Ženy po štyridsiatke: Patríme na mamičkovské fórum?
Ja sama som žena po 40tke. V jednej diskusii sa ozvala nejaká žena, že je nás tu takýchto žien veľmi veľa a ona očakávala, že tu na MK budú hlavné mladé mamičky do 30tky, nie ženy po 40tke. Tak som sa zamyslela. Ja teda neviem, ale veď kopec žien má dieťa až v zrelšom veku. A mnoho z nás tu bolo dlho predtým, ešte keď sa oni hrali na ZŠ. Prišlo mi to diskriminujúce. Žena po 40tke nepatrí na mamičkovské fórum, či čo? Keď tu môžu byť muži.
Asi nejaká tetka v menopauze s komplexami
@anonym_d71a0b ja som tu bola v čase, keď tu neboli muži, teda naozaj na prstoch jednej ruky by si spočítala a všetko sa písalo neanonymne a ľudia sa chovali k sebe s väčším rešpektom.
@anonym_autor Takže si musím zrušiť registráciu 😢 😢
Vsak nech si zalozia skupinu "Matky do 30r" a bude tam mat len take🤷♀️ Ale chapem,ziadna influ jej to nenadiktovala,a kedze samej jej to nenapadne,tak bude prskat jed vsade naokolo.
Áno, ženy po 40tke si skôr či neskôr prechádzajú rôznymi zmenami. Niekto viac, niekto menej. Nastupuje perimenopauza, prípadne aj menopauza. Odídu vám deti, nastane syndróm prázdneho hniezda, niekedy sa oducdzite od seba s partnerom. Niekedy ani jedno z toho. Každý vek so sebou prináša svoje pre a proti. Ale keď žene okolo 30 vadí, že sa na MK preberá perimenopauza, tak už neviem. Veď aj jej sa to bude týkať, je fajn byť pripravená.
Tiez som mk,najskor citavala pri 3tom tehu,potom aj sa registrovala a teraz bude mat mlady uz 14r,pri prvom,co uz bude mat o par dni 18,som mala knihu o tehotenstve a tu si citavala,ako asi v ktorom tyzdni vyzera.Kedy si fungovali tak mamicky,alebo este pred mk,bolo tiez stranka ina pre mamicky.Ale zaroven mam aj 3r maleho prdolu,take nase stastie pre vsetkych,ved stastna 7micka.
@anonym_autor To je len nostalgia, ze kedysi to bolo ovela lepsie. To ti povie kazda starsia generacia, ze za ich cias to bolo "lepsie" a vychovanejsie. Povedali to v roku 1826, 1926, povedia to aj v 2026.
Esteze ti stari platia mladym mamickam ich kocikovne a retazove materske. :D
@anonym_248016 Nezovseobecnuj..som stará generácia a nemyslím si, ze minulosti bolo lepšie, teraz je oveľa viac možností vo všetkom, svet je farebnejsi. Akurát sme boli mladi, preto sa mnohým mojim rovesníkom zdá, že bol lepší, jednoduchší život.

Do 30tky? Vacsina zien ma v dnesnej dobe deti po 30tke a stale sa vek prvorodiciek zvysuje. Zeny po 40tke su tiez maty, tak patria na mamickovske forum a budu sem patrit do smrti. Je dobre mat nazory roznych generacii a nielen svojej vekovej kategorie.