Skúsenosti s hovienkovo.sk
ahojte všimla som si eshop hovienkovo.sk maju tam dosť veľa pekných vecí. objednavala už nietkorá? po minulej skusenosti radšej tu napíšem si overím lebo teraz kazdi chce zarobyť.
@jeliz59 veci pre deti,plienky hračky kadečo...objednala som avivaže pre deti uvidím
@simonabartekovska nieje to náhodou skrytá reklama? Nick vznikol teraz a 3 prispevky o hovienkove:-/, urob si tu eshop a ponúkam ale nie vo fóre
@83lenka83 som chcela vedieť lebo ma oklamali ked som objednavala z bocjan baby.
@anicka182 objednala som nemali skladom či chcem ine dačo a nakoniec dlho mi vracali penaze
Nová registrácia a stále dokola rieši len tento portál, no veľmi nenápadná reklama.
@korunka1 ta stránka este existuje, teraz som ore tú srandu išla pozrieť. A objavili ju aj mamičky z koníka, pridávajú tam osrate plienky.
Prevoha to naizaj niekto nazval svohu firmu hovienkovo?niektorym ludom sibe,hlavne premotivovanym matkam
Ahojte, viete smiala som sa tiez, ale ten nazov uz nedostanes z hlavy: SPIEVANKOVO mame a teraz eshop Hovienkovo 🙂. Ja od nich nakupujem Eco kozmetiku, paci sa mi, ze to robia edukacne a nie je to len o predaji. Dobre znacky BATOLE pracie gely a prasky, AKUKU cumle a flasky, pekne veci ja som spokojna. K nakupu nad 50 eur som dostala zadarmo ponozky s logom a pekne to prislo zabalene.
@samar_aa tiež som mala darček. aj rýchle dodanie a zabalene nadcherne. pani zlata mi volala že ako som spokojna bola a zľavu som dostala

To je for tento názov