icon

Skryté identity: Anonymné urážky a starí známi na fóre

Včera o 16:51

V zablokovanych ludoch mam iba 7 Ludi. Vsetko hviezdy ktore akoby zjedli vsetku mudrost sveta a pritom nic nevedia. A casto ked otvaram niektore debaty mam aj skoro cele strany s napisom ze je to od zablokovaneho uzivatela. Ak postupne odblokovavam jednu po druhej v rovnakej diskusii sa mi odhaluju aj anonymne aj pod ich menami. co je sranda. A najvacsia sranda je jedna ktora je neustale premudrela pod menom a ako anonym stale uraza vsetkych. Ved vy urcite viete ktora.

Strana
z2
moonlight1210
•
Dnes o 05:49
@minenkaa

@moonlight1210 vsak tu je veeela protivnejsich ako ona

@minenkaa to hej. Len som myslela, ci mas na mysli niekoho konkretneho. Preto som sa pytala.

aurora33
•
Dnes o 06:00

@anonym_autor to musí byt veľmi zaujímavé citat takú diskusiu, kde máš vlastne všetko zablokované 😀😀

minenkaa
•
Dnes o 06:09
@moonlight1210

@minenkaa to hej. Len som myslela, ci mas na mysli niekoho konkretneho. Preto som sa pytala.

@moonlight1210 nie a vsak každý mame prah tolerancie uplne inde ,tak to môže byt hocikto

aurora33
•
Dnes o 06:41

@anonym_autor a popravde toto je len internet. Ja osobne nechapem ženy, padavky, ktoré neznesú iný názor a idú blokovať. Aj tu v tejto téme je jedna čo si ma blokla 😀😀😀 pozdravujem 😂😂

anonym_83ff0a
•
Dnes o 07:44
@simsalabim

@anonym_83ff0a akeho AI bota?

anonym_bb19e6
•
Dnes o 07:58
@anonym_83ff0a

@anonym_83ff0a ju síce nemám bloknutu,ale viem,že veľa báb áno. Ja ju úplne ignorujem.

Strana
z2