mam zablokovanych 0 a komentare necitam a je to win-win nic ma nepohorsuje naco chcem autorovi prispevku reagujem naco nie tak to preskocim. Nastastie nemam tak nudny zivot aby som mala cas tu citat stovky komentarov a este si pamatat nicky. Viem mozno tak 2-3 nicky a to je tak vsetko ostatne vypustam
Ja nemám nikoho blok ale 2 ma blokli a 1 z nich si tiež myslí že zjedla všetku múdrosť sveta
Ja nemam bloknuteho nikoho… pre mna internet nie je tak vyznamny a dolezity a ani ludia so svojimi nahormi tu, ze by som mala potrebu niekoho az blokovat. Vsak nevenujem pozornost, preskocim koment a idem dalej. V osobnom zivote by som sa potom mohla zrutit, keby uz ten internetovy neviem zvladat.😄
Ja mam zsblokovanu len ten jeden nick Co ako odpoved pouziva KI, a to že niekto nenapise pod nickom ale anonymom, moc svoju identitu nezakryje. Kedze styl pisanua a vyjadrovania je rovnaky
Tiez nikoho neblokujem,na co???Ved co chcem si precitam,na co chcem reagujem,na co nechcem nereagujem.Na toto ozaj nepotrebujem nikoho blokovat ale viem,ze pani doktorka blokla mna ako anonyma,ze pani fyzioterapeutka z nadpriemernym platom tiez.Takze vzdy su ako anonymi,no anonym blokne anonyma.
Ako anonym si v každej skupine pod iným nickom, nemáš ho rovnaký, takže ti to nejako nesedí
Cely ten komcept blokovania je uplne chory a nezmyselny. Nepoznam ziadne ine forum, kde je blokacia vzajomna alebo kde je mozne maskovat sa ako anonym.
@patrike dávnejšie na starších phpBB fórach sa dalo písať ako anonym, ale nie tým systémom ako tu že s účtom čo má Nick napíšete anonymne. Ale že nebolo sa treba registrovať a prispievali ste ako anonym.
Mam bloknuteho toho AI bota.. aspon na to je to dobre.
Nemam zablokovaneho nikoho a ani sa nechystam, no sem tam sa mi objavi v diskusii “sprava od zablokovaneho uzivatela”, tak zrejme niekto zablokoval mna… niekedy sa divim, ze si ludia dobrovolne urobia vlastnu echo chamber 🤷♀️
Mam bloknuteho toho AI bota.. aspon na to je to dobre.
@anonym_83ff0a akeho AI bota?
Ja som niekoho tuším omylom zablokovala 😁
@pasomnica alebo dotyčný zablokoval teba.
Len pre zaujímavosť. Ak si niekoho zablokujem, viem ho potom odblokovať? Ešte som nikoho nezablokovala, ale človek nikdy nevie
Len pre zaujímavosť. Ak si niekoho zablokujem, viem ho potom odblokovať? Ešte som nikoho nezablokovala, ale človek nikdy nevie
@anonym_90b0b1 Ano
@anonym_90b0b1 Ano
@minenkaa ďakujem za odpoved. Idem to teda vyskúšať. Zablokovať to vidím, ale ako odblokujem?
@anonym_90b0b1 daj si nadstavenie v tvojim profile a tam sú zablokovaní užívatelia alebo nájdeš profil človeka čo maz zablokovaného a tam je odblokovať
@minenkaa ďakujem, skúsim. Pekný večer
Tá už sem moc nechodí, či?
Nikoho neblokuji (nevidím k tomu důvod), ani se neskrývám za anonym. Své názory nemám problém napsat pod svým nickem. Ale taky už jsem se v diskuzích setkala se spoustou hrdinných anonymů. 😁 O nich si myslím své, ale když tu možnost mají. 😀
@anonym_autor akože viesta? Prečo to rovno nenapíšeš,ale budeš tu dávať hlúpe, detinské...veď vy viete kto🤦🏻♀️
@anonym_autor akože viesta? Prečo to rovno nenapíšeš,ale budeš tu dávať hlúpe, detinské...veď vy viete kto🤦🏻♀️
@anonym_bb19e6 nemyslím ,že ona
keď niekoho zablokuješ ako anonyma, pojd jeho nickom ho vidíš - a naopak… on ťa nevidí vôbec…
keď niekoho zablokuješ ako anonyma, pojd jeho nickom ho vidíš - a naopak… on ťa nevidí vôbec…
@biba_18 tu to byva zväcsa anonym blokne anonyma.
Nemám nikoho zablokovaneho, asi ani mňa nikto neblokol. Keď mi slina prinesie na jazyk ustipacny prispevok, zavriem radšej MK, nenapíšem ho. Niekedy aj neodoslem, čo som napisala, keď sa mi to zdá neprínosne.
Siahodlhé AI príspevky nečítam. Nezaujímajú ma partnerské vzťahy typu Aký išiel, takú našiel 🙄
Občas tie kruté odpovede niektorých prispievateliek bohužiaľ sú správne, zase netreba všetko zaobalovat do sladkých rečí. Ak niekto nechce počuť pravdu, načo sa pýta.
Možno by si autorka každej diskusie mala zvoliť úroveň: odpovedí: A-tvrdu pravdu B-opatrnu pravdu C-len súhlasné nazory D-utesovanie atď

Cely ten komcept blokovania je uplne chory a nezmyselny. Nepoznam ziadne ine forum, kde je blokacia vzajomna alebo kde je mozne maskovat sa ako anonym.