Ženy po štyridsiatke: Patríme na mamičkovské fórum?
Ja sama som žena po 40tke. V jednej diskusii sa ozvala nejaká žena, že je nás tu takýchto žien veľmi veľa a ona očakávala, že tu na MK budú hlavné mladé mamičky do 30tky, nie ženy po 40tke. Tak som sa zamyslela. Ja teda neviem, ale veď kopec žien má dieťa až v zrelšom veku. A mnoho z nás tu bolo dlho predtým, ešte keď sa oni hrali na ZŠ. Prišlo mi to diskriminujúce. Žena po 40tke nepatrí na mamičkovské fórum, či čo? Keď tu môžu byť muži.
@anonym_autor odkial mas, ze zeny po 40 nepatria na MK?
@anonym_c666ad čítala som to v jednom príspevku, kde mladá slečna rozčúlene písala, že tu vidí iba zrelé ženy po 40tke a myslela si, že tu budú mamičky do 30tky. Ale žiaľ presný názov diskusie si nepamätám.
Nikde nie je písané vekové ohraničenie do koľko rokov tu žena môže byť,ani že musí mať dieťa,ani že sa sem nemôžu prihlásiť muži. Keď tu budem strašiť ešte v 80 tke, je to moja vec.
po 40tke? si myslím že aj staršie.
@anonym_c666ad čítala som to v jednom príspevku, kde mladá slečna rozčúlene písala, že tu vidí iba zrelé ženy po 40tke a myslela si, že tu budú mamičky do 30tky. Ale žiaľ presný názov diskusie si nepamätám.
@anonym_autor no a? Nech si pise, co chce. Co ta po tom, co nejaka fuchtla napise 🤣
@anonym_autor mladých mamičiek? Keď som sa zaregistrovala tak som bola mladá mamička ale pred vyše 10r tu bola uplne iná atmosféra.
V skutočnosti tu skôr narážam na šibnutych chlapov a zároveň bezdeté ženy, ktoré este rádia mamičkám s deťmi
To bola nejaká obmedzená hlupana
@anonym_autor mladých mamičiek? Keď som sa zaregistrovala tak som bola mladá mamička ale pred vyše 10r tu bola uplne iná atmosféra.
V skutočnosti tu skôr narážam na šibnutych chlapov a zároveň bezdeté ženy, ktoré este rádia mamičkám s deťmi
@anonym_d71a0b ja som tu bola v čase, keď tu neboli muži, teda naozaj na prstoch jednej ruky by si spočítala a všetko sa písalo neanonymne a ľudia sa chovali k sebe s väčším rešpektom.
@anonym_d71a0b ja som tu bola v čase, keď tu neboli muži, teda naozaj na prstoch jednej ruky by si spočítala a všetko sa písalo neanonymne a ľudia sa chovali k sebe s väčším rešpektom.
@anonym_autor mne sa paci spomienkovy optimizmus ako sa tu krasne volakedy k sebe chovali. To muselo byt 20 rokov dozadu, nie?😀
Tak s týmto by som si rozhodne starosti nerobil kto tu môže byť a kto nie a už vôbec nie na domnienke nejakého anonymného nicku.
Asi si nevšimla že koník už dlho nie je len o tehotenských testoch a plienkach.
Koľko ľudí tu bez ohľadu na vek, počet detí, pohlavie vie pomôcť/ poradiť.
Tak pardon, ja som rodila v 39 (v r. 2019) a som tu uz coskoro 20 rokov. Ako dlhšie sledujem, vyrástla nám generácia žien, ktore su mnohé netolerantné, egoistické, posmešné a vulgárne - viď diskusie, kde skoro v každej sa také realizujú. To tu nikdy nebolo, čo sa tu teraz deje. Ľudia sa tu boja pod svojimi menami napísať, väčšina píše ako anonym. Preto chápem, že sa rozčuľuje, je to jedna z nich.
Vobec sa tym netrap, Mk je pre vsetkych a my co sme tu boli od prvych tehotenstiev sme tu dalej aj ked mame vacsie/velke deti. Temy sa vekom menia a je to fajn, ze tu clovek najde co potrebuje aj svoje rovesnicky, alebo teda zeny ktore maju skusenosti a vedia si navzajom poradit. Niekedy je to zabavne ked nejaka babicka napise ze my sme to pred 30 rokmi robili takto a tu sme ☺️, ale nad tym sa staci max usmiat
@anonym_autor diskriminujuce?😀Prosím ťa, kto ťa diskriminuje? Ja mám po 70tke a občas sem zavítam😀, mám vnučky, tak aby som bola v obraze..teraz aby som sa bála, že ma odtiaľto nejaká mladá žaba vyhodí😀
@anonym_autor veľmi dobre si to pamatám. Takto vulgárne sa tu správajú od kedy začal kovid. Asi mnohým udrel na mozog
@anonym_autor mne sa paci spomienkovy optimizmus ako sa tu krasne volakedy k sebe chovali. To muselo byt 20 rokov dozadu, nie?😀
@anonym_5e7a98 aj bolo, ale to bolo v celej spolocnosti este take ine, toto je len odraz aj spolocnosti
Ja vek tu vobec neriesim ale co mi vadi a mozno v tejto diskusii to bude od veci je, ze ked sa niekto nieco serioznejsie opyta tak vacsinou dostane len par odpovedi (ak vobec) ale cim vacsia abusrdita tym, viac komentarov v diskusii 🤦🏼♀️ 🙄 pritom ked si tu niekedy hladam starsie temy tak mi pride, ze viac sa tu ludia snazili pomahat a poradit.
@anonym_autor mladych mamiciek do 30 je dnes velmi malo, takze by to takmer nikto nebol
Rodicom si az do smrti, to zase nejake 30rocne teliatko si mysli, ze nikdy nezostarne ...
Mne tu hlavne vadia muži, ktorí ani nemajú rodinu a sú strčení v každej intímnej téme alebo v manželských problémoch a mudrujú alebo iba sliedia. A občas sa anonymne ozve dosť veľa chlapov, napr v téme o podvádzaní a pochvália sa, prečo to robia. Takže ich je tu oveľa viac ako si myslíme. A ktovie koľko úchylákov.
Ja vek tu vobec neriesim ale co mi vadi a mozno v tejto diskusii to bude od veci je, ze ked sa niekto nieco serioznejsie opyta tak vacsinou dostane len par odpovedi (ak vobec) ale cim vacsia abusrdita tym, viac komentarov v diskusii 🤦🏼♀️ 🙄 pritom ked si tu niekedy hladam starsie temy tak mi pride, ze viac sa tu ludia snazili pomahat a poradit.
@anonym_9a3823 Vieš, niekedy ten seriózny problém vyrieši práve tých pár odpovedí k veci a ostatní, ktorí diskusiu otvoria, nemajú potrebu písať znovu to isté, čo už vyššie napísal niekto iný. Absurdity s niekoľkostranovou diskusiou sú kapitola sama o sebe, to je svet, ktorý žije vlastným životom.
@anonym_autor mladych mamiciek do 30 je dnes velmi malo, takze by to takmer nikto nebol
@zuzana76 asi tak, lebo planéta je predsa premnozená a nebudú ich deti pracovať na osadníkov 🤣🤣🤣😁😅
@anonym_5e7a98 aj bolo, ale to bolo v celej spolocnosti este take ine, toto je len odraz aj spolocnosti
@zuzana76 presne tak
@anonym_autor To je len nostalgia, ze kedysi to bolo ovela lepsie. To ti povie kazda starsia generacia, ze za ich cias to bolo "lepsie" a vychovanejsie. Povedali to v roku 1826, 1926, povedia to aj v 2026.
Esteze ti stari platia mladym mamickam ich kocikovne a retazove materske. :D
@anonym_autor ale to je jej problém,nie váš 😀táto generácia pod 30 to je čistá katastrofa 🙈 Ste matka? Jasne že patríte na takéto fórum. Hádam sme v slobodnej krajine. Keď tu môže byť kadejaký úchyl schovaný za profil, nejaká 30r mladá mamička s maniérami by vás nemusela rozhodiť..
Rodicom si az do smrti, to zase nejake 30rocne teliatko si mysli, ze nikdy nezostarne ...
@anonym_248016 Ja sa pri komentároch , ktoré sa navážajú do veku, len pousmejem a pomyslím si, že tá kočka sa ani nenazdá a o chvíľu bude sama v tej vekovej skupine, ktorú teraz kritizuje.

@anonym_autor odkial mas, ze zeny po 40 nepatria na MK?