Aké vychytávky z Temu sa osvedčili do domácnosti?
Ahojte baby. Máte nejaké vychytávky do domácnosti z temu? Do všetkých miestnosti
Ja si myslim,ze treba treba robit osvetu,lebo ludom uz kvalitne drbe. To uz nie je normalne,co vsetko sa neustale nakupuje ako sa zeny zahlcuju vecami,serepetickami,uplnymi zbytocnostami, nemaju sajnu o podmienkach,kde sa to vyraba,nemaju sajnu a vzdelanie o ekologii a dopadoch na fungovanie nasej planety,podzemnych vod a podobne.
@marca12 tak si založte svoju temu a riešte to tam? Tato téma nieje na to určená
Štipce na otvorené saciky korenín či cestovín, solárny lampáš na cintorín, maličký batôžtek na doklady, botasky, náhradná handra na mop, utierky z mikrovlákna......
@milanemila presne
Myslim, ze @derdia ma pravdu. Kupujem obcas sponky, pera, koralky pre dceru a veci na tvorenie, diamantove kreslenie...
Volekady som kupila kabelku, penazenku, par blbosti a kvalita priiiiserna. Naozaj je to odpad uz z vyroby. Stoji to o 2/3 menej, ale vydrzi to o 90% menej, takze v konecnom dosledku je to drahy odpad. Ale vravim...take drobnosti ako naramok, sponky.. to je este ok. Ale ak chcete aspon trochu kvalitu, tak si radsej priplatim v obchode. A ucim to aj dceru, ze nie 1000 lacnych veci, ale radsej len 30 kvalitnejsich. Tiez sa snazime mysliet na odpad a Zem.
@mk1111111111 nie, všetko na svete nie je z Temu... 😏
@selest https://share.temu.com/ZrjoSPOmKjA páči sa. Dúfam, ze to pôjde otvoriť...
@radkaradix na tie skladatelné žabky môžem poprosiť link? Alebo stačí fotka z temu
@ivka21 doteraz netuším ako sa používajú tie zipsiky ..mne to dáko nešlo otvoriť ako stipec
@stanulienkat ja som si balzam na pery teraz objednala.
@derdia ja osobne na Temu nekupujeme no zareagujem na tu časť v tvojom komentári ničí to ostatných podnikateľov.... Keďže som bola proti Temu a týmto lacným veciam z Číny obj.som si od podnikateľa zo Slov. A prišiel mi balík po 40 dňoch zabaleny z Číny je to už asi 4 r. Dozadu ..ale kopec takýchto haraburd predávajú v obchodoch čínskych a tam je to už nezávadné? Keď ta istá topánka tam je dvojnásobne predražena .... Teraz máme príliš veľa informácií ktoré nás privádzajú do zmätku. Netreba tlieskať tým čo si kupujú lacné blbosti ale aj kopec bohatých si kupuje plno zbytočnosti tak a bohužiaľ o prácu prichádzajú ľudia hlavne z dôvodu nenazranosti niektorých podnikateľov.
Ale dosť bolo mojich slov ..nechcela som sa dotknúť ber to len ako vec pohľadu
@19841002 a toto mi prislo, uplne super
@radkaradix no ved to len otoc tu čiernu blbosť 😀
@vesmirnyglobus ved ja viem ako sa to pouziva 😅🙈🤭🥹
Tiež nie som za bezhlavé nakupovanie na temu a podobných stránkach, na druhej strane, keď prestanú byť niektorí naši podnikatelia chamtiví, možno tam ľudia prestanú nakupovať. Ja som minule zháňala synovi nažehlovačky/nášivky, lebo si zatrtkal nové tepláky a jedna nažehlovačka v galantérke prosím pekne 4 eurá. Na temu som kúpila tuším 6 za ani nie euro. Podotýkam, takých istých.
@radkaradix pre boha toto čo je 😳😳😳
@dominikamacakova co? tie slapky? no klasicke slapky, co mam doma, sa mi do prirucnej batoziny nezmestia, tieto su tenke, pruzne a daju sa vystriet, takze zaberaju menej miesta.. vyriesilo to moj problem
Spatne zrkadielka na deti do auta, nazehlovacky na diery na obleceni, rozne DIY vecicky.
No... kupujem na ali, temu menej, ale v podstate presne to co by som kupila tu ale za xkrat vyssiu cenu :DD
Za posledne roky napr vsetko co sa mobilov tyka = ochranne sklo, puzdra, nabijacie kable atd. Ale napr. sacky do vysavaca som posledne objednala, kedze asi totalne vyrobcovi preplo pri originalnom :D nekupujem veci, ktore viem, ze urcite skoncia v ksoi alebo budu haraburdy, nekupujem oblecenie na tychto ani shein stranke. Proste to som sa poucila... precitat komenty, pozriet fotky.. ak tam nic take nie je, tak idem dalej :D
Vseobecne veci na vyrabanie, vysivanie (vlny, nite, ihly, sady, noznice), niekedy nieco na upratovanie (kefky mam, napr jednu super na tenisky :DD tie podrazky biele si s tym dcera raz dva vycisti, rozprasovac Mi..).. a voditka pre psa som tam kupila super, minule leto stipce na osusky na lehatko :D nerezove vesiaky do kupelne (posledne taky co sa dava na sprchvoaci kut) a rozne boxy na odkladanie, take otocne stojany na toal.stolik, liekovku mam z tade alebo termo obal na lieky. ALe napriklad aj led ziarovky... a lacnu sprchvoaciu hlavicu, do sprchy kde psa umyvam :D
a este tento rok som konecne pouzila vyrabac na "gulky" kokosove a tak, vo vyrobniku na "rice balls" :D ten mi stal asi 2 roky v sufliku..
no a kedysi som zvykla kancelarske veci, len este mame zasoby = pera, ceruzsky, dcere kovove kruzidlo, sady na rysovanie, aj peracnik a pod. Ale to som uz par rkov nie..
Ahojte, už sa vám niekedy stalo, že balík z Temu meškal aj viac ako 2 týždne? Môj mi ukazuje, že je ešte stále na colnom úrade, už vyše 2 týždne, dôjde vôbec niekedy?
Ja som so tam naposledy objednala spoločenské šaty , kvalita taká ako aj tu čo som pozerala v salóne a stali 4 krát toľko

@milanemila kde som napísala ja ze tam niečo kupujem. Ešte som tam nikdy nenakupovala vieš. A pýtam sa len na postrehy. 😀 a je mi jedno či to bude stať 1€ alebo 100